آفتابنیوز : آفتاب: عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس طرح اصلاحیه قانون انتخابات را القا کننده اشکال و خلل در انتخابات های گذشته دانست و گفت: در طرح اصلاحیه قانون انتخابات افراد سیاسی جای احزاب را گرفته اند و اگر احزاب کاندیدا معرفی کند بهتر است که یک فرد مجبور باشد برای احراز صلاحیت سیاسی خود از صد نفر امضا بگیرد.
سید امیرحسین قاضی زاده درباره طرح اصلاحیه قانون انتخابات در مجلس گفت: اولا در این زمان و بعد از وقوع فتنه این طرح القا کننده اشکال واخلال در روش برگزاری انتخابات است و این موضوع به نفع جریان فتنه است و دوم اینکه مشخصاتی برای رئیس جمهور در این اصلاحیه آورده اند یک رانت سیاسی و یک حلقه بسته ایجاد می کند.
عضو فراکسیون اصولگرایان همچنین در مورد شرط امضا گرفتن کاندیدها از نمایندگان گفت: مجلسی که خود برآمده از رای مردم است چگونه میتواند بر انتخابات نظارت داشته باشد با این طرح یک طبقهای ممتاز به وجود میآید که از مجلس به دولت و از دولت به مجلس میرود و این به نظام آسیب میرساند.
این نماینده با اشاره به سیاستهای کلی انتخابات که در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام است، گفت: طرحی که در دستور کار مجمع وجود دارد تغییر نظام انتخاباتی کشور اعم از مجلسخبرگان، شوراها و ریاست جمهوری است که ممکن است حتی تندتر از این اصلاحیه باشد و یا اینکه بخواهد نظام ریاستی را تبدیل به نظام پارلمانی کند اما گامهایی که در مجلس در اصلاح قانون برداشتهاند نقش مجلس را در انتخابات رئیس مجلس پررنگ کرده اند و مجلس را یک نوع فیلتر قرار داده اند.
وی ادامه داد: حال اگر طراحان طرح فکر میکردند که الان باید به سمت نظام پارلمانی برویم بهتر بود این موضوع را مطرح می کرد نه اینکه ابهامات جدیدی بر قانون اضافه کنند که به نتیجه هم نرسد.
قاضی زاده با اشاره به ماده ۳۵ طرح اصلاح قانون انتخابات اظهار داشت: در این ماده به نوعی افراد و شخصیت های جای احزاب گذاشته شده اند و این غلط است، در صورتی که باید احزاب را توسعه دهند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه احزاب حضور ضعیفی در انتخابات دارند، اظهار کرد: احزاب در حال حاضر آن عمومیت را در کشور ندارند و اگر احزاب باشند بهتر از این است که اینچنین عمل شود و فضای رانت سیاسی ایجاد شود و داوطلب های انتخاباتی به دنبال کسب تاییدیه بیفتند. البته باید احزابی در انتخابات کاندیدا معرفی کنند که احزاب مشخص و ثبت شده ای باشند.
وی تاکید کرد : بایستی در خصوص قانون احزاب یک مقدار به گذشته و مجلس هشتم رجوع کنیم و به طرحی که در مجلس هشتم داده شد و بنا بر آن مطرح شد که در انتخابات شورا احزاب لیست بدهند، توجه و آن را مورد بررسی قرار دهیم.
به گزارش مهر،قاضی زاده در پایان گفت: البته این طرح نیز باید چکش کاری شود اما به هر لحاظ اگر احزاب را جای افراد و شخصیت های سیاسی بگذاریم و احزاب کاندیداها را تایید کنند بهتر از این است که اینچنین بخواهیم عمل کنیم و یک فرد مجبور شود برای احراز صلاحیت سیاسی از صد نفر امضا بگیرد.
طرفدار قانون و اصلاحات باشد ، چون منیت و تکبر ، وجود فرد را
می گیرد و نمونه اش آقای مرسی در مصر .
در کتاب بزرگ قرآن ، از احزاب و شوراها و مشورت ها ،
سوره های بزرگی داریم و اگر آقایان قرآن را به نحو احسنت مطالعه کنند ، از هر گونه فردگرایی و منیت گرایی ، دوری میکنند .