کد خبر: ۱۵۹۱۸
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۸۴ - ۱۶:۳۳

انتشار نوزدهمين شماره نشريه سوره «ويژه‌ دولت جديد»

آفتاب‌‌نیوز : درج گزاره‌هاي فرهنگي رئيس جمهور منتخب با عنوان آرمان و هويت در اين شماره از سوره جالب توجه است.
"تك صدايي شكسته شد" عنوان مطلبي به قلم سيد مهدي ميرباقري در باب تحليل پيروزي اصولگرايان در انتخابات و چشم‌انداز آينده است.

به اعتقاد وي سه جريان فكري به طور فعال و با تمام توان دراين انتخابات حضور پيدا كردند هرچند در نهايت، يك جريان فكري مورد پذيرش ملت قرار گرفت.

همچنين "تحول در مصاف با تحجر" در گفت‌وگويي با سيدعباس نبوي مورد بحث قرار گرفته است.
وي تصريح دارد كه احمدي‌نژاد به اندازه‌اي كه در بخش اقتصاد و امور اجتماعي واضح صحبت كرد و مسايل را موشكافي كرد به اين وضوح در بخش فرهنگ صحبت نكرد ولي اين را در نظر بايد داشت كه در همين بخش هم واضح‌تر از بقيه صحبت كرد.

در اين شماره از سوره، فياض نيز در گفت‌وگويي با عنوان "ديگر غرب شاخص نيست" اظهار داشته است: احمدي‌نژاد بايد مواظب اسلام درباري، اسلام سلطنتي كه امام در پايان آن را اسلام آمريكايي مي‌ناميد باشد و به فضلاي جوان انقلابي ميدان كار بدهد.

"از نگاه ديگران" عنوان سوالاتي از صاحبنظران خارجي در مورد انتخابات همراه با پاسخ‌هاي آنها است.
"پيروزي ملي گرايانه و جهش دوباره انقلاب" مطلبي است به قلم فرد هاليدي كه مي‌توان در شماره نوزدهم سوره ديد.
وي تصريح كرده است: اين انتخابات نشان مي‌دهد كه انقلاب ايران پس از گذر از دوره‌اي بيست ساله هرگز وارد فاز تجديدنظر نشده بلكه در عمل، انقباضي بيست ساله را پشت سر گذاشته و اكنون بار ديگر در دوران جهش به سر مي‌برد.

مظفر اقبال نيز در مطلب خود كه با عنوان "نقطه عطف در تاريخ مدرن جهان اسلام" درج شده، نوشته است:‌ جناب جرج بوش بر مسند داوري جلوس و چنين حكم كرده بودند كه «روند انتخابات ايران از لوازم اساسي دموكراسي بي‌بهره‌ است» و البته ايشان دل و جرات نداشت تا اين بيانيه را خودش صادر كند و اين كار را به كاخ سفيد واگذار كرده بود.

ولي‌الله نقي‌پورفر نيز در مطلبي با عنوان "اسلاميت چيست؟" نگاهي دوباره به شاخص‌هاي حكومت ديني داشته و نيز سعيد زيباكلام نيز در مقاله خود "انقلاب فرهنگي را ضرورتي اجتناب ناپذير براي انقلاب اسلامي" خوانده است.

حميدپارسانيا نيز در اين شماره از سوره با مروري بر ظرافت‌هاي مديريت فرهنگي مقاله "فرهنگ طول، عرض، عمق" را نگاشته و تصريح كرده است: نوع مديريت سازمان برنامه‌ و بودجه، وزارت اقتصاد ودارايي يا وزارت صنايع بر حوزه فرهنگ تاثير مستقيم دارد و از سويي عملكرد آموزش عالي، آموزش و پرورش و ديگر بخش‌هاي مختلف فرهنگي مستقيما در حوزه مسايل اقتصادي و سياسي تاثيرگذار است.

در شماره نوزدهم سوره سعيد جليلي در مورد "منطق دروني سياست خارجي" قلم زده چنانكه محور مقاله حسن سبحاني نيز "كنكاشي در اقتصاد عدالت محور" است.
گفت‌وگو با چند تن از مسئولان ستادهاي استاني و مطالب ديگر با عناويني همچون "خوف و رجا"، "كف‌هاي روي آب" و "هنرمندان خودي و درد نخبگي" را مي‌توان در شماره اخير سوره خواند.

سوره به مدير مسئولي حسن بنيانيان و سردبيري وحيد جليلي مي‌خواهد ماهنامه‌اي فكري فرهنگي و هنري باشد و با رويكردي جهاني، تاريخي و‌ آسيب‌شناسانه به تحليل و تفسير مسائل بپردازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین