آفتابنیوز : آفتاب: شهلا انشایی اظهار کرد: در صورتی که ریزش مو به دلایل هورمونی اتفاق افتاده باشد و پیاز مو از بین رفته باشد بیمار، کاندیداي انجام عمل پیوند مو است.
وی افزود: اگر پیاز مو تا قبل از 35 سالگی از بین نرفته باشد درمانهای دارویی به رشد مجدد مو کمک میکند اما چنانچه درمان ریزش مو با تاخیر انجام شود پیاز مو به مرور زمان از بین میرود و درمان دارویی برای رشد مجدد مو امکان پذیر نیست.
این متخصص پوست و مو با بیان اینکه برای انجام عمل پیوند، نوار باریکی از پوست را برداشته و پیازها و فولیکولیهای مو را جدا کرده و به محل مورد نیاز پیوند منتقل میکنند، ادامه داد: پس از عمل، هر دو قسمت بخیه شده و در لابلای موها پنهان میشود و در صورتی که عمل به درستی انجام شود در محل بخیهها دردی احساس نمیشود.
انشایی با اشاره به اینکه عمل پیوند مو به صورت سرپایی با بی حسی موضعی انجام میشود، بیان کرد: در صورتی که عمل پیوند مو به درستی انجام شود مشکلی برای موهای سالم به وجود نخواهد آمد.
وی با بیان اینکه برای حفظ موهای جدید پس از پیوند باید از داروهای تقویتی استفاده شود، ادامه داد: بر اساس تحقیقات انجام شده احتمال ریزش بیش از 25 درصد از موهای پیوند شده پس از چهار سال وجود دارد.
به گزارش ایسنا،این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه بر خلاف باور عموم شامپو تاثیری در ریزش موها ندارد، تصریح کرد: مدت زمان تماس شامپو با مو و پیاز مو بسیار کوتاه است و مواد غذایی بیشتر از شامپوها در ریزش یا تقویت موها موثر میباشد اما شامپو باید متناسب با نوع مو و با مشورت پزشک انتخاب شود.