آفتابنیوز : 
مصطفي پورمحمدي وزير در حاشيهي نشست شهرداران مراكز استانها ادامه داد: البته عدهاي موضوع انتخاب استانداران با هماهنگي نمايندگان مجلس را مطرح ميكنند؛ در صورتي قانون وزير كشور را به چنين چيزي ملزم نكرده است.
وي با اشاره به مقطع راي اعتماد مجلس به وزرا يادآور شد: در تشريح برنامههاي خود به انتخاب استانداران اشاره كرده و گفتم براي بالا بردن جايگاه مديران و موقعيت و قوت آنها و انجام وظايف به نحو احسن، سعي ميكنم مديران خود را با مشورت نمايندگان محترم، ائمهي جمعه، نمايندهي مقام معظم رهبري و نخبگان در آن استان انتخاب كنم، تا فردي كه در اين موقعيت قرار ميگيرد، مورد حمايت و قبول اين عزيزان باشد و در چند انتصاب اخير نيز تمام تلاش خود را در اين زمينه به كار بستم و موفق بودم.
وزير كشور ادامه داد: اين انتقاد را كاملا بيجا ميدانم و چه اشكالي دارد كه مسوولان اطلاعاتي بيايند و در مناصب مختلف قرار گيرند. مملكت شايستهسالاري است. ما هنوز داريم در تفكرات قديمي زندگي و فكر ميكنيم كسي كه مثلا نظامي بوده و يا اطلاعاتي است حق مديريت و حيات در كشور ندارد و اين حرفها را آقايان ميزنند و ما ميشنويم.
پورمحمدي گفت: بنده كمترين استفاده را از نيروهاي اطلاعاتي در مناصب وزارت كشور انجام دادم و فقط رييس حوزهي وزارتي خود را از بين نيروهاي اطلاعاتي انتخاب كردم. البته آن هم به اين دليل بود كه اين حوزه حوزهي مهمي است و بايد هماهنگ باشد. من اين فرد را ميشناختم و با او كار كرده و او را شايستهي اين منصب دانستم. در ضمن لازم به توضيح است؛ برادري كه به اين منصب انتخاب شدهاند، از سوي دو مجمع نمايندگان استانها به عنوان استاندار پيشنهاد شد و اين فرد كسي است كه مورد اعتماد نمايندگان، نخبگان و ائمه جمعهي استان است.
وي گفت: نميدانم انتظار دوستان چيست؟ خوب است كه اين افراد به مردم توضيح دهند و قضاوت را نيز بر عهدهي مردم بگذارند.