آفتابنیوز : آفتاب: منوچهر متکی ظهر شنبه در ادامه نشستی با عنوان انتخابات مجلس نهم که به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: مبنای اصلی جبهه متحد اصولگرایان در راستای فعالیتهای انتخاباتی خود و معرفی نامزدهای مورد حمایت تحکیم پایههای وحدت در جامعه است.
وی ادامه داد: جبهه متحد اصولگرایان راهبرد اصلی کار خود را در سه بخش حجت شرعی برای کار سیاسی، نگاه وحدت گرایانه به موضوع انتخابات برای تشکیل مجلسی قوی و کارآمد و احترام به جمهوریت و مردم سالاری دینی که بهترین شیوه برای انتخاب نمایندگان اصلح را بنیان نهاده است و در راستای نیل به این اهداف فعالیتهای خود را ترسیم و تدوین کرده است.
این فعال سیاسی اصولگرا افزود: بر پایه همین سه اصل بسیار مهم، جبهه متحد از حدود یک سال قبل و شاید هم بیشتر فعالیتهای سیاسی خود را حول محور دو چهره اصلی روحانیت آغاز کرد و در طول یک سال اخیر تلاش زیادی صورت گرفت که وحدت کاملی شکل بگیرد که البته در نهایت تمام اضلاع این جبهه تکمیل نشد.
متکی در ادامه سخنان خود به سئوالات دانشجویان در حوزههای مختلف پاسخ گفت و در جواب سئوال دانشجویی در خصوص دلیل انشعاب جریان اصولگرا اظهار داشت: به هر حال از تمام ظرفیتها برای وحدت گروههای اصولگرا در جریان انتخابات استفاده شد ولی بعضی از دوستان در این چارچوب حاضر به همکاری نشدند و باعث شد که جریان اصولگرا با چندین عنوان و اسم وارد عرصه شوند.
وی در خصوص برنامههای جریان انحرافی در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز گفت: نهادهای ناظر برگزاری انتخابات از تمام توان خود برای برخورد با افراد منتسب به این جریان استفاده کردهاند ولی باید مردم نیز هوشیار بوده و کسانی را که به صورت غیرمتعارف برای تبلیغ خود هزینه میکنند، انتخاب نکنند.
دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان کشور یادآور شد: جریان انحرافی مبنای مشخصی برای یارگیری ندارند و به همین دلیل افراد با هرگونه خط فکری و با هر نوع دیدگاهی در این جریان حضور دارند.
وزیر سابق خارجه کشور اظهار داشت: من طی چند روز اخیر با بیش از ۱۰۰ داوطلب مجلس شورای اسلامی از حوزههای انتخابیه سراسر کشور ملاقات داشتهام که اکثر آنها اعلام میکردند که از سوی جریانی خاص با آنها ارتباط برقرار شده است و وعده تامین تمام هزینههای تبلیغاتی داده شده است که این روند نشان میدهد این جریان با در دست داشتن ثروث و پول در فکر کسب صندلیهای مجلس شورای اسلامی است.
متکی در پاسخ به سئوالی در خصوص انگیزه پائین اصلاح طلبان برای حضور در عرصه انتخابات یادآور شد: به هر حال باید در هر شرایط حفظ نظام اسلامی در اولویت باشد و افراد با هرگونه فکر سیاسی اولویت اصلی خود را در راستای دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی قرار دهند.
وی فعالیت در چارچوب قانون اساسی را ملاک اصلی در کشور عنوان کرد و با اشاره به وضعیت انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد: انتخابات ریاست جمهوری بهترین فرصت در راستای نمایش عظمت و اقتدار نظام اسلامی بود که البته به دلیل ندانم کاری عدهای این حضور و مشارکت به کام مردم تا حدودی تلخ شد ولی باید توجه کرد که حرکت در چارچوب قانون اساسی کشور نیاز اصلی برای فعالیت در عرصههای مختلف به ویژه انتخابات است.
متکی در پاسخ به سئوالی در خصوص نظارت مجلس هشتم بر فعالیتهای دولت محمود احمدینژاد گفت: به اعتقاد من نظارت مجلس هشتم ضعیف بود و با توجه به قانون گریزیهای مختلف که در این دوره از مجلس توسط دولت اتفاق افتاد نمایندگان میتوانستند با جدیت بیشتری با آنها برخورد و مقابله کنند.
وی به سیاستهای جبهه متحد اصولگرایان در خصوص برنامههای اقتصادی به ویژه در مناطق محروم و استان کردستان نیز اشاره کرد و یادآور شد: جبهه متحد منشور کامل فعالیتها و برنامههای اقتصادی خود را تدوین کرده است که تقویت زیرساختهای استانهای کم برخوردار و محرومی همچون کردستان در این بخش بسیار لازم و ضروری است.
دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان در پاسخ به سئوال دانشجویی در خصوص عدم استفاده از نیروهای اهل سنت در بدنه دولت گفت: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی استفاده از مدیران بومی در حوزههای مختلف رشد داشته است و هیچ منعی برای استفاده از نیروهای بومی و اهل سنت در مدیریتهای کلان کشوری نیز وجود ندارد.
به گزارش مهر،متکی در پاسخ به آخرین سئوال در خصوص نقش دولت در خصوص تعیین ترکیب آینده مجلس بیان کرد: همواره دولتها تلاش کردهاند که ترکیب مجلس با آنها همراه باشد که طبیعی است در این دولت نیز اعضای کابینه به دنبال آن باشد ولی ساز و کارهای قانونی به آنها این اجازه را نمیدهد.