آفتابنیوز : آفتاب: مصطفی نظری در گفتوگو با ایسنا، درباره ناکامی تیم ملی فوتسال ایران در جام جهانی تایلند، توضیح داد: قبل از این که درباره بازیها صحبت کنم، باید از مردم ایران عذرخواهی داشته باشم. به هر حال نتایجی که مردم در نظر داشتند را نگرفتیم. من به عنوان عضو کوچکی از فوتسال از تمام ملت ایران عذر میخواهم.
وی ادامه داد: شرایط فنی تیم در بازیها بد نبود، مقابل اسپانیا تمام سعیمان را کردیم و دیدید که پس از عقب افتادن، با همبستگی نتیجه را بگردانیم. عملکردمان در بازیهای بعدی هم خوب بود و بازیکنان هر چه در توان داشتند را گذاشتند، اما هر چه از بازی اسپانیا گذشت از لحاظ روحی و روانی سقوط کردیم. نحوه بازیهایمان هم این را نشان میداد.
نظری در پاسخ به این پرسش که دلایل افت روحی بازیکنان چه بود؟ بیان کرد: دلایل بسیاری میتواند داشته باشد. قبل از این که ما به مسابقات اعزام شویم، یک ماه در اردو بودیم و باید یک حقوقی را برایمان در نظر میگرفتند، به هر حال بازدیدی، مراسمی یا هر برنامه دیگری می توانست برگزار شود، اما اینها نبود. همچنین در این بازیها بعد از متوقف کردن اسپانیا ۱۰۰ دلار برایمان در نظر گرفتند اما ای کاش این کار را نمیکردند . به هر حال هیچ کس حق ندارد از مسئولان درخواست پول کند، اما این پولی که به ما میدادند در مقابل پولی که به رشتههای دیگر میدهند بسیار کم بود و این کار زشت و زننده بود. همین موضوع باعث شد تا تیم سقوط روحی کند.
وی ادامه داد: مسئولان خودمان هم در این بازی هیچ توجهی نمیکردند و فقط با افکار عمومی بازی میکردند، الان هم نتیجه نگرفته ایم اگر حرفی بزنیم میگویند که بهانه می آورید. اما مسئولان برای ما هیچ کاری نکردند که بخواهند انتظاری هم داشته باشند. آیا امکانات ما در حد تیمهای قهرمان بود که از ما قهرمانی میخواستید؟ تیم ما در حد تیم بیستم دنیا هم امکانات ندارد. بعد از بازی با اسپانیا هم ۱۰۰ دلار به ما میدهند و با این وضع به نظرتان برای تیم روحیه ای باقی میماند. من شنیده ام که شورای برون مرزی برای هر روز یک بازیکن ۵۰ دلار در نظر میگیرد. اصلا ما برای پول نرفته بودیم، اما چرا رشتههای دیگر ۲۰ میلیون پاداش میگیرند ، ولی ما که در جام جهانی بودیم و همه انتظار قهرمانی داشتند ۱۰۰ دلار برای متوقف کردن قهرمان جهان گرفتیم. هر روز که در این تورنمنت میگذشت شرایط بدتر میشد. ما ۱۰۰ دلار را به ترابیان برگردانیم و گفتیم که برای پول نیامده ایم و آن را نمیخواهیم.
نظری همچنین در ادامه با بیان این که نحوه برخورد با بازیکنان در تایلند نیز شکل خوبی نداشت، تصریح کرد: نحوه صحبت کردن و حتی روحیه دادن هم ایراد داشت. به اعتقادم یکی از بزرگترین مشکلات تیم در این چند ساله برخورد بد با بازیکنان بود. صانعی هم تنها بود و هر روز از این اتاق به آن اتاق می رفت تا با بازیکنان صحبت کند و روحیه دهد. به اعتقادم این دوره یکی از بدترین اردوهای تیم ملی بود و تیم ملی در تایلند دقیقا مثل پادگان شده بود. هر موقع هم که صدایمان در میآید جلسه میگذراند و میخواهند اعتراضها را کم کنند، اما از زمانی که در تیم ملی بودم در این شش ، هفت ساله فقط حرف شنیدم. اما دیگر کافی است. الان هم پس از این ناکامی میخواهند جلسه بگذارند و کارهایشان را توجیه کنند. ما هنوز پاداش قهرمانی جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۱۰ ازبکستان را نگرفتهایم. همه اتفاقات فاجعه است.
بهترین دروازهبان جهان در سال ۲۰۱۰ در ادامه با بیان این که صحبتهای بازیکنان سابق تیم ملی را تایید میکند، اضافه کرد: صحبتهایی مطرح میشد و میگفتند که ما در تورنمنت چین با اتوبوس شهری جابجا میشدیم. این حرف کاملا درست است. ما مثل مردم عادی در ایستگاه صف میکشیدیم و اتوبوس هم که می آمد جا نبود و باید میایستادیم. من همه حرفها را تایید میکنم . همچنین در تایلند نیز چیزهایی که ندیده بودم با چشم خودم دیدم. بدرفتاری از جانب مسئولان خودمان در بدترین وضعیت بود. ناکامی تیم ملی هیچ ربطی به مربی نداشت، آقای صانعی زحمتش را کشید و علیرغم این که قبل از بازیها مشکل بین من و کادر بود یک کلام هم مصاحبه نکردم و الان می گویم که صانعی و فراشی زحمتشان را کشیدند و حقشان نبود که با آنها به این شکل رفتار شود. کادر فنی بیشتر از وظیفهاش زحمت کشید، اما افراد دیگری که مقصر بودند الان خودشان را کنار کشیده اند.
نظری ادامه داد: این راهی که میخواهیم ادامه دهیم فوتسال را به نابودی خواهد کشید. اگر آقایان میخواهند ادامه دهند واقعا فوتسال نابود میشود. من عاجزانه از وزیر ورزش و جوانان ، آقای کفاشیان و مسئولان خواهش میکنم که جلسه کارشناسی بگذارند و نظر دهند. این جلسه دو ساعت زمان نمیخواهد. در این جلسه اتفاقات دو سال فوتسال را مرور کنند و مطمئن باشید مشخص میشود که مشکل از کجاست. ما باید منصفانه نگاه کنیم. الان مشخص است که مشکل از کیست و باید این آقا برود. بازیکنان فعلی تیم ملی نسل طلایی فوتسال هستند، اما نباید به آنها ضربه وارد شود. باشگاههای بزرگی مثل ماهان و پرسپولیس از فوتسال رفتند، اما آقایان گفتند که اشکالی ندارد و در این فوتسال ماندند. چرا در دو سال اخیر هیچ تورنمنتی نرفتهایم؟ آقایان هنوز ماندهاند و همه هم ناراضیاند.
دروازهبان تیم ملی همچنین درباره تاثیر حواشی پیش از اعزام به جام جهانی و خط خوردن بازیکنانی مثل وحید شمسایی و جواد اصغری مقدم، مطرح کرد: وحید بازیکن بزرگی است و به او همیشه گفتهام که فوتسال ایران مدیون بازیکنی مثل بابک معصومی، رضا حیدریان و وحید شمسایی است و مثل آنها کم پیدا میشود. اصغری مقدم هم همین طور. مصاحبه های که آنها کردهاند به خودشان مربوط است، اما من می گویم که نبود آرامش در تیم ملی به دو ماه اخیر مربوط نمیشود و کل جامعه فوتسال از دو سال قبل آرامش نداشت. دو سال است که آقایان این پروسه ناجوانمردانه را جلو می برند و ما در این مدت در هیچ تورنمنتی قهرمان نشدهایم، حتی در بازیهای چهار جانبه هم جام را از دست دادهایم. با این حال ناکامیها را فقط بر گردن این و آن میاندازند در حالی که خودشان مقصرند. کسانی که در فوتسال هستند خودشان را خرج این رشته نکرده و همیشه از آن فرار کردهاند. آقایان همیشه با سخنوری ما را فریب میدادند و این اتفاقات به دیروز و امروز مربوط نمیشود و حرف پنج، شش سال است.
مصطفی نظری همچنین در پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر این که آیا خبر درگیریاش با علیرضا صمیمی در تایلند صحت دارد و آیا او به صمیمی گفته است که بدون اجازهاش حق آب خوردن ندارد؟ تاکید کرد: این سفر یکی از بیحاشیهترین سفرهایم بود و بازیکنان همدل بودند و گریههایشان بعد از حذف نشانگر این موضوع است، ولی نمیدانم این دوست خوبمان در یکی از روزنامههای ورزشی خبر را از کجا آورده است، چرا سایتهای دیگر که به صورت حرفهای اخبار جام جهانی را منتشر میکردند این خبر را نداشتند و فقط این دوستمان شب فکر میکند و صبح آن را در روزنامه چاپ میکند. آقای صانعی هم در این مورد توضیحات کامل را داد و دیگر نیازی به حرف من نیست و فقط یک سوء تفاهم در حد بیست ثانیه بود که با عذرخواهی پایان یافت و ما کارمان ادامه دادیم. ماهیت این روزنامهنگار در هفت، هشت سال اخیر مشخص است و من به خاطر این خبر از او شکایت خواهم کرد.