آفتابنیوز : آفتاب: نماینده اصولگرای مجلس نهم با بیان اینکه حضور رئیس جمهور در تلویزیون پیش از حضور در مجلس مشکوک است، گفت: به نظر من این کار رئیس جمهور این احتمال را تقویت میکند که وی میخواهد از فشار افکار عمومی برای پیشبرد اهداف خود استفاده کند.
علی مطهری با بیان اینکه رئیسجمهور فکر میکند تنها راهحل خروج کشور از مشکلات اخیر اقتصادی، اجرای ناگهانی هدفمندی یارانههاست، گفت: این مطلب باید ابتدا توسط کارشناسان بررسی و سپس در رسانه ملی مطرح شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، افزود: پذیرفتن اینکه دولت به هر نفر ۲۳۰ تا ۲۴۰هزار تومان یارانه بدهد، آسان نیست، اگر طرح مورد نظر رئیس جمهور اجرا شود، به عنوان مثال به یک خانواده شش نفره روستایی در ماه، یک و نیم میلیون تومان یارانه پرداخت میشود؛ آیا این مسأله سبب نمیشود تا دیگر انگیزهای برای کار و تولید در افراد باقی نماند؟
به گزارش خانه ملت،وی سپس با اشاره به صحبتهای رئیسجمهور مبنی بر تأمین منابع اجرای هدفمندی یارانهها از محل آزاد کردن قیمتها، تصریح کرد: آیا سقف قیمت بنزین، سههزار یا پنجهزار تومان است؟ این قیمتها چه آثاری روی قیمت سایر کالاها میگذارد؟
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: رئیس جمهور خیلی سادهانگارانه یا خوشبینانه به موضوع نگاه میکند؛ گذشته از اینها، احمدینژاد باید قانون را رعایت کند. قانون مجلس میگوید فعلا تا پایان سال نود، اجرای هدفمندی یارانهها ممنوع است؛ ضمن اینکه برای سال آینده هم باید ببینیم مجلس درباره قانون بودجه چه تصمیمی میگیرد. در هر صورت رئیس جمهور باید مجری قانون باشد.
نماینده اصولگرای مجلس نهم تأکید کرد: رئیس جمهور اگرمیخواهد طرح خود را اجرا کند، باید ابتدا نمایندگان مجلس را قانع کند؛ اگر هم لازم باشد، باید جلسه غیر علنی تشکیل شود تا وی در مجلس از طرح خود دفاع کند.
وی گفت: اینکه رئیس جمهور ابتدا در رسانه ملی این طرح را مطرح میکند و سپس یک فضای اجتماعی ایجاد میشود، مقداری مشکوک است؛ این رفتار احمدینژاد، این احتمال را تقویت میکند که وی میخواهد از فشار افکار عمومی برای پیشبرد اهداف خودش استفاده کند./
یا مارو نگاه میکند؟
یا ما نگاه میکنیم؟
اما جدای از این که آقای رییس جمهور با روشی که در پیش گرفته اصلا ثروتی برای مملکت تولید نمی کند و فقط با پایین آوردن ارزش پول ملی نقدینگی ریالی را اضافه می کند تنها از جیب یک عده ی دیگر مبالغی را برمی دارد و در جیب عده ای دیگر به دلخواه خود خواهد ریخت
چرا که به عنوان مثال درآمدهای ارزی کشور ما که نسبت به میزان فروش نفتمان زیاد نشده است چون باید افزایش جهانی قیمت نفت را هم در نظر گرفت و کشور ما ثروتمند که نشده هیچ فقیرتر هم شده است
حالا با کاهش ارزش پول ملی و این که در ازای این کاهش حقوق کارمندان تغییر متناسب نمی کند دولت یک مقدار ریال اضافه دارد که می خواهد آن که در واقع از جیب همه ی ملت برداشته برای منافع سیاسی اش به جیب یک عده ی دیگر بریزد که فکر می کند طرف او را خواهند گرفت و فکر می کند که بعد از گذشت این ۸ سال هنوز عده ای از آن آدم ها به او وفادارند و او را رییس جمهور محرومان می دانند