آفتابنیوز : 
به گزارش خبرگزاري فرانسه از وين، اين ديپلماتها ميگويند، فعاليتهاي مزبور شامل تحقيقات در مورد چگونگي انفجار يك موشك با كلاهك هستهاي در ارتفاعي است كه انفجار حاصله از يك انفجار هستهاي را به حداكثر برساند.
اين در حالي است كه به گفته يك ديپلمات غير غربي، گزارشهايي كه آمريكا در پايتخت چندين كشور مختلف پيش از اجلاس ماه سپتامبر آژانس بينالمللي انرژي اتمي ارائه كرده است به نظر باوركردني ميرسد ولي هيچ مدرك محكمي كه مستقيما وجود يك پروژه كلاهك هستهاي را ثابت كند، وجود ندارد.
يك ديپلمات نزديك به آژانس نيز در اين مورد افزود انفجار كلاهك در ارتفاع 600 متري از سطح زمين كه برابر با ارتفاعي است كه بمب اتمي هيروشيما منفجر شد، تنها در مورد بمب هستهاي معنا دارد، زيرا تسليحات شيميايي، ميكروبي و يا متعارف بايد در ارتفاع نزديكتري از زمين منفجر شوند تا موثر باشند.
به گفته ديپلماتها اين اطلاعات كه آمريكا از آنها به عنوان مهمترين اطلاعاتي ياد ميكند كه در مورد ايران دارد، مشخص نميكند تسليحاتي كه اين كلاهك حمل خواهد كرد هستهاي است يا خير.
يكي از اين ديپلماتها به خبرگزاري فرانسه گفت اين اطلاعات كه نخستين بار توسط روزنامه وال استريت ژورنال آمريكا در ماه مارس منتشر شد، شامل اطلاعات آزمايش تشخيصي براي قرار دادن يك بسته به نام جعبه سياه در داخل مخروط موشكهاي بالستيك ميان برد شهاب-3 است.
به ادعاي اين ديپلماتها، اين اطلاعات شامل فايلهاي رايانهاي و گزارشهايي به زبان فارسي است و مقامات آمريكايي مدعي هستند اين اطلاعات واقعي است.
اين درحالي است كه برخي كارشناسان باتوجه به اينكه گفته ميشود اين اطلاعات تنها از يك منبع به دست آمده، غيرقابل اعتماد است.
يكي از اين ديپلماتها در گفتوگو با خبرگزاري فرانسه گفت بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوي آمريكا، اين تحقيقات ايران در سالهاي 2001 تا 2003 در يك شركت صنعتي نيمه دولتي كه بر موشكهاي شهاب نيز فعاليت ميكند انجام شده است.
آمريكا مدعي شده است اين پروژه توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامي انجام شده است.
ديپلماتها معتقدند اين جعبه سياه كه يك محفظه مدور است به عنوان يك كلاهك هستهاي تشخيص داده نشده و در طرحهاي اوليه آن نيز هيچ نشاني از حفره اورانيوم و يا پلوتونيوم ديده نشده است ولي كارشناسان مدعي هستند اين بسته با هدف اتمي ساخته شده است.
بر اساس اين گزارش، آمريكا در ماه جولاي "محمد البرادعي" مدير كل آژانس بينالمللي انرژي اتمي و "اولي هاينونن" نايب رييس امور پادمانهاي بينالمللي را در جريان اين اطلاعات قرار داده بود.
واشنگتن سپس چندين كشور از جمله روسيه، چين، هند، آفريقاي جنوبي، غنا و مكزيك را در جريان اين اطلاعات قرار داده است.