کد خبر: ۱۵۵۳۸۸
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۲۲:۴۴

سردار احمدی مقدم: افزایش نزاع متأثر از تورم است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سردار اسماعیل احمدی مقدم امروز سه شنبه در نشست فرماندگان پلیس پیشگیری کشور اظهار داشت: این پلیس بزرگترین ساختار نیروی انتظامی است و وسیع ترین و متنوع ترین خدمات را به مردم ارائه می کند.

علاوه بر اقدامات انتظامی که در کلانتری ها به عنوان نماینده نیروی انتظامی انجام می شود در طول زمان خدمات بیشتری همانند خدمات پلیس فرودگاه، راه آهن، انتظامی سازمانها و به زودی پلیس افتخاری نیز زیر مجموعه پیشگیری اضافه خواهد شد.

وی گفت: هم اکنون 150 هزار نیرو در پلیس پیشگیری فعالند که این پلیس محل تماس ما با مردم است. تمامی افرادی که پلیس پیشگیری با آنها سرو کار دارند مجریان و متهمان نیستند و این پلیس دهها وظیفه خدماتی به مردم ارائه می کند.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تغییر اسم کلانتری ها به پاسگاهها و سپس تغییر آن به کلانتری تاکید کرد: کلانتری نقشی تربیتی دارد در حالی که پاسگاه محل برخورد با مجرمان است. با راه اندازی مراکز مشاوره در کلانتری ها 23 درصد پرونده ها به صلح و سازش ختم شد و از ارجاع آن به دستگاه قضایی جلوگیری شد. باید قدرت اثربخشی پلیس پیشگیری از وقوع جرم افزایش یابد.

احمدی مقدم ادامه داد: اثربخشی اجتماعی تنها محروم کردن مجرمان و گشت نیست و علاوه بر اینکه گشت ها باید به موقع برای ناامن کردن فضا برای مجرمان وجود داشته باشد باید اقدامات اجتماعی نیز انجام شود. پیشگیری اجتماعی بر انتظامی تقدم دارد اما اقتدار با ارشادگری هیچ منافاتی ندارد.

وی با اعلام اینکه نزاع در چند سال اخیر افزایش داشته است تاکید کرد: افزایش نزاع تابع تورم، شرایط جوی و خشکسالی و در برخی از مناطق به علت مشکلات فرهنگی و کاهش آستانه تحمل افزایش یافته است که پیامد این امر بالا رفتن نرخ قتل در کشور است.

فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه کشور به شدت در حال رشد و جابجایی سکونت است گفت: به عنوان مثال چندی قبل افراد مدعی بودند که نیازی به فرودگاه امام نیست اما هم اکنون این فرودگاه 20 درصد بیشتر از ظرفیتش در حال خدمات رسانی و ترکیدن است . 5 سال پیش آمایش دقیقی در نیروی انتظامی انجام شد اما هم اکنون این آمایش به دلیل افزایش شهرها در برخی موارد قابل اعتنا نیست.

فرمانده نیروی انتظامی از بازآمایش انتظامی خبر داد و افزود: بازآمایش به زودی در کشور اجرایی می شود و شاهد افزایش کلانتری ها خواهیم بود. هم اکنون 71 درصد ظرفیت در کلانتری ها نیرو داریم و اگر بخواهیم بر اساس برنامه پنجم توسعه فعالیت کنیم یکصد هزار نیرو کم داریم.

وی به تفکیک فعالیت پلیس 110 از کلانتری ها اشاره و تصریح کرد: این طرح به صورت پایلوت در تهران به اجرا در آمد و تا پایان سال در تمامی کشور اجرایی می شود. همچنین پلیس افتخاری نیز مراحل آخر خود را طی می کند و به زودی اجرایی می شود. این پلیس همانند شرکت های خدمات انتظامی در مناسبت ها و مراسم های مختلف به پلیس کمک می کند.

وی خواستار الگو گیری پلیس های سایر استانها از پلیس مترو، فرودگاه و راه آهن تهران شد و تاکید کرد: باید در فرودگاهها با مانکن های بدحجاب برخورد شود و انتظار داریم قانون در این مورد به اجرا در آید. همچنین تا پایان سال 91 باید موارد تخلفات کارکنان به صفر برسد.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه وضعیت کلانتری ها بهبود چشمگیری یافته است گفت: اقدامات در کلانتری ها باید باورپذیر باشد و در گذشته افراد برای اصلاح این مکان ها ناامید بودند اما خوشبختانه امروز کلانتری ها چهره خوبی به خود گرفته اند ضمن اینکه باید توجه بیشتری به مکانیزه کردن امور داشته باشیم.

احمدی مقدم با اعلام اینکه آئین نامه دادسری کیفری ابلاغ الکترونیکی را به رسمیت شناخته است افزود: نامه رسانی در شان نیروی انتظامی نیست و پلیس وظایف واجب تری در این رابطه دارد.

به گزارش مهر،وی در پایان از اجرای طرح پایلوت مدیریت کیفیت در کلانتری ها خبر داد و افزود: طرح مدیریت کیفیت در کلانتری ها به زودی اجرایی می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
0
0
سلام تورم يکي از عوامل اصلي پرخاشگري اجتماعي وعصبيت مردم است ولي کل علت نيست . نابساماني هاي رواني عصبي جامعه علل متعدد دارد که فقر وناتواني افراد در تامين نيازهاي خانواده يکي از علت هاي آن است.يکي از علل خيلي مهم ديگربالا بودن سطح غمگيني جامعه ونبود شادي عميق در بين افراد است.متاسفانه رسانه هاي جمعي نيز بطور دائمي غم وغصه وتشويش و ناراحتي را به جامعه تزريق ميکنند.شادي هاي موجود سطحي ومانند کف روي آب وداراي درجه تاثير بر بالا بردن روحيه وشاد نمودن مردم نيست .در هندوستان مردم فقيرنددر کنار خيابان بدنيا مي آيند ودر کنار خيابان زندگي ميکنند وودرکنار خيابان صاحب خانواده وبچه مي شوندولي داراي درجه بالايي از نشاط وروحيه مثبت هستندچون رسانه هابطوردائم شادي را در جامعه تزريق ميکنند وشاد بودن وشادي در بين افراد جامعه نهادينه شده است ولي در کشور ما خيلي از مردم با اينکه از وضعيت مالي خوبي بر خوردارند ولي شاد نيستند.ناکاميهاي متعدد در برآوردن خواسته هاي طبيعي درجه تحريک پذيري افراد را بالا مي بردوآنان رامستعد شرارت ،پرخاشگري ،نزاع ودرگيري مي نمايدحال اگر اين ناکامي ها با غمگيني اجتماعي در آميخته شود درجه بالايي از خشونت راشکل مي دهد که قتل وصدمات جاني نهايت آن است.متاسفانه مسئولين فرهنگي واجتماعي جامعه فقط به آنچه در فکرشان ميگذردوبطور تک بعدي عمل مي کنند وکاري به تفکر جاري ونيازهاي رواني جامعه ندارندوچون تفکر خود را حقيقت محض وعين حقيقت مي دانند به نظرات ديگران توجه نمي کنندوباعث ميشوند ديگران تمايلي به مشارکت در طرحهاي فرهنگي واجتماعي نداشته باشند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین