کد خبر: ۱۹۶۵۴۰
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۸

زنان خانه دار فردا بیمه دار می شوند؟

برخلاف آنچه که ادعا می شود دولت در حوزه بین اللمل کم کاری کرده ،در حوزه بین اللمل زنان موفقیتهای بزرگی بدست آمده و نگاه کشورها به زنان ایرانی تغییر کرده است.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: زهرا تالانی:امروز رئیس مرکز امور زنان در نشست خبری خود به جریان سازی رسانه ای برای پیگیری مطالبات زنان تاکید کرد.

وی با تاکید بر اینکه نباید دستاورد دولتها را نادیده گرفت افزود: برخی از ما انتقاد می کنند که تنها طرح دادیم و وارد کار عملیاتی نشده ایم، درحالی که طرح رحمت و مطلع مهراز جمله طرح هایی هستند که در این مرکز تدوین و اجرا شده است.
وی ادامه داد: در این دوره با راه اندازی انجمن های دوستی با ارسال گزارش تأمین امنیت زنان در ایران برای کمیسیون مقام زن در نیویورک در سال گذشته و اقدامات صورت گرفته در حوزه زنان روستایی در سال 2012، توانستیم تصویر خوبی در حوزه زنان از خود نشان دهیم.
مجتهدزاده تعاملات چهره به چهره را به عنوان اقدام مؤثر مرکز امور زنان در این دوره مطرح کرد و افزود: ما در این دوره توانستیم با کشورهای بسیاری به صورت چهره به چهره صحبت کنیم و این اقدام بزرگی در حوزه بین الملل به شمار می رود.

بیمه زنان خانه دار

مجتهدزاده درباره سرنوشت بیمه زنان خانه دار گفت: بیمه زنان خانه دار در ستاد ملی زنان خانواده مصوب شد و با مصوبه اخیر مجلس در سال 92،100 تا 200 هزار نفر از زنان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد تحت پوشش این بیمه قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه در جلسه فردای کارگروه، مدل تأییدشده بیمه زنان خانه دار اعلام خواهد شد گفت:
بودجه بیمه زنان خانه دار باید سالانه در نظر گرفته شود و طبق مصوبه ستاد ملی زنان خانواده تا 12 سال آینده همه زنان خانه دار مشمول بیمه بازنشستگی می شوند.
وی ادامه داد: 7 مدل برای این نوع بیمه از سوی ستاد پیشنهاد شد که در جلسه فردای کارگروه، مدل تأییدشده اعلام خواهد شد و به احتمال زیاد با توسعه صندوق بیمه روستاییان و عشایر، بیمه زنان خانه دار اجرایی می شود و از آنجایی که این صندوق درآمدزایی نیز دارد سهم قابل توجهی از حق بیمه زنان خانه دار را پرداخت می کند.

بودجه مرکز امور زنان

وی گفت:در بودجه 92، 1500 میلیارد ریال به عنوان مشوق های فرزندآوری اختصاص یافته است.
وی ادامه داد:در سال گذشته از 100 درصد بودجه، تنها 40 درصد به مرکز امور زنان اختصاص یافت و این مسئله مشکل بزرگی بر سر راه اجرای طرح هاست.
مجتهدزاده ادامه داد:از آنجایی که ستاد ملی زن و خانواده، وظیفه تدوین آیین نامه برای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را دارد و بحث افزایش جمعیت نیز در دستور کار این شوراست، ما 2 جلسه از جلسات ستاد را به تشویق مشوق های فرزندآوری اختصاص داده ایم.
وی افزود: افزایش مرخصی زایمان و تهیه مواد پروتئینی و مکمل های غذایی برای نوزادان 3 دهک پایین جامعه، از جمله مشوق هایی است که در این ستاد به تصویب رسیده است و وزارت بهداشت برای اجرای آن با همکاری سازمان بهزیستی، کمیته امداد و وزارت کشور مکلف شده است.

نتجه طرح کاهش طلاق
رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: مرکز امور زنان با همکاری سازمان بهزیستی، کمیته پیشگیری از طلاق را ایجاد کرده و این سازمان در اولین اقدام، مراکز مشاوره ای را در ضلع شمال و جنوب دادگاه انقلاب راه اندازی کرده است و این طرح به زودی در همه دادگاه ها و استان ها اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: طرح مشاورین خانواده قبل از طلاق از جمله اموری بوده است که مرکز امور زنان بیشترین اعتبار را به آن اختصاص داده و در قانون حمایت خانواده به عنوان مصوبه آمده و وزارت دادگستری باید تا 3 سال آینده این مراکز را ایجاد و تقویت کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین