آفتاب: ماموران پليس آگاهي تبريز توانستند سارقاني را كه در پوشش شركتهاي قاليشويي، فرشهاي شهروندان تبريزي را ميدزديدند، شناسايي و دستگير كنند.
خانهتكاني، شستشوي فرشها و تميز كردن خانه از سنتهاي قديمي ايرانيها در پايان زمستان و همزمان با فرارسيدن بهار است. در گذشته كه هنوز پايمان را به آپارتمانها نگذاشته بوديم، روزهاي اسفند حياط و پارو و پودر دستي ميزبان فرشها، قاليها و موكتهايمان بود، اما امروز در شهرهاي بزرگ با سبز شدن آپارتمانها، مردم علاقه چنداني به شستشوي فرش در خانه ندارند.
بازار قاليشوييها هم حسابي داغ است؛ از تبليغات خانه به خانه گرفته تا چاپ بروشورهاي مختلف و حتي تبليغات رسانهاي ميكوشند مشتري بيشتري را در اين بازار پيدا كنند، اما در اين ميان بايد توجه داشت كه فرشها و قاليها را نبايد بسادگي به هر شركت يا مركز قاليشويي سپرد، چراكه برخي افراد سودجو يا تبهكاران كه به دنبال فرصتهاي مناسب براي رسيدن به اهداف پليدشان هستند، همواره و به شيوههاي مختلف در كمين مردم نشستهاند.
سرهنگ مداحي، رييس پليس آگاهي استان آذربايجان شرقي درباره نحوه شناسايي و دستگيري اين سارقان گفت: در هفتههاي اخير، گزارشهاي مختلفي به پليس آگاهي رسيد مبني بر اينكه افرادي فرصتطلب با تغيير شكل خودروي خود به خودروهاي شركتهاي قاليشويي با مراجعه به در منازل و فريب ساكنان، فرشهاي آنها را سرقت ميكنند.
وي افزود: ماموران با انجام تحقيقاتي در اين زمينه در اولين گام با چهرهنگاري از سارقان دريافتند آنها داراي سابقههاي كيفري هستند و با كنترل نامحسوس محلههايي كه احتمال ميرفت سارقان به دنبال طعمه خود باشند، توانستند در چند عمليات هر 6 سارق را شناسايي و دستگير كنند.
به گفته سرهنگ مداحي، ارزش فرشهاي به سرقت رفته توسط اين متهمان، يك ميليارد و 500 ميليون ريال تخمين زده شده، در حالي كه سارقان در اعترافات خود گفتهاند تمامي فرشها را به قيمت 9 ميليون تومان فروختهاند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، رييس پليس آگاهي استان آذربايجان غربي از مردم خواست كالا يا اجناس خود را پس از اخذ رسيد تحويل دهند و از صحت و سقم فعاليت شركتهاي خدماتي نيز اطمينان حاصل كنند.