آفتابنیوز : 
واقعيت اين است كه آمريكا مانند چنگيز عمل ميكند و اگر چنين نيست چرا هيروشيما و ناكازاكي را هدف بمبهاي هستهاي قرار داد در حاليكه در آن مقطع از جنگ دوم جهاني فرماندهان آمريكايي به اين نتيجه رسيده بودند كه ژاپن ضعيف شده و احتياجي به بمباران اتمي نيست؟ وي در كنفرانس گروه مبارزه براي خلع سلاح اتمي گفت: با وجود اينكه آمريكا ديگر رقيبي مانند شوروي سابق در ميدان هستهاي ندارد، همچنان به توليد و تكثير سلاحهاي اتمي ميپردازد. يك نمونه آن بمب ويرانگر پناهگاه است كه ۷۵برابر قويتر از بمب منفجر شده در هيروشيماست كه آن را بمب هستهاي كوچك نام گذاشته است.
گرسون در ادامه افزود: آمريكا سياست هستهاي خود را آشكارا تعريف نميكند تا دشمنان احتمالي واشنگتن هميشه از امكان استفاده از اين بمبها بر ضد خود در وحشت باشند. امكان استفاده از بمب هستهاي عليه شهرها و مناطق غير نظامي وجود دارد. اگر آمريكا ببيند براي برنده شدن در يك جنگ، احتياج به استفاده از بمب هستهاي است، آن را بكار خواهد برد تا نبرد را بهنفع خود پايان دهد.
اين فعال آمريكايي ادامه داد: نهضت ضد جنگ در آمريكا در چند ماه اخير رشد كرده و گروههاي فراواني به اين نهضت پيوستهاند به شكلي كه در آخرين تظاهرات ضد جنگ در نيويورك ۵۰۰هزار نفر شركت كردند كه براي تظاهرات در آمريكا بسيار چشمگير است. اين نهضت در نهايت سبب خواهد شد اين كشور حضور خود در عراق را در ظاهر كم رنگ تر كند.
گرسون افزود: اما آمريكا نميخواهد كاملا از عراق عقب نشيني كند. بخشي از نيروهاي آمريكايي براي هميشه در عراق خواهند ماند چرا كه واشنگتن با اين شيوه ميتواند كشورهاي منطقه از جمله ايران را كنترل كند. اين منطقه نفتخيز شاهرگ سرمايهداري جهان است كه آمريكا قصد كنترل آن را دارد.