آفتابنیوز : آفتاب: شهر ريورسايد آمريكا اوايل ماه جاري ميلادي فناورانهترين شهر جهان لقب گرفت.
ريورسايد واقع در 60 مايلي شرق لسآنجلس يكي از شهرهاي «نمود آينده» و فناورانهترين شهر جهان لقب گرفته است.
وجود دسترسي كليه شهروندان به Wi-Fi، برنامههايي كه به آنها در خصوص استفاده از آخرين فناوري آموزش ميدهد و ساير اختراعات موجب شد كه اوايل اين ماه جايزه سال انجمن جامعه هوشمند (Intelligent Community Forum) به اين شهر اختصاص يابد.
اين جايزه نشاندهنده اين واقعيت است كه وجود اقتصاد اينترنت محور تا چه اندازه براي اين انجمن حائز اهميت است.
شهر ريورسايد به دليل دارا بودن مزارع پرتقال يكي از ثروتمندترين شهرهاي آمريكا بود. با اين حال افزايش رقابت بينالمللي در دهه 1960 نابودي بسياري از مزارع آن را به دنبال داشت. در سال 2004 رون لووريج شهردار اين شهر تصميم به معرفي اقتصاد با تكنولوژي بالا به اين شهر گرفت.
لووريج قراردادي را با شركتAT&T به منظور نصب شبكه Wi-Fi با ميزان دسترسي متوسط 29 نقطه در هر مايل مربع منعقد كرد.
به جز دسترسي رايگان شهروندان، شبكه مزبور دوربينهاي امنيتي واقع در پاركهاي سراسر شهر را به هم مرتبط كرده و به كارگران امكان استفاده از يك برنامه پاككننده نقاشيهاي ديوار بر روي گوشيهاي هوشمندشان را داد.
در عين حال، كمپانيهاي محلي فناوري مراكزي را براي تاسيس شركتهاي موقت بازارياب (startup)اختصاص دادند و كالجهاي محلي نيز همين امر را صورت دادند.
بر اساس گزارشات انجمن جامعه هوشمند، از آن زمان تاكنون 35 شركت تاسيسشده فناوري و 20 شركت موقت ظهور كردهاند.
به منظور حصول اطمينان از اين كه تمامي شهروندان ريورسايد از اقتصاد نوين بهره ميبرند، شهرداري اقدام به ارائه آموزش رايگان رايانه و نرمافزار به ساكنين كمدرآمد كرد.
مسؤولان همچنين صنايع الكترونيك از كار افتاده را جمع آوري و نيروهاي آموزش ديده را براي نوسازي اين ابزار استخدام كردند.
رايانههاي احيا شده هر ماه به مدارس و 200 خانواده كم درآمد تعلق ميگرفت.
به گزارش ایسنا،كارمندان با هدف تامين نياز مالي برنامه كه بزرگترين پروژه بازيافتكننده زبالههاي الكترونيكي در جنوب كاليفرنياست، ساير وسايل احيا شده را بر روي eBay به فروش گذاشتند.
ريورسايد در زمان ركود اقتصادي سال 2008 بسيار آسيب ديد زيرا 14 درصد شهروندان آن بيكار شدند اما توانست از اين گذر چالشبرانگيز با موفقيت عبور كند. {$old_album_161380}