آفتابنیوز : 
يك مقام دولت جورج بوش كه تصميم هند را يك سورپرايز مطلوب نام نهاده، به اين شبكه خبری گفت كه حمايت دهلی برای ما خيلی مهم بود.
يك مقام دولتی ديگرگفت: ممكن است رای هند به عنوان واكنشی به فشار آمريكا تفسير شود؛ به ويژه با توجه به اينكه مقامات ارشد دولت آمريكا از جمله كاندوليزا رايس، وزير خارجه آمريكا علنا هند را به رای دادن عليه ايران تشويق كردهاند.
اين مقام دولت آمريكا با ذكر اينكه ما در نقطهای بوديم كه هند مجبور به انتخاب بود افزود: اين تغيير در سياست در حاليكه در راستای منافع آمريكاست میتواند منافع هند را هم در بر بگيرد.
اين گزارش به نقل از والتر اندرسون، مدير برنامه مطالعات آسياي جنوبی در دانشگاه مطالعات پيشرفته بينالمللی جان هاپكينز گفت: فشار خاصی بر هند برای رای دادن عليه ايران يا فشار ديگری در آژانس بينالمللی انرژی اتمی نبود.
وی افزود: دولت هند تصميم گرفت به نفع روابطش با آمريكا رای بدهد.
اندرسون ادامه داد كه روابط نزديك با واشنگتن میتواند بيش از رابطه نزديك با تهران به دهلی نو نفع برساند روشن است كه رای دهلی اين واقعيت را منعكس نمیكند كه دولت هند برای روابطش با آمريكا اهميت زيادی قايل است.
اين گزارش در عين حال میگويد كه اگر اين تصميم عواقب منفی داشته باشد دهلی نو برای رفع هر گونه كمبودی به واشنگتن رو میكند.
اين گزارش افزود: يك منبع ديپلماتيك با رد گمانها درباره فشار آمريكا بر هند ابراز داشت كه هند در منع گسترش سلاحهای كشتار جمعی يك بعد حياتی است و دليلی ندارد كه برای هيچ كشوری در اين مورد استثنا قايل شود.
در ضمن به نفع هند نيست كه در همسايگیاش با كشور سوم مجهز به سلاحهای هسته ای در كنار چين و پاكستان روبرو شود.
اين گزارش با اشاره به اينكه ايران تعهدات و توافقات خاصي از جمله معاهده منع گسترش سلاحهای هسته ای را پذيرفته است، به نقل از مقامات هندی نوشت كه بايد به احمدی نژاد، رييس جمهور جديد ايران فرصت كافی داده شود تا اين تعهدات را بررسی كند.