آفتابنیوز : آفتاب: داریوش قنبری در گفتگو با ایلنا، با اشاره به اینکه طیف حامیان دولت زیر مجموعه اصول گرایان است، اظهار داشت: یکی از شاخههای اصول گرایان قطب دولت است که کاندیدای خاص خود را دارد و فعلا صحبت از حضور مشایی است ولی شاید اگر موانعی پیش بیاید گزینههای دیگری را مطرح کند.
وی ادامه داد: در اینکه احمدینژاد با پرچم اصول گرایی روی کار آمده و از طرف آنها در هر دو دوره حمایت شده است، هیچ تردیدی وجود ندارد هر چند که در حال حاضر هر دو طرف بنا به مقتضیاتی این موضوع را انکار میکنند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به زمینههای اختلاف دولت و اصول گرایان گفت: این اختلاف درون جناحی است و اختلاف فکری محسوب نمیشود، بخشی از این اختلاف به ترکیب دولت برمی گردد که همه از اطرافیان و دوستان رییس جمهور هستند و احمدینژاد سهمی برای اصول گرایان در انتخابهایش قائل نشده است و بخشی نیز به خاطر عملکرد ضعیف دولت بوده که اصول گرایان میخواهند خود را از این شکستها بری کنند.
این نماینده سابق مجلس درباره قطب دیگر اصول گرایان، تصریح کرد: طیف سنتی اصول گرایان هم به دنبال معرفی کاندیدای خود هستند و در تلاش اند به نحوی کاندیدای ریاست جمهوری از میان آنها انتخاب شود.
وی ادامه داد: این طیف کاندیداهایی را معرفی کردهاند، مثل آقایان آل اسحاق، باهنر و متکی که به نظر میرسد این افراد به ائتلاف ۲+۱ بپیوندند چون این دو ائتلاف در یک چهارچوب فعالیت میکنند و بعید به نظر میرسد ۲+۱ و طیف سنتی دو جریان مجزا باشند.
قنبری با اشاره به جریان جبهه پایداری، عنوان کرد: این جریان در درون خود و با طیف سنتی اصول گرایان اختلافاتی دارد از این رو دورنمای رسیدن به وحدت بین آنها روشن به نظر نمیرسد.
وی با اشاره به اختلافات درون این جبهه، اظهار داشت: بخشهایی از این جبهه به دولت متمایل هستند و بخشهایی از آن هم انتقادات جدی به طیف سنتی اصول گرایان دارند و به نظر میرسد این اختلاف دیدگاه باعث انشقاق در این جبهه شود و از طرف دیگر احتمال به وحدت رسیدن اصول گرایان را هم ضعیف میکند.
وی در مورد نگرانی اصول گرایان از قدرت گرفتن دوباره حامیان دولت، اظهار داشت: اصول گرایان این نگرانی را دارند که توسط جریان دولت حذف یا به حاشیه رانده شوند چون تفکر دولت انحصار گرایانه است که گروههای دیگر را در تصمیم گیریهایش دخیل نمیکند و به این خاطر اصول گرایان در تلاش هستند که مانع به قدرت رسیدن جریان دولت شوند.
قنبری ادامه داد: از طرف دیگر جریان دولت هم این نگرانی را دارد که در صورت به قدرت رسیدن اصول گرایان از شرکت در فعالیتهای سیاسی حذف شود و جایگاه کنونی خود را از دست بدهد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه گروهی از کاندیداهای مستقل مثل آقای رضایی هم در طیف اصول گرایان تعریف میشوند، به وضعیت اصلاح طلبان اشاره کرد و گفت: اصلاح طلبان تا به حال به شکل منسجم و تشکیلاتی وارد عرصه رقابتهای انتخاباتی نشدهاند هر چند که افرادی از این طیف اعلام امادگی کردهاند ولی هنوز جریانهای اصلاح طلبی در مورد این افراد اعلام نظر و موضع نکرده است و تا این لحظه جریان اصلاح طلبی وارد فاز انتخاباتی نشده است.
وی ادامه داد: شاید یکی از دلایل این تاخیر فشارهایی بوده که دولت طی این سالها به جریان اصلاح طلبی وارد کرده و باعث شده تشکلهای اصلاح طلب برای انتخابات به شکل تشکیلاتی فعالیت نکنند ولی پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان نقطه قوت آنهاست که میتوانند از این پایگاه استفاده کنند و در آستانه انتخابات تشکیلاتی را فراهم کنند و به اجماع به سمت یک کاندید واحد برسند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار داشت: اصلاح طلبان در صددند خاتمی را برای ورود به عرصه متقاعد کنند و انتظار اکثریت آنها این است که ایشان به عنوان کاندیدا مطرح شوند و اگر این اتفاق بیفتد همه اصلاح طلبان پشت سر ایشان قرار خواهند گرفت و در صورت عدم حضور ایشان، اعلام نظر و موضع از طرف خاتمی میتواند برای اصلاح طلبان تعیین کننده باشد.
وی ادامه داد: حضور خاتمی انگیزه مشارکت را بالا خواهد برد و ایشان شانس اول اصلاح طلبان است و هیچ کاندیدایی در این طیف قدرت رای آوری خاتمی را ندارد.
آخه بدیش اینه که رای میاره
تو که یادآور ایثار شهیدان بودی
تو کهبا یاد علی یا مددی میگفتی
موج سوم شو و سالار به میدان برگرد
که اگر بازایی ،بودنت را همه این بار غنیمت داریم.
حضور سید تنها انگیزه ی مشارکته! (حداقل برای من اینطوره, چون ما اصلاح طلبان اصولا نظر خودمونو به کل ملت نسبت نمیدیم مثل عده ای!!!)