آفتاب: "علیاکبر شعبانیفرد" استاندار مرکزی در این جلسه ایران را کشوری امن به جهت سرمایهگذاری عنوان کرد و افزود: ایران دارای بهترین استعدادها و باهوشترین مردم دنیاست که در بسیاری از علوم بنیادین در بالاترین رده کشورهای دنیا قرار دارد.
وی با اشاره به سرمایه گذاریهای چند سال اخیر در استان، گفت: از قبل از انقلاب تا سال ۱۳۸۷ به میزان ۲۴ میلیارد دلار سرمایهگذاری در استان صورت گرفته است که این رقم تنها در چهار سال اخیر به ۱۲ میلیارد دلار رسیده است.
شعبانیفرد با بی اثر خواندن تحریمها در جذب سرمایهگذاری و صادرات، گفت: از نظر کارشناسان بینالمللی ایران امنترین کشور خاورمیانه است که تنها در سال گذشته نسبت به چهار سال قبل، میزان صادارت کالاهای غیر نفتی خود را از ۸۰ میلیون دلار به یک میلیارد دلار رسانده است.
وی افزود: در همین شرایط تحریمها، بسیاری از شرکتهای اروپایی و آمریکایی با دور زدن تحریمهایی که دولتهای غربی و آمریکا به ایران تحمیل کردهاند در ایران مشغول به فعالیت هستند.
استاندار مرکزی گفت: میزان مالیات دریافتی در سال گذشته با افزایش چشمگیر ۸۴۰ میلیارد تومانی مواجه بوده که کمک بسیاری به رونق استان خواهد کرد.
او از شرکتهای سرمایهگذار در استان خواست سرمایه گردش خود را به بانکهای استان بیاورند و از بانکهای عامل درخواست کرد همکاری لازم را با این شرکتها داشته باشند.
شعبانیفرد از مسوولین اجرایی استان خواست شرایط را به گونهای فراهم آورند تا سرمایهگذاران خارجی بتوانند بدون مشکل به کار خود ادامه دهند.
وی از سرمایهگذاران خواست با پیگیری مشکلات خود مسائل را با وی درمیان گذاشته تا این مشکلات با توجه به اختیاراتی که به استانداران محول شده، حل شود.
به گزارش ایسنا، در ادامه "حسن میرزاخانی"، رییس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با مطلوب خواندن سرمایهگذاری در استان اعلام کرد: از ابتدای سال ۹۱ تا پایان شهریورماه ۱۷۱ میلیون دلار سرمایه گذاری در استان صورت گرفته و ۵۷ میلیون دلار دیگر در حال انجام است.
وی با اعلام ۲۰ طرح سرمایهگذاری در استان از در خواست شش طرح جدید برای سرمایهگذاری خبر داد و گفت: تعداد درخواستهایی که به مرکز امور اقتصادی و دارایی رسیده شش طرح است که دو طرح آن مجوز گرفته و چهار طرح آن در انتظار اخذ مجوز است.
میرزاخانی رتبه استان مرکزی را در جذب سرمایهگذاری خارجی ممتاز خواند و اظهار کرد: در بین ۳۰ استان، استان مرکزی رتبه ممتاز را کسب کرده که رتبه بسیار خوبی است.
به گزارش ایسنا،وی افزود: بیشترین سرمایهگذاری در استان در حوزه صنایع شیمیایی، بستهبندی، ساختمانی و خودروسازی است که سهم شرکتهای اروپایی حدود ۶۰ درصد و کشورهای ترکیه، افغانستان، و کشورهای عربی عمدهترین سرمایهگذاری را در استان انجام دادهاند.
در پایان برخی شرکتهای سرمایهگذار مشکلات خود را مطرح کردند که از عمدهترین مشکلات مطرح شده میتوان به تخصیص سهم آب در شهرکهای صنعتی، تأمین مواد اولیه، تأمین ارز مرجع، مشکلات مالیاتی و جرائم مربوط به مالیات اشاره کرد.
"از نظر کارشناسان بینالمللی ایران امنترین کشور خاورمیانه است که تنها در سال گذشته نسبت به چهار سال قبل، میزان صادارت کالاهای غیر نفتی خود را از ۸۰ میلیون دلار به یک میلیارد دلار رسانده است. "
خبری که چند وقت پیش در همین آفتاب خواندم عبارت بود از این که ایران خطرناکترین کشور دنیا برای سرمایه گذاری است و بعد از ایران عراق و سپس یونان قرار داشته و نکته جالب مقام چهارمی سوریه میباشد.اسپانیا در این رده بندی در مقام 7 دنیا است.
تامی آمار و ارقام ایشان نیز ازپایه غلط و چرت میباشد.
1-خالیبندی
2-دروغ
3-دروغ شاخدار
4-آمار و ارقام دولت کریمه