آفتابنیوز : آفتاب: محمد حسین نجاتی: برکناری مرضیه وحید دستجردی و در ادامه آن محمد باقر لاریجانی منجر به خانه نشینی وزیر سابق بهداشت و قائم مقام او نشد. مرضیه وحید دستجردی که پیش از این نیز در دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان جامع زنان آرش تدریس و فعالیت می کرد از صبح شنبه دوباره در این مرکز مشغول به کار شد.
حواشی سیاسی به وجود آمده برای برکناری وزیر سابق بهداشت از سوی دولت به شکلی به سرنوشت کاری محمد باقر لاریجانی نیز گره خورده بود که او نیز همچون وحید دستجردی از دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران به دفتر پژوهشکده علوم غدد و متابلیسم بیمارستان شریعتی اسباب کشی کرد و رئیس این پژوهشکده شد.
پژوهشکده ای که یک ماه پیش به دستور وزیر سابق بهداشت و درمان افتتاح و محمد باقر لاریجانی نیز رئیس آن شد.
استراحت یک هفته ای مرضیه وحید دستجردی در حالی بود که او به گفته معاون پارلمانی وزیر بهداشت، "خانم وحید دستجردی تا ساعت ۱۲:۳۰ دقیقه آخرین روز کاری اش در دفتر کارش حضور داشت و طی یک هفته گذشته توانست با پیگیریهای خود ۸۰ درصد مشکلات دارویی کشور را حل کند."
از طرف دیگر محمد باقر لاریجانی در حالی پس از هفت سال از دانشگاه علوم پزشکی تهران خداحافظی کرد که این دانشگاه با بیش از ۷۰ سال تلاش در عرصه های مختلف پزشکی، قدیمی ترین و بزرگترین دانشکده پزشکی کشور است که از بدو تأسیس تا کنون، سهم عمده ای در تربیت پزشکان کشور ایفا نموده است.سالانه بیش از ۴۰۰ پزشک عمومی و حدود ۹۰۰ نفر متخصص و فوق تخصص و فلوشیب، ۸۰ نفر فوق لیسانس و دکترای علوم پایه پزشکی از این داشکده فارغ التحصیل می گردند که تعداد قابل توجهی از آنها به عنوان اعضاء هیات علمی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور مشغول بکار می شوند.
صراحت لهجه، شجاعت در گفتار
دولت نهم با ۱۲ وزیر در نیمههای راه خداحافظی کرد و در دوره دهم تا به امروز با هشت وزیر. اما هیچ کدام به اندازه اولین وزیر زن در جمهوری اسلامی صدای اعتراض نمایندگان مجلس، کارشناسان حوزه سلامت و ناظران سیاسی را در نیاورد.
مرضیه وحیددستجردی بیش از آنکه زنی سیاستمدار باشد، وزیر بهداشت و نیرویی متخصص بود. کارنامه سه ساله فعالیت او دارای انتقادات مختلفی نیز هست. مثلا انتقاد به نحوه مدیریت آزمون دستیاری و مباحث مربوط بر تقلبها در این آزمون، ادغام دانشگاههای علوم پزشکی با صرف هزینههای بالا، اتکای بیش از حد به واردات، دستکاری در ساختار وزارت بهداشت از جمله این انتقاد ها بود . اما آنچه که وزیر بهداشت را از سایر وزرا، دولتمردان، زنان در ساختار مدیریت دولت متمایز میکرد، صراحت لهجه و شجاعت در گفتار بود. او نداشتن ارز دارویی، کمبود دارو و افزایش هزینههای درمانی را با وجود آنکه شاید بر اثر سوء مدیریت در وزارت بهداشت صورت گرفته بود، با مصلحت اندیشیهای سیاسی که مصادیق زیادی برای آن وجود دارد، جابه جا نکرد. البته او سال گذشته هم با اعلام آلودگی آب تهران به نیترات این صراحت را به اثبات رسانده بوداو در آخرین روزهای مدیریت خود عنوان کرد: «ماندن یا رفتن برای من مهم نیست، دغدغه من سلامت مردم است.» با وجود انتقادات وارده بر مدیریت اولین وزیر زن در جمهوری اسلامی به جرات میتوان گفت که سلامت مردم دغدغه مرضیه وحیددستجردی بود. {$old_album_183201}
تا ديروز كه بد بود حال شد قهرمان
تو خدا اگر حرف نزنيد كسي نميگه شما لاليد
با اين حرفتون مي ريد روي اعصاب مردم
گذر زمان شفافش خواهد کرد.
مردم که گناهی نکردند.