آفتابنیوز : آفتاب: اعتماد به نفس و همت برخی انسان ها ، ما را به حیرت وا می دارد ، گاهی اوقات آنها در بدترین شرایط اقتصادی و اجتماعی تصمیماتی می گیرند که هر چند شاید دیر نتیجه دهد اما آنها را به هدفشان می رساند.
نرخ بیکاری در بسیاری از استانهای کشور همچنان دو رقمی است و وعدههای دولت در مورد اشتغالزایی و تک نرخی شدن میزان بیکاری هنوز محقق نشده است و با این وعده های تو خالی دیگر مردم به دولت هیچ اطمینانی نخواهند کرد .
به طور قطع اگر دولت اعتبارات کافی و مناسبی را به بخشهای تولیدی مانند بخش صنعت و بخش کشاورزی تزریق کند، نرخ بیکاری کاهش محسوسی خواهد داشت.
اغلب نمایندگان مجلس شورای اسلامی از وضعیت بیکاری در حوزههای انتخابیه خود ناراضی هستند و منتظر اقدام عاجل دولت و مسئولان ذیربط برای حل این مشکل اساسی هستند.
نگاهی به وضعیت خانوادهها و جامعه نشان میدهد که میزان اعتیاد به مواد مخدر و بروز طلاق در میان افراد دارای شغل مناسب و رفاه کمتر از افراد بیکار و فاقد رفاه اجتماعی است و یکی از عوامل مهم اعتیاد بی کاری می باشد.
به گزارش شریان نیوز ،متاسفانه در حال حاضر خیل عظیمی از جوانان کشورمان بیکارند و هر جوانی هم که بیکار باشد پدر و مادر و خانواده اش به شدت تحت تاثیر بیکاری او قرار می گیرند و اگرر در زمان جوانی برای آنها اشتغال زایی نشود آنها دچار فسادی اخلاقی و ... می شوند و مجر رخ دادن به اتقاق های بد برای جامعه می شود.
متاسفانه کارنامه دولت در حوزه اقتصاد قابل قبول و دفاع نیست کشور ما با درآمد 16 میلیارد دلاری بحران بیکاری، تورم و ضعف داشته اسست و امروز با درآمد 120 میلیارد دلاری هم مشکلات بیکاری تورم و گرانی داریم.
ای کاش، دولت پیش از پایان عمرش، پاسخی حداقل به افکار عمومی درباره این وعدههای عملی نشده، میداد . به طور نمونه به چند اظهار نظر محمود احمدینژاد درباره بحران بیکاری و وعدههای اعلام شده برای رفع آن توجه کنید:
ظرف دو سه سال مشکل بیکاری را از این کشور ریشه کن میکنیم. پنجشنبه 22 تیر 1385
نباید نرخ بیکاری به صفر نزدیک شود و در کشور این ظرفیت وجود دارد که ظرف یک سال، 2.5 میلیون شغل ایجاد کنیم. یکشنبه 23 مرداد 1390
در پایان سال 1391 مشکل بیکاری از سرزمین ایران ریشه کن میشود. پنجشنبه 24 شهریور 1390
دولت مصمم است در سالجاری 5/2 میلیون شغل ایجاد کند و با ایجاد همین میزان شغل در سال آینده نیز مشکل بیکاری در کشور را ریشهکن نماید. پنجشنبه 3 آذر 1390
جشن ریشهکن کردن بیکاری را بر پا خواهیم کرد. چهارشنبه 23 فروردین 1391
البته دولتی که نمی تواند مشکل کنترل قیمت اجناس را پیدا کند ، به نظر شما می تواند بحران بزرگی مانند بیکاری را حل کند ؟ آقای احمدی نژاد تا کی قصد وعده و وعید دادنهای تو خالی به مردم را دارید ؟
با تغییر تعریف کار (1 ساعت در هفته) کلی شغل ایجاد شده دیگه!
تازه یارانه هم که میده. دیگه دردتون چیه؟
دقیق یادم نیست هفته ای یک ساعت یا هفته ای دو ساعت کار معادل شاغل بودن است اما از نظر دولت همین الان اصولا آمار بیکاری نزدیک به صفر هست و آن ها این واقعیت را نمی پذرند که نمی توانند کسی را که برای گذران زندگی سر چهار راه دستمال کاغذی می فروشد در امار شاغلین خود بیاورند
احتمالا احمدی نژاد دستمال کاغذی فروختن - اسفند دود کردن - فال گرفتن با نخود - کف بینی - فروش آدامس و شکلات را مانند پارکبانی از مشاغلی می داند که دولت در این مدت ایجاد کرده است
دستشان درد نکند!
خدا وکیلی هیچکس مثله احمدی نژاد نمیتونه اینقدر قشنگ وعده و شعار بده.
بیچاره خاتمی شعار نمیداد ولی عمل میکرد.
تقصیر ما مردم هستش که چند ساله با همین شعارها خوشیم
وقتی برای محاسبه قیمت سکه طلا از ارزش دلار نرخ آزاد استفاده میکند و یا درامد نفتی را در بازار آزاد ارز بفروش میرساند تا کسری بودجه را تامین کند و . . .
حالا با فشار بر روی اهرم مالیات آن عده از شرکتها و کارخانجاتی که اکثرا" هم اینگونه هستند که کارمندان و کارگران خود را حزء خانواده خود میدانند و با کسادی بازار و رکودی که از ابتادی سال 90 گریبان گیر همه بوده حالا با فشار آوردن به مالیاتها وبهانه های بی دلیل ممیزان مالیاتی به احبار تعطبل میکنند و دست روی دست خواهند گذاشت.
بعد آقایان در تریبونها از اخراج کارکنان خود جوری صحبت میکنند که انگار مدیران در جلوی نظام صف آرایی میکنند.
خیر وقتی زورت به اداره کار و یا ممیز تامین احتماعی که از کسر نکرن بیمه ومالیات از پول تاکسی و آزانسهای هزینه شده شرکتت ایراد میگرند و با حریمه های چند ده و چند صد میلیونی روبرویت میکنند و یا از ممیزان ارزش افزوده که فاکتورهای رسمی شما را بهانه نداشتن آدرس ثابت و یا تلفن ثابت خریدار رد صلاحیت میکنند و دفاترت را الراس میکنند و یا ممیز مالیاتی که میگوید به ما ربطی نداشته از پارسال فروشت 50% افت کرده ما باید دو برابر امسال بگیریم همه و همه دارند با زبان بی زبانی میگویند قید کارمند و کارگرت را بزن تعطیل کن و برو بشین خانه و صبحا در یک ساعت دلار بخر بفروش و یا سکه بخر بفروش و یا در نهایت اوراق مشارکت بخر و نه کاری نه دردسری نه چک برگشتی و نه ممیزی و . . .
حالا به من بگویند با این جو اوضاع کار و کارگر امسال و سال آینده چه خواهد شد.
آقایان دولتی حرفشان با عملشان دوتاست و تریبونها هم دست ایشان است نه تولید کننده نه پیمانکار نه صادر کنند و نه شرکتهای تجاری و مهندسی دستشان به هیچ تریبون آزادی نمیرسد.
پس ئنبال دردسر نباش و سرت را بیانداز زمین و تعطیل کن برو خانه ات بشین و بهره پولت را از بانک و اوراقت بگیر.