آفتابنیوز : آفتاب: پس از آنکه چند روز پیش، میت رامنی، کاندیدای جمهوریخواه انتخابات ریاستجمهوری آمریکا ضمن حمله شدید به سیاستهای باراک اوباما در قبال ایران، وی را «خیانتکار» خطاب نمود، روز گذشته تلاش کرد با سفر به سرزمینهای اشغالی، موقعیت خود را در قبال رژیم صهیونیستی تثبیت کند.
در همین باره، رامنی پیش از اینکه اواخر وقت روز گذشته، رهسپار سفر به سرزمینهای اشغالی شود، در مصاحبهای اعلام کرد حمله نظامی علیه مراکز هستهای ایران، نباید به عنوان یک گزینه کنار گذاشته شود.
وی همچنین درباره مسأله صلح فلسطین و اسرائیل و اقدامات انجام شده از سوی آمریکا در این رابطه گفت: این برای ایالات متحده درست نیست که به عنوان مذاکرهکننده و میانجی میان اسرائیل و فلسطینیها رفتار کند و باراک اوباما را به دلیل انتقاد آشکار از یک «دوست و متحد» (رژیم صهیونیستی) سرزنش کرد.
اما جالبتر از همه، اظهاراتی بود که وی دیروز در دیدار با مقامات اسرائیلی بیان کرد. وی در دیدار با «شیمون پرز»، رئیس رژیم صهیونیستی ضمن حمایت کامل از موضع این رژیم در قبال ایران، اظهار داشت: آمریکا باید از هر ابزاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای استفاده کند و هیچ گزینهای نباید از دستور کار کنار گذاشته شود.
وی در حمایت از اسرائیلیها تا آنجا پیش رفت که بیت المقدس را پایتخت رژیم صهیونیستی خواند! استقرار بیتالمقدس به عنوان پایتخت این رژیم، ادعایی است که از سوی اسرائیلیها مطرح میشود، اما هیچ گاه مورد موافقت جامعه جهانی قرار نگرفته است.
در همین حال، یکی از دستیاران رامنی امروز اعلام کرده، در صورتی که ضرورت حمله به ایران پیش بیاید، رامنی از انجام چنین کاری از سوی رژیم صهیونیستی پشتیبانی خواهد کرد.
در طرف مقابل، باراک اوباما، رئیسجمهوری کنونی و کاندیدای انتخابات آتی ریاستجمهوری آمریکا، دو روز پیش لایحه همکاری امنیتی و نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را امضا نمود. وی پس از امضای این لایحه که بخشی از آن، ناظر بر دادن یک کمک هفتاد میلیون دلاری از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی است، گفت، وی برای عمیق کردن همکاریها با رژیم صهیونیستی، به ویژه در امور امنیتی و اطلاعاتی و نظامی، اولویت بسیاری قائل بوده است.
اما نکته جالب درباره امضای این لایحه این است که بر خلاف موارد مشابه، این کار در جریان مراسمی ویژه و با حضور شماری از نمایندگان یهودی کنگره آمریکا و نیز نمایندگان مبتکر طرح مذکور انجام گرفت و تأکیدی بر این فرضیه بود که لایحه مذکور، بیش از هر چیز با هدف جلب توجه رژیم صهیونیستی امضا شده و دارای ماهیتی نمایشی است.
به گزارش تابناک،افزون بر این، قرار است در روزهای آینده، «لئون پانه تا»، وزیر دفاع آمریکا نیز سفری به سرزمینهای اشغالی داشته باشد تا درباره دستهای از مسائل دوجانبه با مقامات رژیم صهیونیستی گفتوگو کند. با توجه به زمینههای پیشین، به نظر میرسد این کار نیز مستقیم با هدف حفظ جایگاه دمکراتها نزد اسرائیلیها انجام میگیرد.
به این ترتیب، آنچه روشن است اینکه در هفتههای اخیر، نقطه محوری رقابت دو کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا از مسائل داخلی و مشکلات و چالشهای موجود در این کشور، به مسأله ایران و فلسطین و به طور کلی، تلاش برای جلب نظر رژیم صهیونیستی تغییر یافته است.
در حقیقت، در جریان این رقابت دوقطبی، موضوع رضایت بیشتر مردم آمریکا از دستور کار خارج شده و عملاً جای خود را به رضایت رژیم صهیونیستی و به دنبال آن، یهودیان آمریکا داده است.
در انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۰۸، اوباما توانسته بود رأی بیش از ۷۰ درصد از یهودیان آمریکا را از آن خود کند. نظرسنجی اخیر مؤسسه «گالوپ» نشان میدهد که این بار نیز اوباما با ۶۷ درصد در مقابل رامنی که ۲۵ درصد آرای یهودیان را از آن خود کرده، از برتری برخوردار است.