آفتابنیوز : آفتاب: حسن روحانی در ادامه برنامه انتخاباتی خود در شبکه اول سیما با بیان اینکه حضورم در مجمع تشخیص مصلحت نظام در طول 22 سال و تصمیمهای مهم بویژه چشم انداز 20 ساله و سیاست های اصل 44، بر تجربه من افزوده و رهتوشه من برای اداره کشور خواهد بود، گفت: گرچه ما امروز با مشکلات مهم اقتصادی، سیاست خارجی، فرهنگی و اجتماعی روبرو هستیم و رشد اقتصادی ما در سال گذشته به جای 8 درصد، منفی بود و پیش بینی می کنیم در سال جاری هم منفی باشد. و گرچه سرمایه گذاری به جای 8.7 درصد به 1.2 درصد رسید و بیکاری 11 به 12.2 درصد افزایش یافت و تورم از 10.3 به 30.5 متاسفانه ارتقا یافته، گرچه بداخلاقیها در جامعه ما اوج گرفت و گرچه قیمت دارو بیش از 40 درصد افزایش داشت و گرچه شکاف در جامعه بیشتر و بیشتر شد، اما ما در ایران با عظمت و بزرگی زندگی می کنیم که دارای منابع بسیار غنی فیزیکی و مادی و دارای نیروی انسانی ارزشمند فعال است.
به گزارش خبرآنلاین،اهم اظهارات حجت الاسلام حسن روحانی در ادامه می آید:
* کشوری که در حساسترین نقطه جهان قرار گرفته است و دارای ژئوپلتکیک و ژئو استراتژیک ویژه خود در منطقه است، شاهراه شمال به جنوب است و دومین منبع نفت و گاز است. اما چرا مردم ما در مشکلات معیشتی باشند؟ مشکل کجاست؟ مشکل از مدیریت آغاز میشود. مشکل از تصمیمات فردی و عدم مشورت آغاز میشود. مگر یک نفر و چند نفر و یا یک جمع کوچک قادرند کشور بزرگ ایران و در شرایط توطئه جهانی اداره کنند. ما نیاز به همگان داریم، ما نیاز به بهترین ها، و مشورت دانشگاه یان و کارشناسان داریم.
* مگر می شود بهره بانکی را با یک نشست و برخواست یک رقمی کرد یا دورقمی کرد. مگر اقتصاد دستوری در دنیای امروز معنا و مفهومی دارد؟ مگر میتوان در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که نرخ دلار باید به 700 تومان تقلیل یابد و بعد از چند ماه دلار به چند برابر قیمت افزایش یابد؟ مشکل کجاست؟
* مشکل عدم مشورت، مشکل خودشیفتگی، مشکل عدم استفاده از ابزار علمی برای اداره کشور، مشکل بیثباتیهاست. چقدر مدیران در این 7-8 سال در حال تغییر و تحول بودند. مهمترین وزارتخانه استراتژیک و اقتصادی و مهم ما یعنی نفت، چهار بار مدیر ارشد و وزیرش جا به جا شد.
*وزارت نفت 4بار، مهمترین وزارتخانه سیاسی یعنی وزارت کشور، 4 بار وزیرش تغییر کرد. بانک مرکزی 3 بار مسئولش تغییر کرد. و نگویم از دستگاههایی که 5 و 6 بار مسئولانش عوض شدند. ای کاش این بی ثباتی در مدیریت بود که در سیاست نیز این بی ثباتی را ما شاهد بودیم.