آفتابنیوز : آفتاب: مدیرکل هماهنگی سازمان استاندارد کشور گفت: در دو سال گذشته و در بازرسیهای ادواری که از مراکز عمومی و دولتی تهران داشتیم، مشخص شد که بیش از 70 درصد آسانسورهای تهران دارای مشکل است.
وحید مرندیمقدم در حاشیه دومین روز برگزاری سمینار آموزشی تخصصی آسانسور، پله برقی و تجهیزات وابسته در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: یکی از وسایلی که ایمنی و سلامت مردم را به خطر میاندازد، آسانسور است.
مدیرکل امور هماهنگی سازمان استاندارد کشور گفت: در بازرسی اولیه پس از نصب آسانسور، 100 درصد آسانسورها گواهی و تایید اولیه را میگیرند.
مرندیمقدم افزود: با توجه به رشد روزافزون جمعیت و مقرون بهصرفه نبودن ساخت واحدهای ویلایی و همچنین رو آوردن به ساخت واحدهای طبقاتی و نیز کمبود زمین در شهرها و افزایش ساختمانهای بلند مرتبه، استفاده از آسانسور در مجتمعهای بیش از چهار طبقه اجباری شد.
وی گفت: حساسیت برای نصب، تجهیز و بازرسی به منظور استانداردسازی پلهبرقیها و بالابرها به شکل خاص مهم و ضروری است.
مشاور رئیس سازمان بازرسی استاندارد کشور افزود: چالش جدی که ما با آن مواجه هستیم بازرسی ادواری آسانسورها در ملک شخصی افراد است.
مرندیمقدم گفت: در دو سال گذشته در تهران و با بازرسیهای ادواری که از مراکز عمومی و دولتی نظیر بیمارستانها و بانکها، وزارتخانهها صورت گرفت مشخص شد که بالای 70 درصد آسانسورها دارای مشکلات است.
مشاور رئیس سازمان بازرسی استاندارد کشور با بیان آسیبهای ناشی از مشکلات آسانسورها، ادامه داد: مشکلات قطعات آسانسورها آسیبهایی نظیر شکستگی ستون فقرات را برای فرد به همراه دارد.
مرندیمقدم افزود: مالکان ساختمانهای مجهز به آسانسور اطلاعات کاملی در ارتباط موارد حقوقی و جزائی که به سبب حوادث آسانسورها و پله برقیها ایجاد میشود، دارند.
به گزارش فارس، مدیرکل امور هماهنگی سازمان استاندارد کشور گفت: متاسفانه قانونی برای ورود به ملک خصوصی و منازل افراد به منظور بازرسی آسانسورهای قدیمی و جدید وجود ندارد در حالی که این کار میتواند سبب ایمنی بیشتر جان مردم و دوری از حوادث ناشی از فرسودگی قطعات آسانسورها و شناخت جرائم ناشی از بازرسیهای انجام نشده، شود.