آفتابنیوز : 
سران ايالات متحده با در پيش گرفتن چنين خط مشييي، بارديگر به جمهوري اسلامي هشدار دادهاند كه در صورت عدم همراهي با خواستهاي شوراي حكام، بايد هزينه سنگيني را بپردازد. اين در حالي است كه افق مذاكرات ميان ايران و سه كشور اروپايي همچنان مبهم و نامعلوم است و از اظهارات تصميمگيران هستهيي جمهوري اسلامي نيز نميتوان به نتيجهيي قاطع در مورد سياستهاي آينده هستهيي پي برد.
با اين حال، ايران، از يك جانب بر استراتژي مقاومت در قبال خواستههاي سياسي آژانس انرژي اتمي تاكيد ميكند و از جانب ديگر هم ايالات متحده به همراه رفقاي اروپايياش، روزبهروز درصدد تنگتر كردن ميدان مانور براي جمهوري اسلامي است. در اين ميان، اسراييل نيز به عنوان اصليترين دشمن جمهوري اسلامي طي روزهاي گذشته، برلابيهاي خود با محورهاي قدرت جهاني افزوده تا بدين ترتيب، مقامهاي امريكا و اروپايي را به برخورد قاطع با برنامه هستهيي ايران ترغيب كند.
در تازهترين نوع از اين لابيها روزنامه واشنگتن تايمز خبر از سفر هياتي سه نفره از نمايندگان مجلس اسراييل به ايالات متحده داده است كه قرار است واشنگتن را به اعمال سياستهاي سختگيرانهتري در قبال پرونده هستهيي ايران ترغيب كنند. بنابر اين گزارش، اعضاي هيات اسراييلي به طرفهاي امريكايي خود گفتهاند كه ايالات متحده و همپيمانانش بايد در صورت لزوم براي توقف برنامه اتمي ايران از زور استفاده كنند، زيرا ديپلماسي متعارف قادر به حل اين مساله نيست.
آنها در عين حال تاكيد كردهاند كه در صورت ناكامي امريكا از توقف برنامه هستهيي ايران، به عنوان آخرين راهحل، اسراييل بطور يكجانبه به تاسيسات اتمي ايران حمله خواهد كرد. آريهالداد از اعضاي هيات اسراييلي و عضو حزب افراطي اتحاد ملي به واشنگتن تايمز گفته است: «ايرانيها برنامه اتمي خود را متوقف نميكنند مگر آنكه متقاعد شوند ادامه فعاليت تاسيسات آنها باعث نابودي اين تاسيسات خواهد شد.»
البته الداد تاييد كرده است كه اقدام يكجانبه اسراييل عليه تاسيسات هستهيي ايران «بدترين سناريوي ممكن» است، زيرا ممكن است باعث «برانگيختن دنياي اسلام» شود. از همين رو، وي توصيه ميكند كه امريكا و متحدانش دست به چنين حملهيي بزنند تا از بروز درگيري با دنياي اسلام جلوگيري شود. توصيه اين نماينده پارلمان اسراييل به ايالات متحده مبني بر حمله به تاسيسات اتمي ايران در حالي عنوان ميشود كه جرج بوش، رييس جمهوري امريكا نيز در سخنراني اخير خود در موسسه مطالعات دموكراسي واشنگتن، بار ديگر مدعي حمايت سوريه و ايران از تروريسم شد و گفت: قربانيان ترور نبايد در مقابل اين كشورها صبر نشان دهند چرا كه مستحق آن نيستند.
از سوي ديگر، توني بلر، نخستوزير انگلستان نيز در سخناني كه از سوي تحليلگران بيشتر به معناي جنگ رسانهيي تلقي شده، ادعاهاي گذشته مبني بر حمايت ايران از گروههاي شورشي عراق را تكرار كرد و گفت: نشانههايي در اختيار دولت انگليس هستند كه نشان ميدهد منشا فني برخي سوءقصدها در عراق از ايران است. اين اظهارات درست همزمان با موضعگيري وزارت خارجه امريكا در مورد پرونده هستهيي ايران انجام گرفت كه از تمام كشورها خواسته است، همكاري هستهيي با جمهوري اسلامي را متوقف سازند.
شون مك كورمك، سخنگوي وزارت خارجه امريكا طي اظهاراتي در جلسه مطبوعاتي خود با بيان اين مطلب اضافه كرده است: مخالفتي با همكاري هستهيي روسيه با ايران در ساخت نيروگاه بوشهر نداريم اما از تمام كشورهاي ديگر ميخواهيم كه همكاريهاي هستهيي خود را با ايران قطع كنند. اظهارات اين سخنگوي وزارت خارجه امريكا در تاييد همكاري هستهيي ايران و روسيه يك روز پس از آن صورت گرفت كه «استيون ريد ميكر»، معاون وزير خارجه امريكا در امور كنترل تسليحاتي از دولتهاي جهان خواست همكاري اتمي با ايران را متوقف كنند.
در همين حال، سخنگوي كاخ سفيد نيز بر ادعاهاي قبلي مبني بر حمايت ايران و سوريه از تروريسم انگشت تاكيد گذاشت و گفت: امريكا هرگز سياست خود را درباره ايران عوض نكرده و با توجه به عمليات اخير ايران، بيشتر نگران است. اسكات مك كلن گفت: سخنراني رييس جمهوري ايران در سازمان ملل متحد، تنها نگراني جامعه بينالملل را بيشتر دهد.
طرح چنين اظهارنظرهايي از سوي مقامهاي امريكايي و اروپايي در واقع نشانگر آن است كه فاز جديدي از برخوردهاي تبليغاتي در قبال پرونده هستهيي ايران بطور هماهنگ در حال پيگيري است. اينكه امريكاييها و اروپاييها از دامن زدن به بحران در شرايط فعلي چه نيتي را دنبال ميكنند البته هنوز مشخص نيست، اما به نظر ميرسد در صورت تداوم اين جنگ رواني و رسانهيي، طي روزهاي آينده ما شاهد پاسخهاي مقامهاي مقاومتجويانه ايراني به اين موضعگيريها باشيم.