آفتابنیوز : آفتاب: سیدحسین نقوی حسینی با بیان این مطلب افزود: مطابق ماده ۱۵ این لایحه که به تصویب کمیسیون رسید تمامی اشخاصی که ۱۸ سال تمام داشته باشند، میتوانند تقاضای گذرنامه کنند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی خاطر نشان کرد: همچنین مشمولین وظیفه عمومی با اجازه اداره وظیفه عمومی میتوانند گذرنامه دریافت کنند و نیز زنان متاهل در هر سنی با موافقت کتبی شوهر میتوانند گذرنامه دریافت کنند و نیز زنان مجرد بالای ۱۸ سال برای خروج از کشور باید اذن ولی را داشته باشند ولی منعی برای دریافت گذرنامه ندارند.
وی افزود: همچنین در این جلسه مصوب شد در صورتی که موانع صدور گذرنامه بعد از صدور حادث شود یا کسانی که به موجب ماده ۱۵ این قانون صدور گذرنامهشان موکل به اجازه آنان است از اجازه خود عدول کنند از خروج دارنده گذرنامه جلوگیری و گذرنامه وی تا رفع مانع ضبط میشود.
نقوی حسینی خاطر نشان کرد: همچنین مطابق ماده ۱۷ برای نوزادانی که از والدین ایرانی مقیم خارج هنگام توقف مادر در ایران متولد میشوند بدون نیاز به موافقت پدر گذرنامه صادر میشود و همچنین در مواردی که در خارج از ایران شوهر ایرانی در کشور محل تولد نوزاد حاضر نباشد، این حکم مجری است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مواد ۱۸، ۱۹ و ۲۰ این لایحه نیز به تصویب رسید، اظهار کرد: مطابق مواد مذکور، مدت اعتبار گذرنامه از تایخ صدور ۵ سال است و گذرنامه برای مسافرت به تمامی کشورها اعتبار دارد، مگر به کشورهایی که دولت جمهوری اسلامی ایران در موارد مقتضی مسافرت اتباع ایران را به آن کشورها ممنوع یا محدود میکند.
به گزارش ایسنا،نقویحسینی خاطرنشان کرد: در ادامه این جلسه مواد ۲۱ تا آخر لایحه نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضای کمیسیون امنیت ملی رسید که این مواد ناظر بر جعل، کاربرد غیرقانونی و اقدامات خلاف قانون در صدور و بهرهبرداری از گذرنامه و جرایم مجازات جرایم مذکور است.
اسم این گذرنامه دفتر مشق نه وسیله ای برای سفر!
جناب آقای سید حسین نقوی حسینی
و سلامی به تمام مجلسیانی که ارزشی برای قانون اساسی قائل نیستند!
سلام به تمام مردان و زنانی که در دولت و مجلس کاری جز اجرای قوانین طالبان در ایران ندارند!
آیا در کشور مشکلی برای حل شدن باقی نمانده؟ و همه چیز گل و بلبل است! که کارتان به زندانی کردن نیمی از جمعیت کشور رسیده ؟!
نیمی را زندانی و نیمی دیگر را زندانبان می کنید.
به من بگویید چه کسی گفته است زنان این کشور که در سراسر تاریخ حماسه ساز بوده اند نیاز به قیم پیدا کرده اند؟!
سبحان الله! به جای این که قدمی به جلو بردارید ۱۰۰ قدم به عقب می روید!
به جای این که لایحه ای بیاورید که در آن زنان متاهل بدون اجازه ی شوهر می توانند مسافرت کنند می گویید زنان بالای ۱۸ سال و تازه مجرد! هم باید اجازه خروج از کشور داشته باشند!!!!
زنان ایرانی چه کار کنند که جنابعالی و همکاران محترمه و محترمتان و هر شخص شخیصی که این قانون از تراوشات مغزی اوست به تربیت دختران و زنان خود اعتماد ندارید و همیشه باید مراقب آنها باشید؟! گو این که نمی دانم که زنان و دختران شما در واقعیت هم نیازمند مراقبند؟! یا این تنها ناشی از توهمات بیمارگونه ی شماست؟
به یک چیز ایمان دارم و آن این است که جنابعالی و همکارانتان تنها به یک چیز فکر نمی کنید و آن حال و روز اقتصادی و اجتماعی مردم است!
از هم اکنون فکر می کنید که قوانینی ارائه دهیم که شاید باز هم ما در در لیست های طویل انتخاباتی قرار دهند! و از ما حمایت ویژه بشود!!!
زنان ایرانی که از نظر شما ناقص العقلند و نیاز به اثبات رشیده بودن خود دارند (خانم افتخاری روی سخنم با شماست که معنای رشیده را اینطور توضیه می دهید: زنی که اثبات کند توانای انجام معاملات اقتصادی را دارد و می تواند به صلاح خود تصمیم بگیرد) چطور اگر دزدی و جنایت کنند محاکمه می شوند؟!! پس ولی زنان ایرانی باید پاسخگوی این باشد که چرا مراقب یک ناقص العقل نبوده است!!!
پس این زنان نباید رای بدهند چون محجورند (رایشان شیرین است نه؟!!!) و بهتر است کارت ملی و شناسنامه آنها را مردان بردارند و رای بدهند!!
لابد نیازی به رفتن به دبستان دبیرستان و دانشگاه ندارند؟! این جاها که جای ضعیفه ها نیست!
از نظر شما لابد بهشت هم زیر پای مردان است و شاید زنان برای رفتن به بهشت هم باید از همسر و ولی خود اجازه بگیرند؟!!
ولی شرعی: >
زنان گذرنامه را می خواهند چه کنند وقتی ولی باید اجازه خروجشان را بدهد؟!
آقایان و خانم های مجلس نشین قانون اساسی را مردم ایران با رای ۹۸ درصدی خود تصویب کرده اند و هر فرد مجرد بالای ۱۸ سال طبق این قانون دارای حقوق مساوی با دیگران است بدون در نظر گرفتن جنسیت!
ای کاش یک بار هم بدون تجدیدی و مردودی درس می خواندید و در این زمان که در مجلس هستید قانون اساسی کشور را مطالعه می کردید تا بفهمید زنان و مردان طبق قانون اساسی کشور ما برابرند و تبعیض جنسیتی در این قانون وجود ندارد.
و در پایان گرچه برای عمو و پسر عمویم احترام قائلم اما: >
می دانید؟ فقط یک کلام افکار و باورهای سفیهانه یتان را لطفا به دینمان ربط ندهید
خدا لعنتان کند که خودتان صلاحیت گذرنامه داشتن ندارید
خدا لعنتان کند که به نیمی از جامعه توهین می کنید
خدا لعنتتان کند که افکار طالبان را رواج می دهید و می پرستید
خدا لعنتتان کند که تحجر و عقب ماندگی ذهنی خودتان را به دینمان ربط می دهید
توهینی از این بزرگتر برای خانمها وجود نداره.
به عصر حجر هم برگردیم یک چنین قانون تحقیرکننده ای نمیبینیم!!!!!!!
این تفکرات واپس گرایانه هست که دلیل عقب ماندگی ما ایرانیهاست!!!!!!
نادیده گرفتن حقوق اولیه نصف جامعه یعنی مرگ منطق انسانیت!!!!!!
چقدر بدبختیم ما زنها!!!!!!
اوناهم بايد٢سال برن سربازي تابتونن برن خارج ازكشور
من ميخواهم براي دختر 11 ساله ام گذرنامه بگيرم ولي چون از پدرش جدا شده ام بايد حتما امضا پدر باشد. آيا راهي هست كه بتوانم بدون امضا پدر برايش گذرنامه بگيرم در ضمن حضانت دخترم با من است. چون پدرش حاضر نيست برايش گذرنامه بگيرد براي همين موقعيتهايي بسياري را براي مسافرتهاي زيارتي(كربلا و مكه) از دست داده ام.
لطفا راهي جلوي پاي من بگذاريد....
من ميخواهم براي دختر 11 ساله ام گذرنامه بگيرم ولي چون از پدرش جدا شده ام بايد حتما امضا پدر باشد. آيا راهي هست كه بتوانم بدون امضا پدر برايش گذرنامه بگيرم
زني كه بالآي ١٨ سال باشد نياز به اجازه داره اخه ؟؟؟ مزخرف ترين قانوني كه ميتونست وجود داشته باشه
اگه خانم مطلقه باشه و با توجه به شرایط قانون شناسنامه ای بدون اسم همسر بهش بده.. میتونه قبل دریافت شناسنامه جدید پاسپورت بگیره...بعد،شناسنامه عوض کنه...اینجوری نیازی به اجازه کسی نداره و فقط مسئله مغایرت پاسپورت و شناسنامه میمونه که پاسپورت مطلقه و شناسنامه دوشیزه است..بعد براشون مشکلی پیش نمیاد
بعد همین فرد بالغ نه ساله برای خروج ازاد از کشور باید 40 ساله اش باشه؟؟؟؟
حتما چون در مورد دوم نفعی برای مردان وجود نداره
هنگام خروج از مرز چی اجازه میخواد یا نه لطفا هر کی اطلاعاتی داره در مورد گذر نامه برای زنان متاهل بگه ممنون
من الان 3 ساله از شوهرم جدا زندگی می کنم و برای مسایل کاری نیاز به گذرنامه دارم آیا می تونم گذرنامه بگیرم
همسرم هم مجحول المکان هستن
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر