آفتابنیوز : آفتاب: تغییر در تقسیمات کشوری از پیش از نوروز 92، سبب چالشها و بداخلاقیهایی در مناطقی از کشور و بین مسئولین شده است. قتل یک شهروند در درگیری در استان خراسان شمالی و دعوای بین یک نماینده مجلس و استاندار این استان، سرآغازی بر موجی از تغییرات در تقسیمات کشوری بوده است که هر یک مخالفان و موافقان خاص خود را داشته است.
سایت تابناک نوشت: تصاویر و اخبار منتشره از سفرهای استانی اخیر دولت حاکی است که در این سفرها، مردم درخواستها و مخالفتهایی با چنین تغییراتی داشتهاند.
چنین تغییراتی به دلیل ایجاد فرصتهای سیاسی و اقتصادی و نیز تاثیر بر کیفیت زندگی مردم همواره سبب چالش بین اهالی مناطق مجاور شده است و گاه به درگیری بین مردم و احیانا با نیروهای حافظ امنیت مردم شده است.
در حالی که تابناک پیش از این نیز نسبت به اجرای تصمیمات شتابزده در حوزه تقسیمات کشوری هشدار داده بود، اخبار و تصاویر رسیده به تابناک حاکی از این است که به طور مشخص در مورد شهرستان بستک در استان هرمزگان، سیر حوادث در جهت مناسبی نیست.
چندی پیش مردم مرکز بخش کوخرد استان هرمزگان، با اعتراض و تجمع در جلو فرمانداری، خواهان توقف اجرای مصوبه ای شده بودند که یک روستا را به این مرکز بخش الحاق می کرد. به دنبال انعکاس رسانه ای این تجمع، مسئولین قول دادهاند که فعلا اجرای این مصوبه متوقف شود. اما گویا مسئولین با معرفی بخشدار و آماده نمودن محل احداث شهرداری برای شهر مورد مناقشه، باز هم باعث اعتراضاتی شدهاند.
این بار مردم دو روستا و نیروی انتظامی با هم درگیر شده و بنا به ادعای منابع محلی متاسفانه چند دستگاه موتور و مغازه به آتش کشیده شد و تعدادی از اهالی و نیروی انتظامی هم مجروح شدند، چند دستگاه خودرو هم به شدت آسیب دیده و تنشها کماکان ادامه دارد و ازدحام مردم، ارتباط جاده ای دو شهرستان بستک و بندرلنگه را قطع نموده است.
صرف نظر از این که چه طرفی در این ماجرا محق است و یا این که احیانا چه کسانی از احساسات مردم در جهت منافع خود بهرهبرداری سوء میکنند، جای این سوال باقی است که چرا ساز و کارهای قانونی تغییر در تقسیمات کشوری اجرایی نمیشود و یا اگر اجرایی شده است، برای مردم توضیح داده نمیشود تا اتفاقاتی از این دست تکرار نشود؟
فصل انتخابات، آن قدر کار و مسئولیت برای مقامات وزارت کشور و مسئولین محلی و انتظامی دارد که چنین مسائلی در مناطق مرزی کشور پیش نیاید. بدتر آن است که چنین وقایعی به ابزاری برای تاثیرگذاری بر تصمیمات سیاسی مردم تبدیل شود.
از ماست که بر ماست.
خلایق هر چه لایق
حالا گیرم احمدی نژاد و دولتش در بعضی تصمیمات اقتصادی و مدیریتی اشتباهاتی داشته اند, چه ربطی به اینجور حوادث داره.
از قبیل این حوادث در همه دولت های قبلی _ آقایان هاشمی و خاتمی _ هم اتفاق افتاده. مثل وقایع قزوین و اردبیل و سبزوار و . . . . الی ما شاء الله. که البته همشون جای تأسف داره مخصوصاً که همشون با تلفات جانی هم همراه بوده.
اینکه با سیاه نمایی همه اتفاقات بد رو صرفاً مختص این دولت وانمود کنیم فقط و فقط از یک ذهن بیمار و معیوب ناشی میشه.
منصفانه اینه که هر جا نقدی وارده منطقی مطرح کنیم و در کنارش راهکار هم ارائه بدیم.
خدایی ما که نفهمیدیم این عاشق مردم چی گفت !!!!!!!!
منکر اشتباهات دولت نیستم اما نقد هم اصول خودش رو داره. تو همین دولت تقسیمات بسیار خوبی داشتیم که دیگه لازم به ذکر نام نیست. متشکر
البته در ویران نمودن کشور زحمت زیادی کشید!!!
و بي فرهنگي و تبليغات كور كننده و تصميم گيري سايرين بجاي مردم دليل همه اين بدبختي هاست
یاعلی
احمدي و مشايي پاينده باد
چشم مخالفان در بياد
تازنده ايم ولايي هستيم تازنده ايم احمدي هستيم
مُرده آنست که نامش به نکوئی نبرند ...
شماها همین حالاشم مُرده متحرکین
مثل اينكه تو آفتاب خيلي ذوق زده شدي بدبخت
یا علی مدد
به امید امدن فرزند خوش سیمای پیامبر
نماینده ما کی بود؟؟؟؟؟
اون موقع که یک کشته دادیم خسارت بسیار متحمل شدیم سایه اصلاحات بر سرما سیاهه میکرد بابا احمدی نژاد منی چند بود اون موقع؟؟؟؟
فقط یاد دارید مردم رو بازی بدید ما هم که یه سرچ کوچیک توی اینترنت نمیزنیم زمان رو چک کنیم
الیته میدونم نظرم تایید نمیشه