وی با اشاره به اینکه نظام و کشورمان داعیه دار تمدن، فرهنگ و اخلاق فاخر می باشد، افزود: براین اساس در جامعه مطلوب این تمدن و فرهنگ، عزت و حقوق شهروندی کاملاً رعایت می شود.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی انتظارات، توقعات و مطالبات اجتماعی جامعه را فراوان و گسترده ارزیابی نمود و با تأکید براینکه این مطالبات متاثر از جمعیت جوان کشور می باشد، گفت: این انتظارات با یک مجموعه محدود از مدیران، کارشناسان و فعالان عرصه های سیاسی، اجتماعی تحقق پیدا نمی کند، بلکه در صورتی محقق می شود که مجموعه ظرفیت های موجود در کشور با مشارکت تمام آحاد کشور به کار گرفته شود.
وی حرکت انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی را داعیه دار تمدن نوین و زندگی مطلوب در عرصه جهانی دانست و گفت: این پیام و دعوت، در دنیائی که به سرعت در حال پیشرفت بوده و دستاوردهای بشری تجدید می شود و یافته های بشری به سرعت کهنه می گردد، حرف بزرگی است که راه تحقق این زندگی مطلوب تحول آفرینی است.
وی افزود: درک تحولات و پیش بینی تحولات چاره ساز نیست بلکه باید خود به خلق تحولات بیاندیشیم، حرکت انقلاب اسلامی، حرکت تحول آفرینی بود زیرا پس از28سال از این انقلاب، زندگی انسان معاصر را تحت تاثیر خود قرار داده است.
وزیر کشور با مقایسه نتایج و تاثیر انقلاب اسلامی در جامعه جهانی گفت: علی رغم برخی ادعاها که این نظام را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای متهم می کنند ما با انقلاب اسلامی خودمان در واقع 28 سال پیش بمب اتمی خود را منفجر کرده ایم، بمبی که انسان معاصر آن را درک می کند و تاثیر آن بیشتر از بمب اتمی است.
وی تصریح کرد: دولت نهم هم تحول آفرینی و خلق تحول را که نیاز زمانه است، به عنوان نگاه کانونی خود در برخورد با مسائل دنبال می کند.
در این مراسم که به منظور معرفی استاندار جدید استان اصفهان و تودیع استاندار سابق برگزار شده بود، وزیر کشور گفت: اصفهان با وجود استعدادهای جمعیتی، گردشگری، صنعت، کشاورزی، معاون و واقعی نتوانسته است به طورکامل از این استعدادها استفاده و بهره برداری کاملی نماید.
وی انتخاب سید مرتضی اعتماد الاسلام بختیاری را به عنوان استاندار جدید این استان، انتخاب مدیری در سطح ملی دانست و گفت: انتخاب های مدیران استانی باید با نگاه ملی انجام شود.