کد خبر: ۱۷۲۷۴۸
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۰
راه‌کارهای آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای عبور از ناکارآمدی‌ها فعلی کشور

وحدت ملی، فضای باز سياسی، توجه به خواست مردم، اجرای كامل قانون اساسی و سياست تنش‌زدايی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب- سرویس سیاسی: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در هفته گرامي‌داشت دفاع مقدس در ديدار با جمعي از رزمندگان وايثارگران هشت سال جهاد و حماسه، به بيان علل و عوامل شروع جنگ تحميلي و نيز سالهاي دفاع مقدس پرداخت و با بيان عواملي كه منجر به پايان جنگ و پذيرش قطعنامه شد، گفت: متأسفانه امروز در بيان علل خاتمه جنگ، تحريف‌هايي صورت مي‌گيرد كه ناجوانمردي در حق ايثارگران و رزمندگان، امام راحل و فرماندهان جنگ است.

به گزارش آفتاب، آيت‌الله هاشمی‌رفسنجاني به تحليل مسئولان نظامي و غيرنظامي كشور در مقطع پذيرش قطعنامه پرداخت و گفت: مسئولان ارشد سياسي و نظامي در سال پاياني دفاع مقدس به اين تحليل رسيدند كه ادامه دفاع و جنگ به صلاح كشور و نظام نيست و بايد با تدابير ويژه، پيروزمندانه از اين عرصه خارج شد. 

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام پذيرش قطعنامه توسط حضرت امام(ره) را امري عاقلانه، مدبرانه و با اختيار كامل و بدون فشار خواند و به جمله «نوشيدن جام زهر» توسط ايشان اشاره كرد و گفت: متأسفانه امروز بسياري از مغرضان باري منفي به اين «عبارت» موردنظر امام راحل مي‌دهند، اما به واقع بنيانگذار جمهوري اسلامي معنايي مثبت و كارگشا و در جهت حل مشكل ايفاد كرده بودند. چرا كه اگر نبود تدبير و خواست داهيانه آن عزيز بزرگوار، معلوم نبود با ادامه جنگ تحميلي، كشور، نظام و انقلاب به چه سرنوشتي دچار مي‌شد. 

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به تحليل اشتباه برخي اشخاص در مقطع دفاع مقدس مبني بر لزوم ادامه جنگ و اشغال عراق و بغداد و مخالفت امام با اين تحليل و درخواست اشاره كرد و گفت: در تاريخ جنگ‌ها كمتر ديده شده كه كشوري خاك كشور ديگري را اشغال كند و بتواند طولاني مدت به اين اشغال ادامه دهد. چرا كه اگر اين امر شدني و عاقلانه و مفيد بود، شوروي از افغانستان و آمريكا از عراق و ويتنام خارج نمي‌شدند، اما ديديم كه حضور اين دو ابرقدرت در خاك ديگران براي يكي اضمحلال و نابودي را در پي داشت و ديگري را در باتلاقي سخت گرفتار كرد. 

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، سقوط حزب بعث، نابودي صدام و استقرار حاكميت مردمي براساس مكتب اهل بيت(عليهم‌السلام) در عراق را هدف اساسي جمهوري اسلامي ايران در جنگ با صدام و حزب بعث خواند و گفت: به واقع پذيرش قطعنامه و خاتمه جنگ مهمترين پيروزي جمهوري اسلامي ايران بر عراق بود، چرا كه پس از آن، روند زوال و نابودي صدام و حزبش فراهم شد و امروزه با حاكميت مكتب اهل بيت و نابودي صدام، انقلاب اسلامي به مهمترين پيروزي خود رسيده است. 

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، احياي ساختارهاي اقتصادي، سياسي و اجتماعي پس از جنگ را يكي ديگر از پيروزي‌هاي انقلاب اسلامي خواند و تصريح كرد: با تدابير امام راحل و مسئولان كشور، توانستيم پس از جنگ از انزواي بين‌المللي خارج و با در پيش گرفتن سياست تنش‌زدايي، دروازه‌هاي سرمايه‌گذاري و تسهيلات خارجي را براي احياي توليد و ساخت بنيان‌هاي اقتصاد فراهم و با مشاركت همه جناح‌ها و نيروهاي دلسوز و وفادار به انقلاب و نظام، دولتي همدل و مورد حمايت رهبري معظم انقلاب ايجاد و روند پيشرفت كشور را تسريع ببخشيم. 

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در پاسخ به درخواست‌ها و پرسش‌هاي متعدد رزمندگان و ايثارگران حاضر در جلسه مبني بر ارائه راهكار جهت خروج از انسداد سياسي و مشكلات اقتصادي كنوني، بازگشت به وفاق، همدلي و اتحاد دوران دفاع مقدس و پس از آن را يادآور و تصريح كرد: قطعاً شرايط كنوني بدتر از دوره پايان جنگ نيست، چرا كه با زحمات دولت‌ها و حمايت مردم، بنيان‌هاي اقتصادي خوبي ايجاد شده و مي‌توان با بهره‌گيري از تجربيات دلسوزان كشور و وفاداران نظام و قانون اساسي و با تدابير و تصميات اساسي رهبر انقلاب، كشور را از شرايط كنوني خارج و دشمنان بيروني را ناكام گذاشت. 

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، ايجاد وفاق و وحدت ملي، فضاي باز سياسي، توجه به خواست مردم، اجراي كامل قانون اساسي، سياست تنش‌زدايي و حل مشكلات بين‌المللي را از لوازم و زمينه‌هاي مناسب خروج از ناكارآمدي‌هاي فعلي عنوان كرد و گفت: در اين مسير مي‌توانيم با مبنا قرار دادن سياست‌هاي كلي مورد تأييد رهبر انقلاب و تدوين برنامه‌هاي كارشناسانه و ايجاد دولت وحدت ملي به پيشرفت و سربلندي كشور و نظام كه خواست رهبر معظم انقلاب نيز هست، تحقق ببخشيم. 

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني تحقق نظام جمهوري اسلامي مبني بر مكتب اهل بيت(ع) در ايران را حجّت خداوند و هديه الهي عنوان و تصريح كرد: تأسيس چنين نظامي با ويژگي اسلامي و مكتب اهل بيت در تاريخ سابقه نداشته است و وظيفه ماست كه از اين نظام الگويي مناسب و كارآمد براساس اخلاق و منش پيامبر گرامي اسلام بسازيم و اگر نتوانيم از اين آزمايش الهي سربلند بيرون بياييم معلوم نيست خداوند دوباره اين فرصت را در اختيار دوستداران مكتب اهل بيت قرار دهد. 

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، ايثارگران و رزمندگان را از جمله دلسوزترين و وفادارترين اقشار جامعه نسبت به نظام خواند و تأكيد كرد: آنان باارزش‌ترين دارايي خود يعني جانشان را براي حفظ و ادامه نظام اسلامي در طَبَق اخلاص قرار دادند و بيش از ديگران حساسيت‌ها، مشكلات و ضعف‌ها را درك و خواستار برطرف شدن آنها هستند. 

در ابتداي اين ديدار حجت‌الاسلام والمسلمين فيض‌آبادي و آقايان بهمن‌زاده، سيدكمال حسيني، دكتر كاظميان و مرشدي به بيان شرايط و اوضاع و احوال كنوني كشور و نظام پرداختند كه محورهاي آن به قرار زيراست: 

- لزوم بهره‌برداري از فرصت‌هاي برگشت‌ناپذير براي رفع معضلات و مشكلات 

- لزوم تحقق احترام و كرامت مورد تأكيد پيامبر گرامي اسلام براي انسان‌ها 

- پرهيز از ترويج دروغ، تهمت و تخريب اخلاق اجتماعي و فردي 

- تعلق انقلاب و نظام به همه اقشار مردم و لزوم مشاركت آنان در اداره كشور 

- لزوم گردهم‌آيي بزرگان نظام براي برون‌رفت از مشكلات 

- لزوم حضور و مشاركت بيشتر دلسوزان نظام از جمله رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در عرصه سياسي كشور 

- بها دادن به احزاب، اصناف و جمعيت‌ها براي گسترش مشاركت سياسي و اجتماعي 

- لزوم ارائه تصوير رهايي از دين و اسلام در برابر تفسيرهاي متحجّرين خشكه‌مقدس
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
0
0
سلام ، انشاءالله که به سخنان ایشان و سخنان امام خمینی ، که همیشه وحدت کلمه و اتحاد تمامی احزاب و نیروها را برای پایداری و استقلال مملکت ، می خواستند ، به خاطر بسپاریم و فراموش نکنیم که همه مسئولین از یک نظام هستند و همه باید زیر یک پرچم و برای هدف مهم اهداف اولیه انقلاب کوشش کنیم . یک بار دیگر اهداف مهم انقلاب را به خاطر بسپاریم ، که خودکفائی و احیای شغل مقدس کشاورزی ( که استقلال هر کشوری در ، گرو آن است ) ، دامپروری ، صنعت و تولیدات داخلی ( که موردنظر رهبر محترم هم می باشد ) ، و همینطور آزادیهای احزاب ، رسانه ها و رادیو و تلویزیون است ، که در این صورت است که دیگر شاهد اختلاسها ، خیانت به بیت المال ، دزدی ها ، رانت خواری ها و......... نخواهیم بود .
لذا با وحدت کلمه و همکاری همه جانبه تمامی دولتمردان
قدیمی ، با توجه به تجاربشان و دولتمردان فعلی و دوری از هر نوع منیت گرایی و تکبر و غرور کاذب ، همه برای
یک هدف مقدس که خدمت به مردم می باشد ، دست به
دست یکدیگر داده و در این راه ، رضایت پروردگارمان را که
در راضی نگه داشتن مردم وخلقش است ، به دست آوریم .
انشاءالله .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین