آفتابنیوز : آفتاب: سرویس سیاسی - رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر قانع شوم در شرایط کنونی کشور، حضورم در انتخابات میتواند برای نظام و انقلاب اسلامی مفید و مؤثر خواهد بود و به حل مشکلات کمک میکند، درنگ نخواهم کرد ولی در صورتی که احساس کنم این حضور خدای ناکرده مقاومتهایی را در پی خواهد داشت که مخل وحدت و موجب تشدید اختلافات در کشور بوده و مؤثر نخواهد بود اقدام نخواهم کرد.
به گزارش آفتاب، آیتالله هاشمی رفسنجانی امروز در دیدار اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشگاههای امیرکبیر، شهید بهشتی و آزاد اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر رهبری انقلاب به عنوان عمود خیمه انقلاب، مسئولیت حفظ انقلاب را بر عهده دارند و باید برای حفظ نظام و انقلاب اسلامی، ایشان را یاری کنیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنان خود، در پاسخ به اصرار حاضران برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در سالهای باقی مانده از عمرم، هیچ هدفی جز حفظ و تقویت انقلاب و نظام اسلامی، مکتب اهل بیت (ع)، اعتلا و پیشرفت ایران ندارم و اگر تصمیم به حضور در انتخابات بگیرم برای خدمت و کمک به حل مشکلات خواهد بود نه اینکه نتیجه معکوس بدهد.
این عضو مجلس خبرگان با اشاره به اینکه جوانان آینده سازان کشور هستند خطاب به جمع حاضر خاطرنشان کرد: شما باید با امید و تلاش، تحصیل، فعالیت های سیاسی، تحلیل و نقد و تأمل در امور جامعه، حضور فعال داشته باشید تا بتوانید آیندهای روشن برای کشور ترسیم کنید.
وی در تشریح شرایط و اوضاع کنونی کشور بویژه در آستانه برگزاری انتخابات اظهار کرد: یکی از مشکلات عمده فعالیتهای سیاسی در کشور، عدم وجود احزاب قوی و ریشهدار در جامعه است زیرا در یک نظام مدعی مردمسالاری دینی، احزاب قوی و شناخته شده میتوانند با ارائه برنامهها، آموزش و معرفی افراد کارآمد، افکار عمومی را در انتخابات شکل دهند و در صورت پیروزی، براساس برنامههایی که ارائه دادهاند کشور را اداره کنند و اگر نتوانستند به شعارها و برنامههای ادعایی خود عمل کنند نهایتاً، مردم از آن حزب و برنامههایش رویگردان خواهند شد ولی اصل نظام و ارکان آن آسیب نمیبیند.
هاشمی رفسنجانی در تشریح این مطلب، به تاریخچه نحوه شکلگیری حزب جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: ضرورت وجود حزب در کشور از همان اوایل شکلگیری مبارزات در بین برخی مبارزین وجود داشت ولی بنا به ملاحظاتی، حضرت امام (ره) اجازه تأسیس حزب را نمیدادند ولی به محض پیروزی انقلاب، با استدلالاتی که محضر امام (ره) کردم ایشان اجازه تشکیل حزب را دادند و با اذن و کمک اقتصادی ایشان، حزب جمهوری اسلامی شکل گرفت.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به موفقیتهای حزب جمهوری اسلامی ایران در طول فعالیت خود، به آسیب شناسی آن پرداخت و گفت: متأسفانه در طول زمان، یک نوع انحصار توسط این حزب در جامعه شکل گرفت و بتدریج مخالفتها با آن شروع شد تا نهایتاً حضرت امام (ره) به رغم موفقیتها و توفیقاتی که حزب برای کشور داشت، نهایتاً برای جلوگیری از شائبه انحصار در کشور اجازه فرمودند تا فتیله حزب پایین کشیده شود.
وی، فعالیتهای سیاسی متفرق افراد، تشکلها و احزاب کوچک و مقطعی را مشکل واقعی برای جوامع دموکراسی عنوان کرد و افزود: البته در حال حاضر شرایط به گونهای است که ایجاد یک حزب قوی با موانع و مشکلات و مخالفتهای جدّی روبرو میشود ولی باید در آینده به نحوی این متشکل حل شود.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در تشریح شرایط داخلی و خارجی کشور گفت: اکنون کشور از لحاظ تهدیدات و تحریمهای خارجی، تحت فشار دنیای استکبار قرار دارد که سعی دارند ما را از اهدافمان دور کنند و در داخل نیز برخی سوء مدیریتها، شرایط را برای تأثیر تحریمها مساعد و برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده است.
وی افزود: راه غلبه بر این مشکلات و برون رفت از این شرایط، حفظ و تقویت اعتماد و وحدت و همبستگی مردم با برگزاری انتخاباتی رقابتی و پرشور با حضور همه سلایق مختلف سیاسی است که در این صورت دولت برآمده از انتخابات نیز مورد حمایت همه جانبه مردم خواهد بود و در بعد بینالمللی ، تنش زدایی و ایجاد رابطه سالم بر مبنای حفظ عزت و کرامت و احترام متقابل با جهان است.
در ابتدای این دیدار، نمایندگانی از انجمن ادوار دانشجویان دانشگاههای امیرکبیر، شهید بهشتی و آزاد اسلامی و چندتن از استادان دانشگاهها دیدگاهها و نظرات خود را در مورد مسائل مختلف کشور بیان کردند و از آیت الله هاشمی رفسنجانی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کردند.
1- انتخابات به مرحله دوم کشیده می شود .
2- در مرحله دوم آرا بشدت کاسته می شود .
3- رئیس جمهوری بی رمق با رائی اندک در مقیاس ملی انتخاب می شود .
4- مانند زندگی تازه شروع شده بی عشق شروع و هر روز سرد و سرد تر می شود تا کو یخ ملی تشکیل و جامعه مانند فرد مرگ مغزی که زندگی نباتی پیدا می کند می شوند .
5- مردم دیگر خود را سرزنش نمی کنند .
6- اگر بیایی و رای نیاری به وظیفه ات برای ملت و کشور و انقلاب و جمهوری اسلامی عمل کردی .
7- آنان که به شما رای ندادند مورد سرزنش خودشان و دیگران قرار می گیرند.
8 - در تاریخ این مرز و بوم نام شما به نیکی یاند می شود .
9- در این 4 سال همه منتظر می مانند تا به یک رای عقلایی دست بزنند اما معلوم نیست چه بر سر این کشور و مردم می آید با رئیس جمهوری با رای حداقلی و این همه مصائب .
10 - حالا مختاری تصمیم بگیری و معایب و محاسن آمدن و نیامدن را بررسی کنی فقط روز آخر ثبت نام اشنباه است .
خود دانی از ما گفتن بود.
بعدا گله نکنی ها...!
که زمینش نزنند
بيا كه بي صبرانه منتظرت هستيم خاك پايت توتياي چشم ماست
1-ایشان بعد از انقلاب در هرسمتی که قرار گرفتند به آن پست عزت وآبرو دادند واین چنین مدیران در کشور در سطوح بالا خیلی اندک ویا شاید نادر باشند
2- ایشان قبل از انقلاب از حیث اقتصادی وضع خوبی داشتند و همیشه انقلاب را علاوه بر راهبری سیاسی در زمینه اقتصادی نیز به انقلابیون کمک می کردند نمونه هایش زیاد است در سال 84 در جمع طلاب قم در پاسخ به شبه ای که یکی از طلبه ها مبنی بر دارائی های ایشان مطرح کردند فرمودند به شما وکالت می دهم همه دارایی های من در اختیار شما فقط یکی از ساختمانهای قبل از انقلاب من را که داشتم به من بدهید
3- معمولاً انقلاب موجب اختلال در سیستم های مختلف یک کشور می شود وتا عوامل انقلابی بخواهند اوضاع اقتصادی کشور را به حالت قبلی خود برگردند باید کلی زمان بگذرد و بی تجربی عناصر انقلابی نیز خساراتی را در پی دارد اما بلافاصله تحمیل 8 سال جنگ بر ایران نه تنها فرصت سازندگی را درسالهای اولیه گرفت بلکه تمامی زیر ساختهای مختلف کشور هر چه بوده نیز ویران شده است وایشان وقتی سکان مدیریت اجرایی را بدست گرفتند با تدبیر و مدیریت بی نظیری که داشتند واعتمادی که در بین عوامل مختلف داشتند توانستند یک وضع به هم ریجته را در زمینه های مختلف به طور معجره آسایی به یک حالت مطلوب برسانند هرچند تبعاتی نیز برای بخشی از اقشار جامعه در پی داشت که در صورت تدوام سیاستهای ایشان قابل جبران بود
4- تقریباً تمامی تولیدات کشور قبل از ایشان با حمایت دولتی صورت می گرفت ویک اقتصاد صددرصد دولتی را تبدیل به یک اقتصاد تقریباً آزاد در خیلی از بخشها کردند که اگر نبود موقعیت خاص ایشان از عهده هیچ کسی این کار ساخته نبود ، طبیعی است که تورمی را در برداشته باشد ولی اصلاً قابل قیاس با تحولات بوجود آمده نبود
5- هم اکنون در این شرایط بسیار حساس که از جهات محتلف سیاسی ، اجتماعی واقتصادی مشکلات عدیده ای در کشور بوجود آمده جز با دست باکفایت ایشان هیج عنصر دیگری قادر به ساماندهی وضع کشور نیست ، البته نمی خواهم بگویم قطع الرجال است نه عناصر بسیار خوب دیگری هستند ولی با عنایت به متغیرهای مختلفی که در پیروزی یک مدیر موثرند این متغییرها برای افراد دیگر فراهم نیستند بنابراین مصلحت کشور ایجاب می کند که مدیریت اجرایی کشور در دست باکفایت ایشان قرار گیرد
امیدوارم مجموعه نیروهای دلسوز کشور به این نتیجه برسند و عده ای هم که بدبختانه شروع به تخریب ایشان کردند نیز دست بردارند و همدلی و وحدت بوجود آید تا لطف خدا هم شامل حال همه ما شود و سرافراز از این پیچ بسیار خطرناک خارج شویم
در حکمت سلیمان هر کس که شک نماید - بر عقل و دانش او خندند مرغ و ماهی
کار هر کس نیست خرمن کوفتن مرد می خواهد
هاشمی می خواهد
2- در مرحله دوم آرا بشدت کاسته می شود .
3- رئیس جمهوری بی رمق با رائی اندک در مقیاس ملی انتخاب می شود .
4- مانند زندگی تازه شروع شده بی عشق شروع و هر روز سرد و سرد تر می شود تا کو یخ ملی تشکیل و جامعه مانند فرد مرگ مغزی که زندگی نباتی پیدا می کند می شوند .
5- مردم دیگر خود را سرزنش نمی کنند .
6- اگر بیایی و رای نیاری به وظیفه ات برای ملت و کشور و انقلاب و جمهوری اسلامی عمل کردی .
7- آنان که به شما رای ندادند مورد سرزنش خودشان و دیگران قرار می گیرند.
8 - در تاریخ این مرز و بوم نام شما به نیکی یاند می شود .
9- در این 4 سال همه منتظر می مانند تا به یک رای عقلایی دست بزنند اما معلوم نیست چه بر سر این کشور و مردم می آید با رئیس جمهوری با رای حداقلی و این همه مصائب .
10 - حالا مختاری تصمیم بگیری و معایب و محاسن آمدن و نیامدن را بررسی کنی فقط روز آخر ثبت نام اشنباه است
بیا و این ویرانه را بساز
وقتی یک کمیسیون دولتی این اختیار را داشته باشد که هر حزب مخالفی را منحل کند همانگونه که در سالهای اخیر اتفاق افتاده چگونه امکان دارد احزاب قوی در کشور شکل بگیرند کما اینکه بدون شکل گیری احزاب مخالف امکان تهیه و ارائه برنامه های دراز مدت از سوی هر حزب و پیگیری و به چالش کشیدن انها از سوی حزب رقیب وجود نخواهد داشت .
یادتان هست که از رئوس برنامه های اعلام شده اصول گرایان در مجلس هفتم ودولت نهم تثبیت قیمتها بود که امروز نه یادی از ان میشود ونه دفاعی از برنامه ارائه شده و رویه های اجرا شده شان در این خصوص میتوانند بکنند...
اولا اينكه دوران رياست جمهوري ايشان كه قطعا وضعيت ثبات اقتصادي بيشتري نسبت به 8 سال اخير داشت در ذهن مردم عزيز و رنجديده ايراني مجددا تداعي خواهد شد و اين خود باعث افزايش روحيه و اميدواري انان خواهد گرديد. بي ترديد مردم پشتوانه اصلي اين نظام ميباشند پس بايستي سياست اول مديران تراز اول حفظ روحيه مردم باشد.
دوما با وضعيت كنوني نياز هست به سياست خارجه بيشتر توجه كرد و اقاي هاشمي اين توانايي را بالقوه دارد و نشان داده است در شرايط سخت تصميمات درستي اتخاذ نموده
سوما همين اصلاح روابط سياسي نهايتا منجر به اصلاح وضعيت اقتصادي خواهد شد.
قطعا اقاي هاشمي افرادي كه قصد سوئ استفاده از وجود ايشان را داشته باشند را اطراف خود راه نخواهند داد.
به اميد روزي كه شادي را در دل مردم عزيزمان صد چندان بيشتر ببينيم
مثل شریعتنداری کیهان ، مثل مصباح و مثل یزدی قوه قضائیه و ...