کد خبر: ۱۵۱۹۱۴
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۹

پورمحمدی: تحريم‌های فلج‌كننده از سوی دشمنان هدف‌گذاری شده‌اند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: جامعه‌اي كه از فقر رنج مي‌برد نمي‌تواند عادل باقي بماند؛ زيرا فقر خود بستر و مولود بي‌عدالتي و عدم پيشرفت، تشديد كننده بي‌عدالتي است.

حجت‌الاسلام و المسلمين مصطفي پورمحمدي در همايش «حمايت قضايي از توليد ملي، كار و سرمايه ايراني» در اهواز اظهار كرد: براي حل مشكلات بايد وقت زيادي گذاشت و با صداقت، موشكافانه و بدون تعصب مطالب را ارزيابي كرد. برخي مديران زماني كه گرفتار مشكل مي‌شوند سعي مي‌كنند مشكل را به فراموشي بسپارند يا با جريان‌سازي افكار عمومي را از مسائل جدي منحرف كنند. در نظام جمهوري اسلامي بايد قدردان اين مساله باشيم كه مقام معظم رهبري مهم‌ترين و مشكل‌ترين موضوع كشور را در كانون مباحثات كشور قرار داده‌اند.

وي افزود: در پيام نوروزي اين احتمال وجود داشت كه مقام معظم رهبري موضوعات سياسي را برجسته كنند، ولي ايشان بحث توليد را به چالش كشاندند تا هشدارها و دغدغه‌ها شنيده شود. مقام معظم رهبري تاكيد دارند كه بر موضوعات اساسي دست بگذارند و اين دهه را دهه توسعه، پيشرفت و عدالت و رشد مناسب و ماندگار قرار دهند. توسعه ماندگار بايد با عدالت همراه باشد و جامعه‌اي كه خواستار تحقق عدالت است بايد جامعه‌اي رشد يافته باشد.

وي خاطرنشان كرد: موضوع اقتصاد و توليد ملي نه تنها موضوع اساسي كشور است بلكه به عنوان موضوعي اساسي در مسايل سياسي و امنيتي كشور مطرح است. زماني كه مقام معظم رهبري مساله توليد را به عنوان مساله سال مطرح مي‌كنند، همه دستگاه‌ها چه در بخش قضايي و چه در بخش اقتصادي بايد اين مساله را درك كنند. اگر دغدغه‌ ما توليد است بايد همه فعاليت‌هاي نيز از جنس توليد باشند و اگر همچنان دغدغه‌هاي سياسي را در كشور مطرح كنيم معلوم است كه سخنان مقام معظم رهبري را جدي نگرفته‌ايم.

وي ادامه داد: اگر در عرصه فرهنگي مشكلات در حال گسترش است، بستر بخش وسيعي از اين ناهنجاري‌ها را بايد در مشكلات اقتصادي يافت. بيكاري مبداء همه مفاسد است و اگر بخواهيم مشكلات فرهنگي كاهش يابد لازم است به عنوان اولويت نخست به موضوع اقتصاد كشور پرداخته شود. قاچاق يك معضل اقتصادي است و رويكردي اقتصادي دارد و يكي از بسترهاي ايجاد ناامني در كشور است. اين پديده مرزهاي كشور را متزلزل مي‌كند و اين معضل اقتصادي مي‌تواند با ورود بمب و اسلحه به درون كشور معضل امنيتي هم ايجاد كند؛ لذا مسايل اقتصادي به خصوص زماني كه با هدف‌گذاري دشمند همراه باشند مي‌توانند در همه زمينه‌ها تاثير‌گذار باشند.

پورمحمدي گفت: تحريم‌هاي فلج‌كننده از سوي دشمنان هدف‌گذاري شده‌اند و قرار نيست كه دشمن در دشمني خود ملاحظه داشته باشد. ما نيز در مقابل اين دشمني‌ها كار مي‌كنيم و مجازات مي‌شويم كه اين مجازات‌ها براي كشور ارزش دارد. جمهوري اسلامي نفس‌هاي اسرائيل را به شماره انداخته و مي‌تواند اقتصاد خود را نيز اصلاح كند؛ در چنين شرايطي طبيعي است كه دشمن ساكت نمي‌ماند و مي‌خواهد به جمهوري اسلامي ضربه وارد كند.

وي افزود: جمهوري اسلامي جسارت حرف زدن و ايستادگي را دارد و اين موضوع كوچكي نيست. دشمنان ما فهميده‌‌اند كه يكي از گلوگاه‌هاي كشور بزرگ ايران، مسائل اقتصادي است؛ دشمنان نظام از لحاظ امنيتي نمي‌توانند كاري انجام دهند و فهميده‌اند كه توان نظامي كشور بسيار زياد است. آن‌ها فهميده‌اند كه نمي‌توان با ماشين‌هاي جنگي خود وارد دروازه‌هاي كشور شوند و به همين دليل همه را بسيج كرده‌اند تا سرمايه‌گذاري در كشور صورت نگيرد. بايد بدانيم كه در موضوعات اقتصادي دشمنان لحظه به لحظه در حال طراحي نقشه‌ هستند و نبايد از آن‌ها غافل شويم.

وي تصريح كرد: در مقابله با دشمنان نبايد توانايي خود را دست‌كم بگيريم و از ظرفيت‌هاي خود غفلت كنيم و در اين زمينه بايد مصمم باشيم. استان خوزستان در سال‌هاي گذشته نشان داده كه سرنوشت‌ساز است. نبايد در مقابل مشكلات تنها اشك ريخت، بلكه بايد براي حل تك‌تك مسائل و مشكلات به دنبال راهكار باشيم. اگر نظام بانكي مشكل دارد بايد تك‌تك پرونده‌ها را حل و فصل كرد.

رييس سازمان بازرسي كل كشور خاطرنشان كرد: قوه قضاييه دو هويت دارد كه يكي مربوط به وظيفه رفع دعاوي و ديگري مربوط به واحدهاي عملياتي و اجرايي است. قوه قضاييه در چرخه مديريت كشور قرار دارد و به اين ترتيب مي‌توان در جهت توليد، راهكار ارايه دهد و راهكارها را در جهت رفع مشكلات پيگيري كنيم.

به گزارش ایسنا، وي بيان اين‌كه «توليد، اهرم‌هاي خاصي خود را دارد و تنها با شعار محقق نمي‌شود» ادامه داد: در زمينه توليد بايد به اقدامات جدي و عملي متكي باشيم. توليد علاوه بر يارانه به بسترهاي گسترده ديگري نياز دارد. بانك‌‌ها هم در هر صورت تكليفي عمل مي‌كنند و منابع ‌آن‌ها محدود است و كمبود منابع، زمينه تخلف را افزايش مي‌دهد.

وي گفت: استان خوزستان بايد از فرصتي كه مقام معظم رهبري براي ارتقا توليد فراهم كرده‌اند به خوبي استفاده كند زيرا به لحاظ وجود بسترهاي توليد، اين استان در موقعيت ممتازي قرار دارد و امسال شرايط براي ايجاد تحولي بزرگ در اين استان فراهم است. بايد با تشريك مساعي از توليد حمايت شود. فعالان اقتصادي محرك هستند و مسوولان و مديران بايد همگرا با آن‌ها حركت كنند. در فرهنگ عمومي نيز اين مساله بايد مورد توجه باشد و علما و صاحبان رسانه هم بايد تشريك مساعي توليد را به عنوان هدف اصلي مدنظر قرار دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین