کد خبر: ۱۷۸۶۲۰
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۴

عضو کمسیون امنیت‌ملی: آمریکا برای مذاکره با ایران از مواضع خصمانه‌اش کوتاه بیاید

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که مذاکره با آمریکا فقط در صورتی ممکن است که دولتمردان این کشور حسن نیت خود را نشان دهند، اموالی که از جمهوری اسلامی بلوکه کرده‌اند آزاد کنند و از مواضع خصمانه‌شان در عرصه‌های مختلف علیه ایران کوتاه بیایند.


حجت‌الاسلام وحید احمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اخبار منتشره در رسانه‌های خارجی مبنی بر تصمیم دولت اوباما برای مذاکره با ایران، گفت: بعید می‌دانم این مباحث جدی باشد بخصوص اینکه بخش عظیمی از این مسائل در سطح رسانه‌ها و به عنوان گمانه‌زنی‌ها آنها مطرح می‌شود.


وی افزود: آمریکایی‌ها اگر بخواهند برای مذاکره با ایران جدی باشند باید حسن نیت خود را نشان دهند در حالی که عملکرد این کشور که آخرین آن تحریم برخی موسسات ایرانی و اشخاص ایرانی است، نشان دهنده این است که آنها از خصومت و کینه‌ای که نسبت به ایران دارند کوتاه نیامده‌اند و لذا ما هم نباید فریب آنها را بخوریم.


نماینده مردم کنگاور در مجلس تصریح کرد: مجموعه‌ای از ویژگی‌ها موجب شده که ما عنوان جمهوری اسلامی ایران را به خود اختصاص دهیم. غرب و آمریکا که امروز سمبل استکبار هستند مجموعه‌ای از خصوصیات و ویژگی‌هایی هستند که آن را به عنوان یک نماد استکباری در جهان معرفی می‌کنند بنابراین برای مذاکره یا غرب باید از آن مواضع و ویژگی‌هایش دست کشیده باشد یا ایران که این امکان‌پذیر نیست.


احمدی اضافه کرد: البته ممکن است زمانی گفت‌وگو هم امکان‌پذیر شود ولی بعید است به این کیفیت باشد که اکنون مطرح می‌شود، آمریکا در طول ۶۰ سال بعد از کودتای ۲۸ مرداد سال ۳۲ علیه کشورمان، مواضع خصمانه و دخالت‌های زیادی در ایران داشته، ضمن اینکه جمهوری اسلامی هم ذره‌ای از مواضعش عدول نکرده است بنابراین به نظر می‌رسد این مباحث صرفا گمانه‌زنی‌ رسانه‌ها باشد.


وی با اشاره به رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا و طرح موضوع ایران در مناظره دو کاندیدای اصلی، یادآور شد: بحث مذاکره در ادامه تبلیغاتی است که کمپین اوباما در مقابل کمپین رامنی مطرح می‌کرد و خبرسازی وسیعی برای مذاکره با ایران انجام دادند تا این موضوع در مسائل داخلی‌شان اثرگذار باشد و به کسب رای‌شان کمک کند.


این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در مبحث سیاست خارجی آمریکا، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از محورهای مذاکرات بین کاندیداهای دموکرات و جمهوری‌خواه مطرح می‌شد به ویژه اینکه در ابتدای دولت اوباما این موضوع مطرح می‌شد که آمریکا باید مشکلات و معضلاتش را در منطقه خاورمیانه رفع کند و به صورت خاص مشکلش را با ایران حل کند، اما این اتفاق نیفتاده بود.


وی در پایان تاکید کرد: ما در روند چهار ساله دولت اوباما شاهد قدرت گرفتن جمهوری اسلامی و تضعیف آمریکا بودیم، همین موضوع سبب شده بود رامنی و کمپین او فشار زیادی بر کمپین اوباما داشته باشند؛ بنابراین این خبرسازی‌ها در همین راستا قابل ارزیای است و شاید ادامه آن اخبار باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین