آفتابنیوز : 
وي بر ضرورت گسترده و فراگيربودن چتر پوششي در حوزههاي علميه تاكيد كرد و گفت: وقوع يك جهش فكري در حوزههاي علميه ضروري است.
رييسجمهوري حركت به سمت حذف ربا از نظام پولي و مالي كشور را جهتگيري اساسي دولت جديد خواند و افزود: امروز بايد با شجاعت مساله حلال و حرام براي مردم تبيين شود و رعايت اين مهم در متن زندگي مورد توجه جدي قرار گيرد تا در پرتو آن شاهد جاري شدن حركت الهي در جاي جاي زندگي فردي و اجتماعي خود باشيم.
وي همچنين در ديدار اعضاي شوراي مديريت حوزه علميه خواهران از حضور بانوان در عرصههاي فراگيري و نشر علوم اسلامي به عنوان يك امر مهم و قابل اتكا ياد كرد و مسؤوليت حوزههاي علميه را در اسلامي انديشيدن و اسلامي زيستن و مطالبات اسلامي مردم حائز اهميت دانست.
احمدينژاد همچنين بر ضرورت توليد فكر و نوآوري در عرصههاي مختلف فرهنگي و علمي تاكيد كرد و گفت: بانوان فاضل در حوزههاي علميه ميتوانند نقطه اتكايي در بخشهاي مختلف مربوط به آموزش و پرورش باشند.
در اين ديدار حجتالاسلام والمسلمين حسيني بوشهري، مدير حوزه علميه قم و جمشيدي از مديران حوزه علميه خواهران گزارشي از روند فعاليتهاي حوزه را به اطلاع رييسجمهور رساندند.
رييس جمهور همچنين پس از نماز مغرب و عشا از طرح توسعه حرم مطهر حضرت معصومه (س) بازديد كرد.
وي همچنين ديداري با هيات امناي تبليغات اسلامي قم داشت.
بر اساس اين گزارش، احمدينژاد پيش از ديدار فوق طي سخناني در مدرسه فيضيه گفت: داشتن چرخهي سوخت هستهيي حق مسلم ايران است و در جريان اخير با مقداري تدبير ميتوانيم موضوع را اداره كنيم.
به گزارش ايسنا رييسجمهور اظهار كرد: آنها ميخواهند ملت ما تسليم شود. آنها فكر ميكنند هنوز 100 سال پيش است و ميتوانند اربابي خود را بر ملت ما تحميل كنند. نخير! اين دوره گذشته است. هرچند ما از خطر هيچگاه استقبال نكرده و جنگطلب نيستيم اما به راحتي از كنار اين قضيه نخواهيم گذشت.
وي با بيان اينكه در سفر به نيويورك با سران 32 كشور ديدار داشته و همگي موافق داشتن چرخهي سوخت هستهيي از سوي ايران بودند، ادامه داد: دولت با حوصله و تدبير، احقاق حق ملت ايران را دنبال خواهد كرد.
وي گفت: دولت در يكي دو سال گذشته بسيار بزرگواري كرد و كوتاه آمد و فعاليتهاي هستهيياش را تعطيل كرد تا اعتماد آنها را جلب كند اما الان متوجه شدهايم كه اينها ميخواهند انرژي هستهيي در آينده در انحصار كامل خودشان باشد. اخيرا البرادعي هم به آقاي لاريجاني گفته بود كه آنها ميخواهند شما اصلا چرخهي سوخت نداشته باشيد.
احمدينژاد گفت: آنها با صدور قطعنامهاي فكر كردند كه ايران از مواضعش كوتاه خواهد آمد، اما ما بار ديگر براي اينكه به آنها بگوييم دنبال اعتمادسازي هستيم با وجود ادامه دادن به روند داشتن انرژي هستهيي، حاضر شدهايم ديگران را در اين فعاليت شريك كنيم.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اينكه فراموش كردن آرمانها يكي از آفات انقلاب است و آن را تهديد ميكند، گفت: متاسفانه در اين سالها بعضيها به سمت دنياگرايي ميل ميكنند و بعضيها با شرايط موجود خو ميگيرند؛ اين شرايط و فراموش كردن آرمانها بيش از گذشته ما را از اهدافمان دور ميكند.
وي ادامه داد: گذشته از اين، مردم همواره بايد بيدار باشند. اگر مردم در صحنه باشند و به عنوان ناظر امين در مقابل انحرافها هشداردهند، تضميني براي حفظ آرمانهاي انقلاب خواهد بود.
احمدينژاد با بيان اينكه معصومان، هدف از انقلاب خود را حذف طاغوتها و برپايي حكومت اسلامي قرار داده بودند گفت: ما نيز در انقلابمان دنبال همين اهداف بوديم. هدف انقلاب عدالت است و مهمترين وظيفهي ما استقرار عدالت. اگر اين تلاش مستمر باشد، نتيجهي آن حكومت عدل الهي در سراسر جهان خواهد بود.
رييسجمهور گفت: تحقق عدالت وظايفي را بر عهدهي دولت و مردم ميگذارد. دولت موظف است با تبعيض مبارزه و زمينه را براي رشد و تعالي مردم فراهم كند. مردم هم وظايفي دارند كه در صورت عمل به آن عدالت امري فراگير خواهد شد.
وي يكي ديگر از اهداف انقلاب را مهرورزي خواند و تصريح كرد: دشمنان ما همواره تلاش كردهاند در بين افراد مختلف دشمني و نفاق ايجاد كنند تا وحدت را كه رمز موفقيت ماست از ما بگيرند.
احمدينژاد گفت: به دليل برخي از بيتدبيريها و بيمهريها در كشور با مشكلات زيادي مواجه شدهايم؛ به طوري كه برخي از مردم در تنگدستي به سر ميبرند. دولت برنامههايي دارد تا فقر زدوده شود. مردم هم بايد در رفع فقر مشاركت كنند. توسعهي فرهنگ مهرورزي يعني توسعهي فرهنگ انقلابي. ما بايد امروز فرهنگ مهرورزي را احيا كنيم.
بر اساس اين گزارش اين مراسم به دليل استقبال طلاب حوزهي علميهي قم از رييسجمهور با حدود يك ساعت تاخير برگزار شد.
در اين ديدار همچنين طلاب با سر دادن شعارهايي از جمله: «انرژي هستهيي حق مسلم ماست» حمايت خود را از مواضع جمهوري اسلامي ايران اعلام كردند.