آفتابنیوز : آفتاب: در آستانه سال تحصیلی جدید، بازار فروش لوازمالتحریر بسیار داغ است؛ چرا که لوازمالتحریر از آن دسته وسایلی است که نمیتوان از خریدش چشمپوشی کرد.
در همین ایام فروشگاهها، بازارچهها و نمایشگاههای مختلف در سطح کشور ایجاد میشود تا با ارائه تولیدات متنوع و ارزانتر، امکان خرید برای همگان فراهم شود.
یکی از این نمایشگاهها در خیابان شهید بهشتی روبروی مصلی تهران قرار دارد که جمعیت زیادی از خانوادهها این روزها برای خرید به آنجا مراجعه میکنند؛ سری به این نمایشگاه زدیم تا ببینیم وضعیت لوازمالتحریر دانشآموزان در آنجا چگونه است.
نکته جالب توجه در این نمایشگاه، تصاویر روی لوازمالتحریر دانشآموزان بود که تنها از شخصیتهای کارتونهای خارجی بهره برده بود.
مادر یک دانشآموز کلاس سوم دبستانی که فرزندش در حال انتخاب دفتر مشق است، میگوید: سراسر این نمایشگاه را گشتیم؛ اینجا دفترهای مشق دو نوع هستند؛ یعنی بسیار ساده یا دارای تصاویر شخصیتهای کارتونهای خارجی هستند.
وی میافزاید: فرزندم اصلا به دفترهای مشق ساده توجه نمیکند چرا که هیچ جذابیتی برایش ندارند و من نیز نمیتوانم به او اجبار کنم.
مادر یک دانشآموز کلاس پنجمی هم بیان میکند: درباره دفتر مشقهای ایرانی _ اسلامی مطالبی شنیده بودم اما هر چه در این نمایشگاه گشتیم، دفتری با این مشخصات پیدا نکردیم.
وی با گلایه از عدم هماهنگی بین آموزش و پرورش و بازار تولیدات لوازمالتحریر کشور بیان میکند: مدرسه فرزندم عنوان کرده است که نباید دفترهای دارای عکسهای کارتونهای خارجی را تهیه کنیم اما بیشتر دفترهای مشقی که اینجا توزیع شده، با همین مشخصات است.
محمداسماعیل سعیدی، دبیراول کمیسیون اجتماعی مجلس به خبرنگار فارس میگوید: مشکل لوازمالتحریر در کشور ما به بحث مهندسی فرهنگی بر میگردد زیرا ما در این بخش خلأ فرهنگی داریم.
وی با طرح این پرسش که «چرا دانشآموزان دنبال این تصاویر میروند؟»، بیان میکند: تصاویر روی لوازمالتحریر دانشآموزان، با فرهنگ، اعتقادات و آداب و رسوم فرزندان ما همخوانی ندارد اما دانشآموزان به آنها علاقمند هستند و دلیل آن، این است که ما برنامه فرهنگی نداریم.
سعیدی با بیان اینکه در سطح کشورمان افراد برجسته بسیاری وجود دارند و میتوان تصاویر این شخصیتها بزرگ ایرانی اسلامی را روی دفتر مشقها قرار داد، اضافه میکند: باید در خصوص توزیع لوازمالتحریر نظارت هم صورت گیرد؛ به این معنی که باید همگام با فرهنگسازی بر وضعیت بازار نیز نظارت شود تا هر کالایی امکان عرضه نداشته باشد.
وی میافزاید: متأسفانه دفتر مشقهای به نرخ تعاونی هم آنقدر ساده است که دل دانشآموزان را میزند؛ این در حالی است که بچهها نیاز به تنوع دارند و باید به فکر طراحی مناسب و جذاب برای آنها بود.
به گزارش فارس، سال تحصیلی تا چند روز دیگر آغاز میشود و باز هم مسئولان برای وضعیت بازار لوازمالتحریر و جولان تصاویر فرهنگ بیگانه هیچ اقدامی نکردند و امسال هم همکلاسیهای خیالی دانشآموزان ما، همراهشان در مدرسه خواهند بود. {$old_album_171775}
اخه این شخصیت ها مگه ملیت دارند که بیگانه بشن ! نکنه ملاک بیگانه شدنشون کسیه که روی این شخصیت ها صدا گذاشته؟
حال از این بگذریم ، اگه عکسی از شاهنامه و رستم و کوروش که میذاشتن که جمع میشد !!
اگه هم میخاید عکس های مذهبی بذارید باید بگم که برای ما که هیچ جذابتی نداره چه برسه به یه بچه 7 تا 12 ساله !
راستی همه مشکل ها حل شده ، فقط همین عکس دفتر ها مونده؟!!
وقتی هم میخوان مشکل رواز ریشه حل کنن ماها نمیذاریم خوب بچه ای که از الان این تصاویر(باربی و...) روی وسایلشو ببینه مطمئنا واسه خودش الگو قرارمیده وقتی هم بزرگ شد اوایل ازظاهر و طرز پوشش خودشو نشون میده و کنترل کردنش توسط خانواده محال میشه کم کم دیگه بعیدنیست دست به هر کاری هم بزنه.
به نظر من بچه ها از همون نوزادی الگوبرداریشون شروع میشه پس نذاریم الگوهاشون تصاویری با پوشش غربی و برخلاف دین و عقیده ی ایران اسلامیمون باشه.
حالا يه سعي بگنين عكس امير محمد و عمو پورنگ و بندتزين نتيجه رو ببينين . و ديگه اينقد باربي باربي نكنين