آفتابنیوز : 
محمد البرادعی در مصاحبه با شبكه خبری "سیانان" با اشاره به پرونده هستهای ايران گفت: اميدواريم اين جايزه كار ما را در پرداختن به يكی از بزرگترين چالشهای پيش روی آژانس يعنی برنامه هستهای ايران دشوار نكند.
وی تصريح كرد: ما پيشرفت خوب و آرامی در درك ماهيت برنامه هستهای ايران داشتهايم اما اكنون در موقعيتي نيستم كه بگوييم اين برنامهها فقط برای اهداف صلحآميز است.
مدير كل آژانس بينالمللی انرژی اتمی گفت: اميدوارم ايرانيها به ارزش اين جايزه واقف باشند بدين معنی كه جامعه بينالملل كاملا به آژانس بينالمللی انرژی اتمی اعتماد كرده و میخواهد آژانس، پرونده هستهای ايران و كره شمالی را حل و فصل كند.
وی دريافت اين جايزه را نشان دهنده اين امر دانست كه جامعه بينالملل برای حذف مساله تكثير سلاحهای هستهای بسيار مصمم است و میخواهد تهديدات تروريسم هستهای احتمالی را حذف و برای خلع سلاح هستهای اقدام كند.
البرادعی تصريح كرد: بنابراين نقش آژانس بيشتر از هر زمان ديگری مشخص شده و بايد به برخی از مسايل دشوار بپردازيم اما ما مصمم به پيشرفت در آينده هستيم.
وی در ادامه اين مصاحبه گفت آژانس و جامعه بينالملل بر اين نكته اتفاق نظر دارند كه هيچ كشور ديگری نبايد سلاح هستهای داشته باشد.
البرادعی تاكيد كرد: من از يك سال پيش تاكنون گفتهام كه هيچ كشوری نبايد چرخه سوخت هستهای حساس، توان فرآوری يا غنی سازی و اورانيوم غنی شده با خلوص بالا يا پلوتونيوم داشته باشد.
البرادعی گفت: بايد رژيم منع گسترش هستهای اصلاح شده و در استفاده از فناوری هسته ای محدوديتهايی باشد و اختيارات ما برای بازرسیها بهبود يافته و در صورت لزوم شورای امنيت وارد عمل شود.
وی افزود: در مورد كره شمالی و عراق شورای امنيت خيلی خوب عمل نكرد. كار ما اين است كه واقعيتها را روشن كنيم و شورای امنيت بايد از ما حمايت كند.
مدير كل آژانس بينالمللی انرژی اتمی در پاسخ به پرسشی درباره قطعنامه اخير شورای حكام در مورد برنامه هستهای ايران و عدم حمايت چين و روسيه از آن گفت: همه براين نكته اجماع دارند كه ايران و هيچ كشور ديگری نبايد در آينده سلاح هستهای داشته باشد و اختلافها فقط در شيوه نيل به اين هدف است.
وی گفت: كشورهايی مانند چين و روسيه هنوز معتقدند فرصت برای عمل كردن در داخل آژانس بينالمللی انرژی اتمی بر پرونده ايران پيش از ارجاع آن به شورای امنيت وجود دارد و در عين حال آمريكا و بسياری از كشورهای ديگر مخالف اين نظر هستند.
البرادعی در ادامه مصاحبه با سیان ان اهدای جايزه صلح نوبل به آژانس را موجب بيشتر شدن مسووليت اين نهاد دانست و گفت: اهدای اين جايزه به معنای تاييد وضع موجود است و بدين معنا است كه كارهای بيشتری بايد در همين جهت انجام شود.
وی گفت: ما مسائل دشواری بسيار زيادی پيش رو داريم و من و گروه همراه من از مسووليتی كه بايد بپذيريم، آگاهيم.
البرادعی اظهار داشت: اين جايزه به من بسيار كمك كرد تا اعتبار و بی طرفی آژانس تقويت شود و به ما كمك كرد تا با كشورهايی كه به تعهداتشان عمل نمیكنند تعامل داشته باشيم.
وی افزود: اين جايزه به من و گروهم كمك میكند تا مسيری بسيار پيچيده را طی و برخی از پيچيدهترين مسايل امنيتی را از طريق شيوههای مسالمتآميز حل و فصل كنيم.
البرادعی ابراز اميدواری كرد اين مساله به مشخص شدن صلحآميز بودن برخی فعاليتهای هستهای مورد ترديد منجر شود.