آفتابنیوز : 
ديپلماتها و تحليلگران هشدار دادند كه با وجود درخشش البرادعي و آژانس وي و دريافت جايزه نوبل، بازهم اين احتمال وجود دارد كه اين درخشش در نهايت به ديوار "سياست زور" برخورد كند.
غرب و ايران بر سر يك برنامه هستهاي ايراني كه تهران آن را صلحآميز ميداند ولي آمريكا آن را سرپوشي براي توليد مخفيانه سلاح اتمي ميخواند، در حال رويارويي هستند.
البرادعي خواستار برتري گزينه ديپلماسي و حل و فصل مساله در مقر آژانس بينالمللي انرژي اتمي در وين شده است. اين در حالي است كه شوراي ۳۵نفره حكام آژانس ماه گذشته ميلادي ايران را غيرپايبند به پيمان منع اشاعه تسليحات هستهاي و در نتيجه قابل ارجاع به شوراي امنيت سازمان ملل تشخيص داد.
آمريكا، البرادعي را به دليل نرمش و ملايمت بيش از حد در مورد ايران، مورد انتقاد قرار داده و خواستار ارجاع اين مساله به شوراي امنيتي شده است كه ميتواند تحريمهايي تجاري در مورد جمهوري اسلامي اعمال كند.
البرادعي گفت كميته نوبل قصد دارد با اعطاي جايزه صلح نوبل آژانس اتمي را براي پيشبرد در حل و فصل مسائل عدم اشاعه تسليحات هستهاي مربوط به كره شمالي و ايران تقويت كند.
البرداعي افزود: من براي پيشبرد صلح و توسعه اين جا هستم و به اين كار ادامه خواهم داد.
آژانس بينالمللي اتمي در سال ۱۹۵۷ميلادي با هدف ترويج بهرهبرداري صلحآميز از انرژي هستهاي و به عنوان سازمان "اتم براي صلح" سازمان ملل بنيان نهاده شد.
آژانس ياد شده از سال ۱۹۷۰ميلادي وظيفه راست آزمايي به پيمان انپيتي را نيز بر عهده داشته است.