کد خبر: ۱۷۷۸۷۱
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۱ - ۰۷:۲۰

ادامه تبعات ماجرای رسوایی دیوید پترائوس در واشنگتن

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: استیون بویلان سخنگوی سابق آقای پترائوس در عراق که به خانواده پترائوس نزدیک است در مصاحبه ای با شبکه "ای بی سی" از ندامت او سخن گفت: "او دچار خطای داوری شد و می داند و اذعان کرده که اشتباه عظیمی مرتکب شده. او مسئولیت موضوع را به عهده گرفته و حالا او و خانواده اش سعی خواهند کرد این مرحله را پشت سر بگذارند و البته می دانیم که کار دشواری خواهد بود." 

آقای بویلان همچنین به نقل از آقای پترائوس گفت که رابطه او با خانم برادول دو ماه پس از آنکه مدیریت سی آی ای را به عهده گرفت شروع شد و چهار ماه قبل پایان یافت. 

او که ۳۸ سال با همسرش زندگی کرده در استعفانامه اش نوشت که رفتارش "غیرقابل قبول" بوده است. 

مقام های ارشد پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) و سی آی ای روز سه شنبه در کنگره حاضر خواهند شد تا درباره تحقیقاتی که به کشف آن رابطه منجر شد توضیح دهند. 

دیوید پترائوس به عنوان ژنرال در ارتش به خاطر هدایت عملیات موفق ضدشورشگری در عراق به شهرت رسید و ۱۴ ماه قبل ریاست سی آی ای را به عهده گرفت. 

ماجرای رابطه آقای پترائوس با پائولا برادول نویسنده کتابی در شرح حال ژنرال بازنشسته آمریکایی روز جمعه یعنی سه روز پس از پیروزی مجدد باراک اوباما به ریاست جمهوری فاش شد. 

اما در دو روز گذشته با فاش شدن ابعاد گسترده ای از جنبه های تحقیقات اف بی آی که به کشف ماجرا منجر شد سوالات بیشتری درباره ماجرا مطرح شده است. 

گزارش ها حاکیست که مقام های اف بی آی و وزارت دادگستری اواخر تابستان از این رابطه با خبر شدند. 

اعضای جمهوری خواه مجلس نمایندگان از جمله این سوال را مطرح کرده اند که اگر سوالات جدی درباره مصالحه بر سر اطلاعات امنیتی - به خاطر این رابطه - وجود داشت چرا اف بی ای تا چند ماه دولت اوباما را از موضوع بی خبر گذاشت. 

دایان فاینساین رئیس دموکرات کمیته اطلاعات سنا هم گفته است که این مساله را که چرا اف بی آی رؤسای کمیته های نظارتی کنگره را خبر نکرده بود دنبال خواهد کرد. 

او در مصاحبه ای با شبکه فاکس گفت: "ما از قبل هیچ گونه خبری دریافت نکردیم. خبر مثل صاعقه فرود آمد." 

گفته می شود که نگرانی دیگر آنها مربوط به حادثه حمله به کنسولگری آمریکا در شهر بنغازی لیبی در روز ۱۱ سپتامبر گذشته است که به مرگ سفیر آمریکا کریس استیونز و سه محافظ آمریکایی منجر شد. 

خانم برادول ماه گذشته در سخنانی در دانشگاه دنور گفته بود که سی آی ای افرادی را در یک بازداشتگاه مخفی در بنغازی تحت بازداشت قرار داده بود و حمله بنغازی تلاشی برای آزادی کردن آن زندانیان بود.
اما سی آی ای روز دوشنبه این ادعا را رد کرد. 

باراک اوباما در ماه ژانویه ۲۰۰۹ بلافاصله پس از شروع کار به عنوان رئیس جمهور طی حکمی حق بازداشت افراد را از سی آی ای گرفت. رویه ای که در دوران جورج بوش رئیس جمهور سابق آمریکا به عنوان بخشی از مبارزه با تروریسم به کار گرفته می شد. 

آقای پترائوس قرار بود روز پنجشنبه در مورد حمله بنغازی پشت درهای بسته در کنگره شهادت دهد اما اکنون مایکل مورل مدیر موقت سی آی ای جای او حاضر خواهد شد. 

رسانه های آمریکایی گزارش می دهند که اوایل تابستان زنی به نام جیل کلی از دوستان خانوادگی آقای پترائوس نزد اف بی آی رفت تا از ای میل های تهدیدآمیزی که از پائولا برادول دریافت کرده بود شکایت کند. 

به گزارش بی بی سی، گفته می شود که پائولا برادول، جیل کلی را به رفتار اغفالگرانه با ژنرال سابق متهم کرده بود. تحقیقات اف بی آی در مورد ای میل های خانم برادول باعث افشای رابطه او با مدیر سی آی ای شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین