آفتابنیوز : 
آقائی مغانجوقی گفت: من احساس نمی کنم که در خصوصی پرونده هسته به بن بست رسیدیم، بلکه آنچه مسلم است، امریکا در همراه کردن کشورهای مختلف بخصوص روسیه، چین و هند نسبت به خواسته خودش در خصوص ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت و صدور قطعنامه ای که از طرف آژانس علیه ما صادر شد، توانمندی بیشتری نسبت به ما داشت.
وی افزود: بنابراین استنباط من این است که ما هم در عرصه بین الملل با یارگیری و همراه کردن کشورهای مختلفی که سالیان مختلف با ما همکاری های هسته ای صلح آمیز دارند، مثل روسیه، چین، هند و سایر کشورها، قادر می شدیم که از زیاده خواهی های آژانس و امریکا جلوگیری کنیم و حقانیت خودمان را ثابت کرده و از آن حقوقی که معاهده برای ما تعیین می کند برخوردار شویم و تنها در حدودی که معاهده برای ما تعیین کرده تبعیت کنیم.
رئیس کمیسیون عمران گفت: اگر زورگویی های امریکا و یا زیاده خواهی های آژانس باعث می شود که ما با صدور قطعنامه ها در مقابل عمل انجام شده قرار بگیریم، نشان دهنده این است که ما نیازمند فعالیت های بیشتری در عرصه سیاستهای بین المللی هستیم.
وی افزود: بخصوص اینکه در ماه نوامبر آژانس جلسه دیگری خواهند داشت، لذا باید تلاش بیشتری در عرصه بین المللی داشته باشیم تا همان چیزی از معاهده بین المللی NPT از ما خواسته شود که از همه کشورها می خواهند.
نماینده سلماس اضافه کرد: ما تنها آن چیزی را که متعهد شده ایم باید گردن بگذاریم و خواسته های اضافه برآن و فرا معاهده را نباید قبول کنیم، اگر چه راه کارهای دیپلماتیک باید به صورت جدی دنبال شود.
وی در ادامه اظهارات خود گفت: کشورهایی مثل اسراییل به دنبال انرژی هسته ای به منظور ساخت بمب اتمی هستند و آژانس باید در تعقیب این کشورها باشد که اعمال اشغالگرانه و جنایت آمیزشان مشهود است و ما نیز باید به دنبال مطرح ساختن پرونده چنین کشورهایی باشیم.
علی اکبر آقایی مغانجوقی در خصوص برخورد متقابل ایران و غرب در زمینه تبلیغات علیه یکدیگر گفت: دیپلماسی این نیست که دایره برخورد را آن قدر وسیع بکنیم که نتوانیم آن را جمع بکنیم، اگر چه کینه غربیان و حتی کینه امریکا کینه مبارزه با اسلام است، همانطور که خود بوش گفت که جنگ او بیشتر جنگ صلیبی است تا مبارزه با تروریسم و یا ایجاد دموکراسی در دنیا.
وی ادامه داد: علیرغم این دلیلی ندارد ما در مواردی که اشکال دیپلماسی از خودمان است فرافکنی بکنیم و یا این را بعنوان دشمنی دنیا علیه خودمان تلقی کنیم، بخصوص این که نخست وزیر هند علنا گفت که هند به دنبال منافع کشور خودش است.
نماینده سلماس اضافه کرد: بنابراین در بررسی منافع کشورها و یا بررسی منافع متقابل ببینیم آیا قابل پذیرش است که بگوییم همه دنیا یک دفعه علیه ما شده اند؟
باید توجه داشت این کار خطا است و ما نباید راه دیپلماسی را ببندیم و آنگونه شود که نتوانیم از طریق دیپلماتیک آنها را همراه خود سازیم.