آفتابنیوز : 
اعطای این جایزه 3/1 میلیون دلاری به دکتر محمد البرادی در شصتمین سالگرد فاجعه هسته ای هیروشما و ناگازاکی ، بیش از هرچیز می تواند نشانگر عزم جهانی برای جلوگیزی از وقوع حوادثی مشابه و انحراف این فن آوری از معیارهای صلح آمیز خود باشد.
در میان سایر نامزدهایی که از آنان به عنوان دارندگان شانس جهت برنده شدن این جایزه نام برده می شد به نام هایی چون
سناتور ریچارد لوگار و سناتور سام نان به دلیل تلاش برای نابودسازی تسلیحات هسته ای باقی مانده در جمهوری های شوروی سابق اشاره کرد . کارشناسان اما معتقدند که دلیل عدم موافقت با انتخاب این دو سناتور آمریکایی موافقت آنها با جنگ 8عراق در سال 2003 بوده است .
نیهون هیدانکیو ، رهبر گروهی متشکل از مخالفین تسلیحات هسته ای که از بازماندگان حمله هسته ای سال 1945 آمریکا به ژاپن شکل گرفته است نیز در میان نامزدها به چشم می خورد. اعطای جایزه به این شخصیت صلح طلب ژاپنی به دلیل تاکید وی بر ضرورت پوزش خواهی آمریکا و نیز موضع بسیار انتقادی وی نسبت به آمریکا نیز دور از ذهن بود.
نکته جالب در مورد جوایز صلح نوبل در سال جاری ، حضور برجسته فعالان صلح طلب و مخالفین تکثیر تسلیحات هسته ای در میان ننامزدهای دریافت آن بود. این جایزه در سال 2003 به شیرین عبادی ، وکیل نام آشنای ایرانی اعطا شده بود.