آفتابنیوز : آفتاب- سرویس سیاسی: این کاندیدای انتخابات شعار خود را "دولت تدبیر و امید" اعلام کرد و گفتمان خود را بر پایه "نجات اقتصاد"، "احیای اخلاق" و "تعامل با جهان" دانست.
به گزارش آفتاب، دکتر حسن روحانی تاکید کرد که در صورت انتخاب به عنوان رئیس جمهور، منشور حقوق شهروندی را برای مردم تدوین خواهد کرد. او همچنین فرهنگ پویا، اقتصاد شکوفا و سیاست راهگشا را اهداف دولت آینده دانست.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی سخنان خود را با تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه آغاز کرد و از آن حضرت طلب یاری کرد.
این عضومجمع تشخیص مصلحت نظام به روح درگذشتگان زلزله بوشهر سلام فرستاد و از خداوند برای بازماندگانشان طلب صبر کرد. او همچنین ابراز امیدواری کرد که زندگی مردم بوشهر با سرعت به حالت عادی بازگردد.
روحانی پس از ارسال سلام و درود به امام، شهیدان و حاضران سالن گفت: سلام من به ایرانی که چهره اش مدتی است غبار آلود است. سلام من به اسلام و انقلابی که عده ای از نام آن سوء استفاده کرده اند و شعارهای بی محتوا و بداخلاقی را پای انقلاب نوشته اند. سلام بر پیر قد خمیده ای که نامش را نمی دانم. وقتی از او سوال می کنم می گوید، نام من آزادی است.
وی ادامه داد: امروز ایران روزهای خاصی را می گذراند . سرمایه های زیادی در این سال ها از دست رفت یا به آن ها ضربه های سخت وارد شد.
روحانی اینگونه دنباله کلامش را گرفت: از اخلاق می گویم که امروز نورانیت آن در جامعه کم شده است. اخلاق در جامعه، اخلاق در سطح حاکمیت، اخلاق در میان مدیرانی که گاهش سخنانشان با واقعیت سال ها فاصله دارد.
وی ادامه داد: از تدبیر و عقلانیت می گویم که امروز با رفتارهای احساسی و گاهی بی منطق با فقدان تدبیر مواجه است. از توسعه و پیشرفت می گویم که فقط نام زیبای آن باقی مانده و درخشش خود را از دست داده است.توسعه و پیشرفتی که در این 8 سال می بایست شاهد شکوفایی آم می بودیم.
دکتر حسن روحانی در ادامه به درآمدهای ارزی کشور طی سال های اخیر اشاره کرد: میزان ارزی که در تمام دولت سازندگی از نفت و گاز عاید کشور شد کمتر از 24 درصد درآمد ارزی 8 سال اخیر بود و تمام ارزی که در دولت اصلاحات به دست آمد کمتر از 27 درصد این دوره 8 ساله بوده است.
وی افزود: در این شرایط چقدر شرم آور است که بانک مرکزی کشور سکوت می کند و IMF اعلام می کند که رشد اقتصادی ما در سال گذشته، منفی بوده است. این برای اولین بار است که بعد از جنگ تحمیلی رشد اقتصادی کشور منفی می شود. آن هم در شرایطی که این میزان درآمد ارزی عاید کشور شده است.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود گفت: از کارآمدی می گویم که در طول این مدت آمار، فراون داده شد اما فعالیت های زیربنایی، کمتر دیده شد.
وی افزود: دیگر نگویم از قانونمندی و قانون مداری که چه بر سر آن آمد. از رضایت عمومی که به خاطر بداخلاقی ها و گسترش فساد به سمت بی اعتمادی در حرکت است. از امنیت و عدالت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی که سرنوشت ناخوشایندی پیدا کرده است. دیگر نگویم بر سر منزلت و کرامت انسانی چه آمد.
دبیر اسبق شورای امنیت ملی کشور گفت: ایران روزهای سختی را می گذراند. اکنون زمان فداکاری و زمان حماسه است. از روزهای حساس سخن می گویم به واسطه چالش های منطقه ای و بین المللی. به خاطر تحریم ها. به خاطر مشکلات فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی. حساسیت به خاطر سوء مدیریت هاو مدیریت اقتصادی کشور به جای اینکه با تدبیر و اتکا به قدرت مردم، پیام رشد پایدار را به جهان بدهد. پیام ضعف به تحریم کنندگان می دهد.
وی به مشکلات فعلی اقتصاد اشاره کرد: تورم بالای 30 درصد است. کاهش قدرت خرید پول ملی به کمتر از نصف رسیده است. بیکاری بالای 13 درصد و رشد اقتصادی صفر و یا حتی منفی است. این در شرایطی است که در این سال ها بیشترین درآمد ارزی نصیب کشور شد. در طول 8 سال 700 میلیارد دلار درآمد ارزی کشور بود که باید در کنار ظرفیت های ملی ما را به اهداف سند چشم انداز که اجرای آن از سال 84 آغاز شد، نزدیک می کرد.
روحانی افزود: قرار بود رشد اقتصادی به 8 درصد برسد و نرخ های بیکاری و تورم تک رقمی شود.
حسن روحانی گفت: همه ضعف ها را نمی توان پای تحریم نوشت. همین مدیریت بود که تحریم را به سخره می گرفت و آن را کاغذپاره لقب می داد در حالی که می توانستیم تحریم ها را با تدبیر و عزتمندانه، قابل اجتناب و قابل تقلیل کنیم.
وی ادامه داد: این ضعف مدیریت ها حاصل چه عواملی است. مگر نهادها و ساز و کارهای اندیشه ای در نظام اجرایی منحل نشد؟ مگر سازمان مدیریت بسته نشد؟ مگر شورای پول و اعتبار تعطیل نشد؟ یا آن زمان که وجود داشت تصمیماتش وتو نشد؟ مگر در کمیسیون های اجرایی و دولت شاهد این میزان به هم ریختگی نبودیم؟ تصمیمات بی ثبات و در حال تغییر به حدی است که طی 5 ماه، 60 تصمیم ارزی مختلف گرفته شد.
روحانی دلایل بروز مشکلات فعلی را اینچنین برشمرد: جانشین شدن تصمیمات فردی به جای عقل جمعی؛ گسستگی پیوند نظام اجرایی با نخبگان علمی و دانشگاهی؛ عدم استفاده از فعالان فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی؛ بازگشت به عقب در رویکرد تصدی گرایانه دولت در اقتصاد حتی بنگاه های عمومی که به ظاهر شکل غیردولتی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در ادامه سخنانش گفت: ایران روزهای سخت و حساسی را می گذراند. در این شرایط وظیفه ما چیست؟ من به عنوان فرزند ایران و سرباز انقلاب چه وظیفه ای دارم؟ مگر آنچه در حوزه و دانشگاه آموختم و آنچه در تمام این سال ها تجربه کردم، سرمایه ملی نبوده است؟ در این شرایط حساس چه باید کرد؟ آیا نباید رئیس جمهوری بار مسوولیت را بر دوش بگیرد که ملی بیاندیشد؟ نه حزبی که مستقل و معتدل باشد. کارآمد باشد. بین الملل نگر باشد.برنامه محور و مشورت پذیر باشد. مسوولیت پذیر و پاسخگو باشد.
این عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در این شرایط حساس و ویژه من به خاطر احساس مسوولیت شخصی و فردی و به خاطر نظر مشورتی بزرگان نظام، بزرگانی که برای من همواره مورد تکریم بوده اند؛ بزرگانی که سال ها با آن ها و در کنارشان کار کرده ام؛ عزیزانی که در مجالس و مجامع مختلف در کنار هم بودیم؛ احزاب، تشکل ها، متخصصان و فرهیختگان و همه آن هایی که با زبان های مختلف به بنده گفته اند که بیا و این مسوولیت را بپذیر، به میدان آمده ام. چراکه به آینده امید دارم. امید به راه حل برای مشکلات دارم.
وی با اشاره به اینکه پیش پای ملت ایران بن بست نمی بینم، افزود: باید تدبیر جای بی تدبیری و خرد جمعی جای تصمیم فردی را در کشور بگیرد. باید باور کنیم که مردم باید حاکم باشند پس نخبگان، فرهیختگان و سرمایه های ملی باید نظر دهند و از نظراتشان استفاده شود. روزگار، روزگار فداکاری است نه تن آسایی و عافیت طلبی. آبروها را باید هزینه کنیم و برای عظمت ایران بزرگ کمر همت ببندیم.
وی در ادامه از مشکلات کنونی کشور گفت و افزود: متاسفانه در حال حاضر سرمایه های صنعتی تعطیل یا نیمه تعطیل است. سرمایه های عظیم کشاورزی به خاطر بی تدبیری از حداکثر استفاده محروم مانده. موقعیت منطقه ای بی نظیر کشور بی استفاده رها شد. ما همه چیز داریم و فقط یک مدیریت کارآمد و متواضع کم داریم. می توان با یک روابط بین المللی قوی به عزت و شرافت ملی بها داد و با مهارت مذاکراتی، روابط را در مسیر برد-برد قرار داد. سیاسیت خارجی علم است، هنر است و ما نیاز به دانشمندی هنرمند داریم که تجربه لازم را در این زمینه داشته باشد. دوران جدید مدیریت کشور باید نه بر پایه ستیزه جویی و تناقض ها بلکه با گردهمایی ها و وحدت ها و جذب انسان های مخلص، کارآمد و صادق، بنا نهاده شود. دولتی موفق خواهد بود که فرا جناحی باشد. نمی شود با یک جناح کشور را اداره کرد اگر می شد که الان باید رضایت وجود داشت. کشور را ملت اداره می کند نه یک حزب و یک جناح. باید هر انسان کارآمدی که آماده فداکاری است و نظام و قانون اساسی را قبول دارد به کار بگیریم.
حجت الاسلام روحانی در ادامه به بیان چند پرسش پرداخت و از روند کنونی انتقاد کرد: چرا این همه بازنشستگی های زودهنگام با دلایل واهی در دانشگاه ها داریم؟ چرا بخش بزرگی از مدیران توانمند کشور را منزوی کرده ایم؟ بزرگان و نخبگان کشور سرمایه های ملی هستند مگر شما حق دارید آنها را تلف کنید؟ مگر شما حق دارید چهره بزرگان و زحمت کشان را با تهمت، افترا و دروغ منکوب کنید. باور کنیم که ما مالک کشور نیستیم. رییس دستگاه اجرایی کشور باید ایمان داشته باشد که صرفا یک امانتدار از سوی مردم است. با چه حقی هر روز دست توی جیب مردم می کنیم و نصف پول مردم را برداشت می کنیم؟ ارزش پول ملی را نصف کرده ایم و هنوز شعار می دهیم؟ احساس مالکانه بر مردم را کنار بگذاریم. در دوران جدید ملاک شایستگی است و نه وابستگی. در این دوران باید رفع تنش ها در روابط بین الملل در دستور کار قرار گیرد و این ها با تدبیر و امید شدنی است. نیاز به فرهنگ پویا، اقتصاد شکوفا و سیاست راهگشا داریم. همه مردم کشور باید احساس عدالت کنند. عدالت یعنی فرصت برابر برای هر ایرانی. حقوق برابر برای همه مردم در قانون اساسی مقرر شده است. اگر بار مسئولیت اجرایی کشور، توسط مردم بر دوش من گذاشته شود منشور حقوق شهروندی تدوین خواهم کرد. در منشور حقوق شهروندی تمام مردم احساس برابری خواهند کرد مطابق قانون اساسی.
وی با خواندن دو بیت شعر از دولت تدبیر و امید گفت: مسلمانان مرا وقتی دلی بود / که با وی گفتمی گر مشکلی بود / به گردابی چو می افتادم از غم / به تدبیرش امید ساحلی بود. گفتمان من نجات اقتصاد، احیای اخلاق و تعامل با جهان خواهد بود. من دولت راستگویان و درستکاران را تشکیل خواهم داد.
روحانی در میان تشویق حضار اینگونه سخنانش را پایان داد: زنده باد صداقت، زنده باد اخلاق، زنده باد حقوق شهروندی، زنده باد اعتدال، زنده باد تدبیر، زنده باد امید، زنده باد اسلام و زنده باد ایران. ما حماسه سیاسی را به فرمان رهبری در 24 خرداد خواهیم آفرید و با دولت تدبیر و امید، حماسه اقتصادی را هم خواهیم آفرید.
این هم سر همون حرف هست که اقای رئیس شعار انتخاباتی اش بود که می خواست نفت را بر سر سفره ها بیاورد
راستگو و درستکار ؟؟؟؟!!!! کلمه ای که این روز ها اصلا معنی نمی دهد
به شخصه امیدوارم اصباح طلبان به اجماع برسند و با یک کاندید وارد میدان شوند . زمان زمان نجات کشور از دست بی کفایت ها فرا رسیده.
ما با جان و دل حمایتت می کنیم . هیچ انتظاری هم نداریم. فقط کشور عزیزمان ایران را آباد کن. واقعا از این تند روهای پر مدعا خسته شدیم. خدا قوت
کی میشه مثل خاتمی ها رو ببینیم
سلام بر اسلام،
سلام بر ایران،
سلام بر عقلانیت ،
سلام بر امید ..
کدوم سابقه اصلاح طلبی رو داره؟
اتفاقا اصولگرا ها میخوان یه فرد اینچنینی رو وارد گود کنن تا بعد از شکستش بگن اصلاح طلبان جایگاه ندارن بین مردم،یکم بیدار باشید
تحریم
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند
تا تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
با سابقه خوبی که دکتر روحانی داره انشالله که ایران را با تدبیر و صداقت و شجاعت و اخلاق وامید از این گودالی که اقتدارگرایان بی سواد ایران را رها کردند خارج میکنه و ایرانی مقتدری که به شهروندانش اهمیت بده!
خودمونیم دکتر روحانی هم مثل اقای خاتمی خوش قیافیت هاااا...
فریدون فرخ فرشته نبود
ز مشک و ز عنبر سرشته نبود
ز داد و دهش یافت ان نیکویی
تو داد و دهش کن فرشته تویی
هزاران بار: زنده باد اخلاق، زنده باد صداقت، زنده باد حقوق شهروندی، زنده باد اعتدال، زنده باد تدبیر، زنده باد تدبیر و امید، زنده باد اسلام، زنده باد ایران.
همشهری قدمت بر روی چشانمان
هر جا که بودی باعث خیر و صلاح شدی بدور از هرگونه غوغا سالاری و... توان بازسازی این مخروبه راداری
هر که فکر اسلام -ایران -تدبیر -صبر -وو... را داشته باش انتخابش شمایی نه خاتمی نه هاشمی می ایند از الان فکر کابینه قوی باش
دوستت داریم حتما می خواهم کاری اگر بتوانم انجام دهم برای سربلندی ایران و اسلام عزیز و شما
تبلیغ شما خیلی ضعیف است
خواهش می کنم از بگم بگم فاصله بگیرید
شما خیلی با پتانسیل هستید با زبان منطق و بدور از تخریب دیگران موفق می شوی
از اخلاق فاصله نگیرید
و در صد رای شما بالا است و هزاران نکته مثبت دیگر و.....
برای نجات از مشکلات و با توکل بخدا تحرک بیشتر و فعال سازی ستادها و....