آفتابنیوز : 
بسیاری از دیپلمات های غربی نیز اذعان دارند که برخی کشورهایی که به این قطعنامه در شورای حکام رأی مثبت دادند،ممکن است ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت را تایید نکند و به آن رأی ندهند. مثلا هند یکی از کشورهایی است که احتمال تغییر رأی آن وجود دارد و غرب نمی تواند سرمایه گذاری مطمئنی روی این گونه آرا داشته باشد.
یک دیپلمات اروپایی در این خصوص می گوید: «در هفته های آینده، ترکیب شورای حکام شاهد تغییراتی خواهد بود که این تغییرات به نفع آمریکا و اروپا نیست.»
حداقل دو عضو این شورا که آراء مشابه آمریکا و اروپا داشتند از ترکیب شورای حکام خارج شده و به جای آنها دو کشور کوبا و بلاروس وارد شورای حکام می شوند که احتمال همراهی آنها با غرب چندان زیاد نیست به همین دلیل این شرایط احتمالا برای آمریکا و اروپا دردسرساز خواهد شد.
از سوی دیگر، مسأله ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت، جای تردیدهای زیادی دارد زیرا اکنون مقامات کاخ سفید در صدد هستند از استراتژی جدیدی در مورد ایران استفاده کنند. یک مقام ارشد کاخ سفید در این خصوص می گوید: «اگر ایران خواسته های آژانس بین المللی انرژی اتمی را برآورده نکند، اروپا از اهرم فشار دیگری استفاده خواهد کرد. تحریم های دیپلماتیک و اقتصادی از اهرم هایی است که اروپا به آنها متوسل خواهد شد زیرا روابط اقتصادی و تجاری ایران و اروپا، اهمیت زیادی برای هر دو طرف دارد.»
در همین حال، اروپا هم می داند که بسیاری از کشورها از ایران نفت می خرند و تحریم های اقتصادی ممکن است به شدت به افزایش قیمت نفت دامن زده و شرایط سخت تری ایجاد کند.
به همین جهت، ممکن است اروپا از تحریم اقتصادی ایران اجتناب ورزد.
یک دیپلمات اروپایی نیز در این خصوص می گوید: «اگر به کره شمالی نگاه کنید، می بینید که تحریم های تجاری در مورد این کشور مؤثر نبوده به همین دلیل چگونه می توان انتظار داشت کشوری مانند ایران تحت تاثیر این فشارها قرار گیرد؟»
آمریکا و اروپا فکر می کردند همین قطعنامه علیه ایران می تواند برای توقف فعالیت های فرآوری اورانیوم کفایت کند اما ظاهرا این امید چندان به تحقق نپیوسته و رویاها بر باد رفته است.