آفتابنیوز : 
اينهورن، مقام ارشد عدم تكثير در دپارتمان دولتي آمريكا افزود: مسئله اينجاست كه سپاه انقلابي ايران چه نوع رابطه اي با گروههاي افراطي و مبارز دارد و آيا با سلاحهاي بسيار خطرناك (هسته اي) به اين گروهها كمك خواهد كرد؟
واشنگتن حتي به دست داشتن ايران در وقايع 11 سپتامبر و بي ثبات كردن عراق، هم اشاره مي كند. اينهورن مي افزايد: با وجود اينكه ايران و كره شمالي هر دو در «محور شرارت» قرار مي گيرند و هر دو متهم به حمايت از تروريسم هستند، اما ايران تهديد بزرگتري است.
اينهورن در ادامه مي افزايد: هيچ كس معتقد نيست كه كره شمالي اين روزها از تروريسم حمايت مي كند در حالي كه شواهد واقعي در مورد حمايت ايران از حزب الله و گروههاي تروريستي خاورميانه وجود دارد.
AFP سپس به نقل از جوزف سیرینسیونه (Cirincione) يك كارشناس عدم تكثير مي نويسيد: «كره شمالي احتمالاً پلوتونيم كافي براي 2 تا 9 بمب هسته اي را داشته باشد اما «خيلي خيلي غيرمحتمل است كه از آنها استفاده كند.» اين كارشناس تسليحاتي همچنين گفت: با توجه به توانايي هسته اي، كره شمالي تهديد امنيتي بزرگتري نسبت به ايران است «اما با اين حال من معتقدم كه تهديد كره شمالي عملاً قابل كنترل است.»
حتي با وجود تهديد تسليحات متعارف كره شمالي، متخصصان معتقدند كه پيونگ يانگ خطر تهاجم به كره جنوبي كه مورد حمايت آمريكا است را مرتكب نمي شود. بنا به گفته اينهورن «مطمئناً، كره شمالي مي تواند با حملات راكت و موشك كره جنوبي را مورد حمله قرار دهد، اما حمله به كره جنوبي در اين مرحله از بازي غير واقعي به نظر مي رسد.»
متخصصان همچنين تفاوت اساسي بين كره شمالي، يك كشور كوچك، منزوي، بدون منابع مهم و ايران، دومين منبع ذخاير نفت و گاز در جهان كه مي تواند از منابع انرژي خود به عنوان برگ برنده بر عليه غرب در بحران هسته اي خود استفاده كند، قائل هستند.
سیرینسیونه مي گويد «با اينكه هيچ مدركي دال بر اينكه ايران مواد هسته اي يا تسليحات هسته اي داشته باشد به دست نيامده است، با اين حال ايران يك معضل هسته اي براي آمريكا است كه بايد حل شود.»
آمريكا روابط ديپلماتيك با كره شمالي و ايران نداشت اما در حالي كه نشستهاي چند جانبه با كره شمالي در حال انجام بود، امريكا نشستهاي دو جانبه اي نيز با كره داشته است. اما به گفته اينهورن، آمريكا به رويارويي مستقيم با ايران نپرداخت چون اميدوار بود كه رژيم در ايران تغيير كند.
كره شمالي هفته پيش موافقت كرد در مقابل تضمينهاي امنيتي، برنامه ي سلاحهاي اتمي خود را منحل كند. با اين حال به نظر متخصصان مذاكرات با كره شمالي مي تواند بن بست هسته اي سه ساله امريكا با اين كشور را حل كند.
AFP در پايان مي افزايد: ايران به دنبال از سرگيري فعاليت فرآوري اورانيوم در ماه گذشته، با قطعنامه ي آژانس بين المللي انرژي اتمي براي ارجاع به شوراي امنيت مواجه شده است.
آفتاب مسئله مقايسه ايران با كره شمالي را كه اين روزها توسط برخي از محافل داخلي و خارجي مطرح مي شود با يكي از كارشناسان روابط بين الملل در ميان گذاشت. وي در پاسخ به سؤال خبرنگار آفتاب گفت: مقامات آمريكايي همواره كوشيده اند ايران را خطرناك تر از كره شمالي جلوه دهند، بي آنكه بگويند دليل اين امر، موقعيت ويژه ايران در منطقه است كه بيشتر از كره شمالي مي تواند منافع آمريكا را تهديد كند. وي در ادامه سخنان خود به خبرنگار آفتاب گفت: «جالب است كه در اين مورد به اظهارات ريچارد آرميتاژ معاون سابق وزير امور خارجه آمريكا اشاره كنم. زيرا وي در يكي از سخنانش در مورد ايران گفته بود: «در مقايسه با كره شمالي، متقاعد كردن ايران از طريق مذاكره براي رها كردن برنامه سلاحهاي هسته اي امري بسيار دشوار است. آرميتاژ گفته بود: آرزوي بازيگري و داشتن نقش در صحنه هاي بزرگ بين المللي در فكر اكثر ايرانيان جاي دارد. بنابراين ايرانيها در زمينه از بين بردن برنامه هسته اي خود، مردماني سرسخت تر از كره شمالي مي باشند».
اين كارشناس در ادامه مي افزايد: «در حالي كه آمريكاييها از سالها پيش در مذاكرات هسته اي با كره شمالي حضور دارند، ولي از حضور در مذاكرات هسته اي ايران و اروپا اجتناب كردند و حتي نو محافظه كاران اميدوار بودند تا زمينه هاي شكست مذاكرات هسته اي ايران و اروپا فراهم شود تا بدين وسيله زمينه براي تهديد جلوه دادن ايران براي امنيت بين المللي فراهم شود» چيزي كه اين روزها با تدابير تيم جديد هسته اي محقق شده است».
وي در پايان گفت: پرسش اين است كه اگر كره شمالي هم در منطقه حساسي چون خاورميانه قرار داشت، آيا آمريكا باز هم اين گونه با اين كشور برخورد مي كرد؟» وي در پاسخ به اين سؤال گفت: «واضح است كه يكي از دلايل مداراي آمريكا با كره شمالي اين است كه اين كشور تهديدي براي اسرائيل محسوب نمي شود و اين نشان دهنده ي ميزان نفوذ لابي يهودي در تصميمهاي دستگاه سياست گذاري خارجي در رابطه با فعاليتهاي هسته اي ايران است».