کد خبر: ۱۹۰۶۲۳
تعداد نظرات: ۳۰ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰
آغاز نخستین همايش انتخاباتی دکتر روحانی

دکتر روحانی: گفتمان من نجات اقتصاد، احیای اخلاق و تعامل با جهان است

همايش انتخاباتي حجت‌الاسلام دکتر حسن روحاني لحظاتي پيش با حضور چهره‌هايي هم چون فاطمه و ياسر هاشمي، حجت‌الاسلام علي عسگري و جمعي از چهره‌هاي سياسي آغاز شد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: نخستين همايش حجت‌الاسلام حسن روحاني در راستاي اعلام کانديداتوري براي انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري با حضور چهره‌هاي سياسي کشور، تيم انتخابتي و جمعي از هواداران وي آغاز شد. 
 
در اين همايش چهره‌هاي چون فاطمه و ياسر هاشمي فرزندان آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، اکبر ترکان، آيت‌الله محمود علوي، نعمت‌زاده رئيس ستاد انتخابات حجت‌الاسلام روحاني، حجت‌الاسلام علي يونسي وزير سابق اطلاعات، حجت‌الاسلام علي عسگري مشاور پارلماني رئيس مرکز استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام، محمدباقر نوبخت سخنگوي ستاد انتخاباتي روحاني، فريدون جيراني کارگردان سينما و جمعي از چهره‌هاي سياسي مطرح در عرصه سياسي کشور حضور دارند. 

روحانی: آمده‌ام تا برای نجات اقتصاد و احیای اخلاق دولت «تدبیر و امید» تشکیل دهم

دکتر حسن روحانی گفت که در صورت پیروزی در انتخابات منشور حقوق شهروندی را تدوین خواهد کرد.
 
او در سخنانی در این گردهمایی گفت که در صورت پیروزی در انتخابات دولت تدبیر و امید را تشکیل داده و منشور حقوق شهروندی را تدوین خواهد کرد.
 
این کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم گفت: آمده‌ام تا برای سربلندی ایران اسلامی و نجات اقتصاد ملی و تعامل سازنده با جهان و احیای اخلاق جامعه دولت تشکیل دهم.
 
روحانی افزود: گفتمان من نجات اقتصاد، احیای اخلاق و تعامل با جهان و دولت من، دولت راستگویان و راست کرداران خواهد بود.
 
وی تاکید کرد: ملت ایران در 24 خرداد به فرمان رهبری حماسه سیاسی خواهد آفرید و دولت «تدبیر و امید» خالق حماسه اقتصادی خواهد بود.
 
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم سخنان خود را با زنده باد اخلاق، زنده باد صداقت، زنده باد حقوق شهروندی، زنده باد اعتدال، زنده باد تدبیر و امید و زنده باد اسلام و ایران پایان داد.
 
***
 
نعمت زاده تاكيد كرد: روحاني شايسته ترين فرد براي تصدي پست رياست جمهوري
 
نخستين همايش حجت‌الاسلام حسن روحاني در راستاي اعلام کانديداتوري براي انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري با حضور چهره‌هاي سياسي کشور، تيم انتخابتي و جمعي از هواداران وي آغاز شد. 
 
حجت‌الاسلام حسن روحاني قرار است با شعار دولت تدبیر و اميد وارد عرصه انتخابات رياست جمهوري شود.
 
گفتني است؛ در اين همايش چهره‌هاي چون فاطمه و ياسر هاشمي فرزندان آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، اکبر ترکان، آيت‌الله محمود علوي، نعمت‌زاده رئيس ستاد انتخابات حجت‌الاسلام روحاني، حجت‌الاسلام علي يونسي وزير سابق اطلاعات، حجت‌الاسلام علي عسگري مشاور پارلماني رئيس مرکز استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام، محمدباقر نوبخت سخنگوي ستاد انتخاباتي روحاني، فريدون جيراني کارگردان سينما و جمعي از چهره‌هاي سياسي مطرح در عرصه سياسي کشور حضور دارند. 
 
**روحاني شايسته ترين فرد براي تصدي پست رياست جمهوري
 
"محمدرضا نعمت‌زاده" رئيس ستاد انتخابات حجت‌الاسلام حسن روحاني در همايش انتخاباتي وي با تقدير و تشکر از تمامي کساني که در اين همايش حضور دارند گفت: فلسفه وجودي برگزاري چنين همايشي بيعت با مردي است که در زمينه‌هاي مختلف داراي تجربه‌هاي سياسي و اقتصادي و مي‌تواند در راستاي حل مشکلات کشور نقش تاثيرگذاري را ايفا کند.
 
وي افزود: اوضاع فعلي کشور بر کسي پوشيده نيست چنان چه ما شاهد هستيم در حال حاضر شاخصه‌هاي اقتصادي از نظر آماري در وضعيت ناگواري قرار دارند. 
 
رئيس ستاد انتخاباتي روحاني با بيان اين که متاسفانه کشور در شرايط فعلي از سند چشم انداز توسعه بسيار فاصله گرفته است اظهار داشت: کاهش اعتماد مردم ، افزايش بيکاري، رشد ناهجاري‌هاي خانوادگي، رواج خلاف و دروغگويي در ميان مسئولين دولتي سبب شده است که وضعيت کشور در شرايط خوبي قرار نگيرد لذا اميدواريم حسن روحاني بتواند با دولت تدبير و اميد در اين راستا گام جدي را بردارد.
 
نعمت‌زاده با بيان اين که روحاني شايسته‌ترين فرد براي تصدي پست رياست جمهوري است اظهارداشت: استقلال شخصيتي، تحصيلات دانشگاهي، التزام عملي و واقعي به ولايت فقيه، پيش‌بيني در عرصه سياسي ، معاشرت با سياستمداران داخلي و خارجي از مهمترين مولفه‌هايي است که در حسن روحاني براي بهبود وضعيت کشور وجود دارد که مي‌تواند جمهوري اسلامي ايران را در مسير جديدي قرار دهد.
 
رئيس ستاد انتخابات حسن روحاني تصريح کرد: اميدواريم مردم با حضور در انتخابات حماسه ديگري را رقم زده و به دولت تدبير و اميد که حسن روحاني گزينه آن است راي دهند و دريچه تازه‌اي را به سوي کشور بازکنند. 
 
**حضور زنان در عرصه مديريتي لازم‌الاجراست
 
 فاطمه دادانديش دبير انجمن همبستگي زنان ايران در نخستين همايش انتخاباتي حجت‌الاسلام حسن روحاني با بيان اين که هر چه به انتخابات نزديک‌تر مي‌شويم توجه به امور زنان از نظر کانديداها از اهميت قابل توجهي برخوردار مي‌شود، گفت: با توجه به شرايطي که در عرصه فعلي کشور وجود دارد توجه به مطالبات زنان ورود آن‌ها به عرصه مديريتي از بين بردن ناهنجاري‌هاي موجود در خانواده‌ها و رفع تبعيض‌ها پيش از پيش احساس مي‌شود لذا انتظار است که کسي تصدي پست رياست جمهوري در دوره يازدهم برعهده دارد به اين امور توجه ويژه اي داشته باشد. 
 
دادانديش با بيان اين که به طور حتم تمامي چالش‌هاي کشور به دست رئيس‌جمهور حل نمي‌شود اظهار داشت: حضور و سابقه حسن روحاني در مقاطع مختلف مي‌تواند در حل مشکلات به وجود آمده براي کشور به خصوص براي زنان نقش تاثيرگذاري را داشته باشد لذا اميدواريم وي بتواند بر کرسي رياست جمهوري تکيه زند. 
 
دبيرانجمن همبستگي زنان خاطرنشان كرد: بنده تمامي پيشنهادات خود را در راستاي رفع تبعيض از زنان خدمت شخص روحاني تقديم خواهم کرد تا بتواند راهگشايي براي حل مشکلات اين قشر تاثيرگذار باشد.
 

 در همایشی که پیش از ظهر امروز(22 فروردین) توسط حامیان حسن روحانی در تالار آدینه برگزار شد، شخصیت‌های سیاسی کشور و اقلیت‌های قومی و مذهبی و همچنین فرزندان آیت‌الله هاشمی حضور داشتند. در این همایش علاوه بر این سیدمحمود علوی عضو مجلس خبرگان رهبری، حسن غفوری فرد و جمعی از شخصیت‌های سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا حاضر بودند.

نکته قابل توجه اینکه این همایش با استقبال زیادی از سیاسیون و مردم روبرو شد به گونه‌ای که جمعیت بیش از حد ظرفیت سالن حاضر بودند و عده‌ای به ناچار سرپا ایستاده بودند.

همچنین حسن روحانی در حین سخنرانی خود بارها مورد تشویق حضار قرار گرفت.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳۰
محمد صدرا مقصودی
|
Japan
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
6
3
خواهشمندم به محض تشکیل ستاد انتخاباتی در استان اصفهان در همین پایگاه اینترنتی اطلاع رسانی مبسوطی صورت گیرد.
ali giashi
|
Germany
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
47
21
بنام خدا
همه انها که اسم شان در این خبر آمده است ازحمله آقای روحانی امتخان خود را در این کشور نشان داده اند اگر همین گروه خوب کار می کردند کار به اینحا نمیکشید ...
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
37
67
رای ما دکتر حسن روحانی هرکس به فکر مملکته خواهشا مثبت بزنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
اگر آقای خاتمی از ایشون حمایت کنه قطعا بهش را میدیم وگرنه به مشایی
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
28
46
یا ابا صالح کمکش کن برنده بشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
اگر منظور از کمک اباصالح آن کمکی است که قبلا به احمدی نژاد کرد که یکی خواب دید، یکی آدم معروفی که فوت هم شده گفت این فرد به تایید امام زمان رسیده و از این افسانه‌های مضحک، اگر اینگونه است، امیدوارم ابدا اباصالح هیچ کاندیدایی را زین پس تایید صلاحیت نکند!!!

بس کنید هزینه کردن از مسایل دینی برای امور دنیوی را!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
10
63
Faghat khatami
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
داداش رایت برای خاتمی محترمه اما ایشان نگفته به نوعی دیگران را نفی کنی.
رئالیست
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
البته خاتمی در صورت مهیا بودن شرایط از هر گزینه ای بهتره اما باید واقع نگر بود شرایط کشور به هیچ عنوان مهیای حضور ایشان نیست.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
5
44
دوره تندروی وتنک نظری تمام شده، به نظرم باید با تمام دنیا رابطه خوب داشت تا کشور شکوفا شود. شعار "تدبیر" یهترین شعاری است که دکتر روحانی انتخاب کرده است.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
13
61
در نبود خاتمی بهترین گزینه حسن روحانی هست... تنها پل برگشت اصلاحات به حاکمیت!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
اصلاحات توسط یک اصول گرا؟؟؟؟؟؟؟
حسام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
7
20
آقاي روحاني در زمينه اجرايي چه كارنامه اي داشته اند وچه برنامه اي دارند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
در دوران جنگ ایران و عراق، روحانی مسئولیت‏های متعددی، از جمله عضویت در شورای عالی دفاع (از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۷)، عضویت در شورای عالی پشتیبانی جنگ و رئیس کمیسیون اجرائی آن (از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۷)، معاونت فرماندهی جنگ (از سال ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۴)، ریاست ستاد قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۶) و فرماندهی پدافند هوایی کل کشور (از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۰) را برعهده داشت. روحانی بین سال‌های ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۸ به معاونت جانشین فرماندهی کل قوا منصوب شد.
روحانی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در دوره چهارم و دوره پنجم و دبیر شورای عالی امنیت ملی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴ بوده است. او در این سمت، رئیس تیم هسته‌ای و مذاکره‌کننده ارشد ایران با سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و بریتانیا در مورد برنامه هسته‌ای ایران بود
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
مسئولیت‌های کنونی :

1. نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی (از سال 1368 تاکنون).
2. نماینده مجلس خبرگان رهبری (از سال 1377 تاکنون)؛ رئیس کمیسیون سیاسی-اجتماعی این مجلس (از 1380 تا 1385)؛ عضو هیأت رئیسه و رئیس دفتر تهران دبیرخانه این مجلس (از 1385 تا 1387).
3. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام (از سال 1370 تاکنون) و رئیس کمیسیون سیاسی-امنیتی-دفاعی این مجمع.
4. رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک (از سال 1371 تاکنون).

مسئولیتهای پیشین :

1. نماینده پنج دوره مجلس شورای اسلامی (از سال 1359 تا 1379)؛ رئیس کمیسیون دفاع (دوره اول و دوم)؛ نایب رئیس اول مجلس و رئیس کمیسیون سیاست خارجی (دوره چهارم و پنجم).
2. دبیر شورایعالی امنیت ملی به مدت 16 سال (از سال 1368 تا 1384).
3. مشاور امنیت ملی رئیس جمهور به مدت 13 سال (از سال 1368 تا 1376 و از 1379 تا 1384).
4. عضو هیأت امنای دانشگاه‌های تهران و منطقه شمال (از سال 1374 تا 1378).
5. عضو شورای سرپرستی صدا و سیما (از سال 1359 تا 1362).
6. عضو شورایعالی دفاع (از سال 1361 تا 1367).
7. عضو شورایعالی پشتیبانی جنگ (از سال 1365 تا 1367).
8. رئیس کمیسیون اجرائی شورایعالی پشتیبانی جنگ (از سال 1365 تا 1367).
9. رئیس ستاد مرکزی قرارگاه خاتم‌الانبیاء ‌(ص) (از سال 1364 تا 1366).
10. فرماندهی پدافند هوایی کل کشور (از سال 1364 تا 1370).
11. معاون جانشین فرماندهی کل قوا (از سال 1367 تا 1368).
حسام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
0
4
آقاي روحاني در زمينه اجرايي چه كارنامه اي داشته اند وچه برنامه اي دارند؟
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
5
16
جاي خاتمي رو هيچ كس نمي تونه پر كنه
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
6
13
دوستان عزیزم این کشور کسی رو نداره که بتونه وضع رو درست کنه. الکی جوگیر نشین اگه من کاندید بشیم از اینا قشنگتر شعار میدم
فخری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
8
9
من رای میدهم انسان معتدل .انقلابی .عاقل. سیاستمدار زیرک هستند
فخری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
4
10
اقای روحانی رسانه ندارد دوستان کمک کنند صدا وسخن ایشان بطور مناسب در اقصی نقاط کشور برسد.این بزرگترین مشکل اقای روحانی است فعلا
یگانه
|
Albania
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
6
8
مدیر و مدبر فقط دکتر روحانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
4
11
اقای روحانی فکر نمیکنید این ادبیات شما ادبیاتی باشه که از میرحسین به یغما برده شده
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
9
10
ایشان کمتر از دوملیون رای میاره میگی نه بنشین و تماشا کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
3
8
درود بر روحانی که حرف دل مردم را زد
كراماتي سيد ابراهيم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
2
8
به چند نكته بايد توجه كرد:
1- توجه به مشكلات اساسي مردم كه ركود و تورم و بيكاري و رانت خواري و ترويج فساد در پيكره اداري كشور است ؛ از مهمترين اولويت هاي مدير اجرايي آينده كشور است و بايد اين واقعيت پذيرفته شود كه بخش زيادي از اين مشكلات زاييده وضعيت نامطلوب ديپلماسي و سياست خارجي فعلي هست كه كشور را در باشگاه جهان ايزوله كرده و منزوي ساخته است و بهبود روابط بين الملل اگر همه گره ها را نگشايد ؛ بيشترين آنها را خواهد گشود كه چند گره باقي مانده نيز با قرار دادن سياست گزاري اقتصادي حاكميت در يك ويترين شفاف و تاباندن نور نظارت ملي در زير سايه رسانه هاي آزاد و آزادي بيان گشوده خواهد شد.
2- مردم با كسي سند سفيد امضاء نمي كنند و آقاي دكتر حسن روحاني هم به شرطي با اقبال مردم روبرو خواهد شد كه با صراحت و بدون لكنت به مطالبات مدني مردم بپيوندد و با جديت آن را فرياد بزند و اولين گام اين است كه بايد در خصوص برخي از رفتارهاي غير قانوني و شرعي بعد از انتخابات 88 اعلام موضع كند تا تكليف مردم با ايشان روشن شود.
3- هم مردم عزيز و فهيم ايران و هم نامزدهاي رياست جمهوري بايد اين واقعيت را بپذيرند كه بر پايه قانون اساسي موجود، اختيارات اين مقام اجرايي نه بدان حد است كه بتوان انتظار تغييرات گسترده و عمل به وعده هاي بزرگ از رييس جمهور آينده داشته باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
5
10
یعنی روحانی اصلاح طلب نیست ؟؟
پس هیچی حیف رای من که خراب بشه
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
3
4
حمله و تخریب شدید و هماهنگ شده حامیان جریان خاص و انحراف و تندروهای هر دو جناح شاخص سیاسی در ظرف کمتر از ۲۴ ساعت از اعلام کاندیداتوری حسن روحانی !

مخالفان شعار های " زنده باد اسلام و ایران " و " اعتدال و تدبیر "
پرده از چهره واقعی خود برداشتند!

http://hashemi-rohani-92.blogfa.com/post/10
ناشناس
|
-
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
6
8
فکر می کنم مشکلات ساختاری تر از اونی هستند که آقای روحانی یا حتی خاتمی بتونن اونارو حل کنن. امثال خاتمی یا روحانی در بهترین حالت فقط یه مسکن خواهند بود
سعید ubuntu
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
5
1
من تمایل دارم به آقای دکتر روحانی عرض کنم تمایلشان به تعامل با غرب را به گونه ای بیان نکنند که گویی ملت ایران راه اشتباهی می رفته و قرار است به دست ایشان این مسیر تغییر داده شود.
این غرب هست که موضع تخاصم و دشمنی با ملت ایران را در پیش گرفته است و ملت ایران به ناچار و به حکم عقل با تخاصم غرب به مقابله پرداخته است.
آقای دکتر روحانی عزیز و بزرگوار
ملت بزرگوار ایران در 22 بهمن موضع خودشان در قبال دشمنی های غرب را آشکارا بیان کردند ، طوری سخن نگوییم که گویی راه پیشرفت ایران فقط به غرب منتهی می شود.
البته شما سخن هوشمندانه ای بیان کردید " رابطه داشتن یا نداشتن با آمریکا اصل و هدف نیست ، منافع و امنیت ملی ما هدف هست" من نگرش شما را می پسندم و تنها در نحوه بیان رابطه با غرب معتقدم بهتر است از موضع اقتدار ملت ایران بیان شود نه تغییر مسیر ملت ایران.
راستگوl
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
1
2
اگر اقای روحانی صورت حساب مالیاتی خودش ارایه بده وبرنامه برای رفع تحریمها وایجاد رابطه با کشور های جهان بده ودر برنامه اش افزایش ارزش ریال وثبات اقتصادی باشد وکارشناسان برنامش راتایید کنند رای هایش تصاعدی افزایش خواهد یافت
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین