آفتابنیوز : 
عماد افروغ در جمع خبرنگاران پارلماني در خصوص تاثير سفر رييس جمهور به مجمع عمومي سازمان ملل، گفت: سخنراني اول آقاي احمدينژاد ارزشي و بر اساس منافع و مصالح ملي بود، ولي در سخنراني دوم ايشان ابتكاري نبود و قبلا به وسيلهي افراد و مقامات ديگر اين ابتكارات بيان شده بود.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس ادامه داد: فعاليتهاي ديپلماتيك اقتضائاتي دارد، شايد بعضي از آنها دل بستن صوري به حق وتوها باشد؛ ولي اگر قرار باشد ريشهاي باشد و جنبهي تاكتيك نداشته باشد، آن را توصيه نميكنيم.
وي گفت: اين رويارويي بايد زماني اتفاق ميافتاد كه الان اتفاق افتاده، ولي اين رويارويي ميتواند صرفا جنبهي نظامي نداشته باشد، چون رويارويي انواع و اقسامي دارد و يك سر آن رقابت و سر ديگر آن نبرد است و ما نبايد وارد نبرد شويم.
افروغ اظهار داشت: هميشه به رويارويي تمدنها معتقد بودهام (نه از نوع هانتينگتون آن) معتقدم بين تمدنهاي خدابنياد و تمدنهاي انسانبنياد تقابلي وجود دارد، بين خداگرايي و انسانگرايي به معناي اومانيستي كه به معناي انفصال از خدا است، هيچ آشتي امكانپذير نيست. اما معتقدم گفتوگوي تمدنها را در وهلهي اول بايد از اديان شروع كرد. در وهلهي اول گفتوگوهاي درون ديني و سپس گفتوگوهاي بين ديني.
نمايندهي مردم تهران گفت: اگر انرژي كه روي گفتوگوي تمدنها گذاشته شد روي گفتوگوي بين اديان گذاشته بوديم، توفيقات ما بيشتر بود.
وي در خصوص راي ممتنع كشورها، گفت: اميدوارم مجلس موضع فعالي بگيرد و بر مصوبات قبلي خود اصرار بورزد كه فكر ميكنم مصوبهي دو يا سه فوريتي خواهد داشت و اميدوارم ملزومات بحث NPT را در دستور كار قرار دهد.
نمايندهي مردم تهران راي ممتنع كشورها را يك گام به جلو عنوان كرد و افزود: انشاء الله بتوانيم اين راي ممتنعها را هم به مخالف تبديل كنيم.
وي با بيان اينكه مسالهي هستهيي را نبايد در چارچوب هستهيي صرف بررسي كرد، گفت: مسالهي اصلي آمريكا با ما، هستهيي نيست؛ بلكه دانش هستهيي است و اين دانش را نيز روي بحث مطلق فناوري ببريد و فناوري را نيز روي گسترش و ايدئولوژي و فرهنگ و تفكر نو ببريد و آن را دنبال كنيد، آن وقت است كه سياستها عوض ميشود و كشورهاي مورد گفتوگو نيز عوض ميشود.