آفتابنیوز : آفتاب: نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اگر موسوی سکوت میکرد هر حرف و نطقش بر دولت تاثیرگذار بود و لطمات احمدینژاد به کشور کمتر میشد. اگر این قانونپذیری رخ میداد؛ فشارهای بینالمللی نیز کمتر میشد. ما یک فرصت بزرگ را از دست دادیم و آنچه که نباید، اتفاق افتاد.
احمد توکلی در نشست"مجلس مشارکت حداکثری و انتخابات کارآمد" که در دانشگاه علامه برگزار شد، درباره حوادث انتخابات سال 88 گفت: این حوادث هرچه بازبینی منصفانه و واقعبینانه شود در آینده شاهد اشکالات کمتری خواهیم بود.
وی افزود: در سال 88 وقایعی پیش و پس از رایگیری رخ داد که تفاوت فاحشی با یکدیگر داشت. دراین انتخابات جلوه بسیار گسترده و مطلوب آزادی عقیده همراه با رشد سیاسی ظاهر شد و طرفین جدی، مصر و عاقلانه رفتار میکردند که انعکاس این نحوه برخورد و سلوک در دنیا برای ما پیامدهایی چون افزایش ضریب امنیت ملی را به همراه داشت.
وی با اشاره به اینکه حوادث پس از انتخابات از دست رفتن سرمایه، کم شدن سیاستمداران کشور، برانگیختهشدن طمع بیگانگان و افزایش تنگناها را به همراه داشت، خاطرنشان کرد: من در هفته قبل به صراحت اعلام کردم که دولت احمدینژاد را صالح نمیدانم و معتقدم که رفتار او در منازعه موجب به وجود آمدن مشکلات پس از انتخابات شد.
این نماینده گفت: موسوی كه بهترین و قویترین انتقاد را به احمدینژاد درباره عمل نکردن وی به قانون داشت، خودش نیز با این ادعا آزمایش شد و پس از اعلام نتايج؛ نتیجه آن را قبول نداشت و پس از بررسیهای مجدد و اعلام رای نهایی مجددا اعتراض کرد. در حالی که کسانی که صلاحیت نامزدهای انتخاباتی را تایید کردند و بر همین مراحل انتخابات نظارت داشتند به مراحل بررسی مجدد نیز نظارت کردند اما این اشتباه موسوی موجب شد مشکلاتی پیش بیاید که یادآوریاش خوشایند نیست.
وی با اشاره به اینکه در زمان نخستوزیری موسوی؛ وزیر وی بودم و با اختلاف استعفا دادم، و در سالهای گذشته نیز هم عقیده نبودهام، گفت: من با احمدینژاد نیز از زمان شهرداری وی تاکنون ارتباط داشتم و باید عنوان کنم که هر دو فرد امور مشترکی را دارند.
این فعال سیاسی با اشاره به اینکه در زمان انتخابات اضطراراً به احمدینژاد رای دادم. در آن زمان معتقد بودم که ترکیب پایگاه اجتماعی موسوی میتواند تحریک علیه رهبری را هدایت کند اما احمدینژاد دارای پایگاه اجتماعی است که اگر بخواهد هم نمیتواند تحریک علیه رهبری را ایجاد کند و احمدینژاد در فروردین 90 خواست و این اتفاق نیفتاد.
وی افزود: حوادث پس از انتخابات شرایطی را در کشور رقم زد که وضعیت نابسامان امروز از ثمرات آن است. آنچه ما را هلاک میکند یا به صلاح میرساند؛ این است که ادعایمان با اعمالمان سازگار نباشد. اگر موسوی سکوت میکرد رییس حزبی بود که 13 میلیون عضو داشت و اوج کمال عقلی را نشان میداد باید به قانون احترام گذاشت ولو اینکه نتیجهاش تلخ باشد و این اصول ابتدایی دموکراسی و دینداری است.
توکلی خاطرنشان کرد: در فضایی که قانون محترم شمرده میشود؛ جلوی بسیاری از بیقانونیها را میتوان گرفت پس موسوی در بسیاری از این بیقانونیها سهیم است.
وی با اشاره به اینکه تفکر اقلیت مجلس را محترم میشمارم، گفت: به تابش گفتم شما به اقلیت بیخاصیت تبدیل شدهاید و کم سخن میگویید و اگر مواضع خود را مشخص کنید میتوانید حرف بزنید.
وی تصریح کرد: اگر موسوی سکوت میکرد هر حرف و نطقش بر دولت تاثیرگذار بود و لطمات احمدینژاد به کشور کمتر میشد. اگر این قانونپذیری رخ میداد؛ فشارهای بینالمللی نیز کمتر میشد. ما یک فرصت بزرگ را از دست دادیم و آنچه که نباید، اتفاق افتاد.
به گزارش ایلنا، وی در پایان تاکید کرد: هر فرد با داعیه خود سنجیده میشود و هرکسی بر حسب علم و ادعای خود مواخذه میشود. خدا کند در روز حساب پاسخ خوبی داشته باشیم.