آفتابنیوز : 
در اين مقاله كه با عنوان "عبور از بن بست" در شماره روز يكشنبه اين روزنامه انگليسي زبان چاپ هند منتشر شد ، با اشاره به سابقه قديمي دوستي بين دو كشور و رابطه سياسي ايران و هند در پنجاه سال اخيرآمدهاست: امضاي بيانيه تهران و دهلينو و نقشه مسير همكاريهاي راهبردي در سه سال اخير روابط دو كشور را وارد مرحله تازهاي كرده است.
سياوش زرگر يعقوبي در ادامه اين مقاله از راي هند عليه ايران در شوراي حكام آژانس بينالمللي انرژي اتمي انتقاد كرد و نوشت: براي ايران با توجه به دوستي مستحكم با هند ، اين راي غيرقابل انتظار بود.
وي سپس با توضيح اهم موارد مربوط به فعاليتهاي هستهاي كشورمان، مقابله با حق طبيعي ايران در استفاده از انرژي صلح آميز هستهاي به عنوان تلاش كشورهايي كه از صدام و طالبان حمايت كردند ، عنوان شده و آن را در جهت يك بحران تازه در منطقه ارزيابي كرده است.
سفير ايران در هند در روزنامه هندوستان تايمز نوشت: ايران همه اقدامات اعتماد ساز ، شفافسازي در فعاليتهاي هستهاي ، دسترسيهاي كامل ،نامحدود وحتي سرزده به مراكز هستهاي كه با امضاي پروتكل الحاقي صورت گرفتهراانجام داده و تاكنون هيچ مدركي دال بر فعاليت غيرقانوني ايران يافت نشده است .
زرگر يعقوبي نوشت: بهرغم به رسميت شناخته شدن حق ايران نسبت به داشتن چرخه سوخت و غنيسازي طبق توافقهاي تهران وپاريس، ايران بهصورت داوطلبانه و موقت، غنيسازي و بازفرآوري را متوقف ساختهبود.
وي افزود : اما پيشنهاد آخر اروپا ، مخالف روح و محتواي توافق پاريس و منجر به تصميم ايران براي از سرگيري فعاليت يو.سي.اف اصفهان شد.
سفيرايران در هند در ادامه اين مقاله قطعنامه اخير آژانس را فاقد هرگونه پايه حقوقي و منطقي دانست و آن را فقط يك اقدام سياسي عليه حق مسلم مردم ايران ذكر كرد.
زرگر يعقوبي با اشاره به پايبندي ايران به تعهدات بينالمللي ، منتفي بودن تسليحات هستهاي در دكترين دفاعي ايران ، اعلام كردبرخي كشورها در صدد هستند تا با نيت كاملا سياسي و بدون هيچگونه مدركي يا پايه حقوقي، تنش و ناامني مجددي در منطقه بوجود آورند.
وي درپايان اين مقاله اظهاراميدواري كرد ايران و هند بتوانند با تكيه بر منطق از مواجه شدن منطقه با بحران تازه جلوگيري كرده و آينده روشني براي روابط دو كشور ترسيم كنند.