آفتابنیوز : 
نماینده بروجرد در جمع خبرنگاران پارلمانی گفت: در صورتی که این گزارش به مجلس ارائه شود، بر اساس موضع گیری این سه کشور و نیز کشورهایی که به قطعنامه پیشنهادی آنها رای مثبت دادند، در مورد ادامه روابط اقتصادی با آنها تصمیم گیری خواهد شد.
وی همچنین تصویب طرح« تعلیق اجرای پروتکل الحاقی» توسط مجلس را گامی بلند در خصوص شفاف سازی جمهوری اسلامی ایران در پرونده هسته ای خود دانست.
بروجردی گفت: جمهوری اسلامی ایران تاکنون گام های بلندی برای شفاف سازی فناوری هسته ای خود برداشته است و از این پس تصمیمات جدیدی در همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی خواهد گرفت.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: ایران معتقد است گام های لازم را برای جلب اعتماد آژانس برداشته است. تاکنون ایران اجاز بازرسی 1200 نفر از بازرسان آژانس را داده است.
وی در عین حال گفت: با قطعنامه اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی، اجازه بازرسی از مراکز هسته ای ایران به بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی محدودتر و کم تر خواهد شد.
نماینده بروجرد مشخص کردن حجم روابط اقتصادی با کشورهای پیشنهاد دهنده و تصویب کننده قطعنامه علیه ایران را نخستین گام دولت در مقطع کنونی دانست.
بروجردی در پاسخ به سوالی درباره رای ممتنع چین و روسیه به قطعنامه پیشنهادی اروپا علیه ایران گفت: رای مثبت ندادن این دو کشور که ابر قدرت نیز هستند، یکی از شگفتی های جلسه شورای حکام است. چین و روسیه از اعضای مهم و تاثیر گذار در شورای حکام هستند.
وی گفت: به اجماع نرسیدن اعضای شورای حکام که تحت فشار امریکا بودند و از طرفی به اجماع نرسیدن اعضای شورای حکام، در طول تاریخ این شورا یک استثناست.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به سوالی بحث خروج ایران از پیمان« ان.پی.تی» را جدی ندانست و گفت: این بحث در حال حاضر مطرح نیست چرا که جمهوری اسلامی ایران مخالف سلاح هسته ای است.
نماینده بروجرد در جواب به پرسشی درباره احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت و وتوی آن توسط چین و روسیه گفت: بحث ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت به دو ماه آینده و گزارش دبیر کل آژانس بستگی دارد ودر آن زمان مسایل شخص خواهد شد.