کد خبر: ۱۰۱۵۲۷۳
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۳

پزشکیان با دبیرکل سازمان ملل دیدار می‌کند

رئیس جمهور کشورمان با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفتگو می‌کند.
پزشکیان با دبیرکل سازمان ملل دیدار می‌کند
آفتاب‌‌نیوز :

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در ادامه سفر نیویورک با رئیس‌جمهور بولیوی دیدار و گفتگو می‌کند؛ این دیدار در محل اقامت رئیس‌جمهور کشورمان انجام خواهد شد.

در ادامه، رئیس جمهور کشورمان در سازمان ملل با دبیرکل این سازمان دیدار و گفتگو خواهد کرد. محورهای اصلی این نشست، بررسی مسائل مهم منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله تجاوز جنایتکارانه آمریکا و انگلیس به ایران، تنش‌آفرینی‌ها و حاشیه‌سازی‌های مستمر آمریکا و اروپا درباره فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران و نیز اقدام غیرقانونی آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان در به جریان انداختن تحریم‌های تعلیق‌شده سازمان ملل علیه ایران خواهد بود.

رئیس‌جمهور کشورمان همچنین مصاحبه‌های رسانه‌ای متعددی خواهد داشت؛ نخست با شبکه فاکس‌نیوز آمریکا در محل اقامت خود و سپس با شبکه العربیه گفتگو می‌کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین