کد خبر: ۱۹۶۸۲۳
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۱

روحانی در رادیو ایران: بی‌توجهی به نظر متخصصان و عدم مشورت‌پذیری ریشه مشکلات است

روحانی گفت: کشور ما امروز با مشکلات فراوانی روبروست متأسفانه رشد کشور منفی شده است و تورم زیاد شده است و ارزش پول ملی به شدت تقلیل یافته است حدود 4هزار کارخانه تعطیل شده و همچنین وضعیت اخلاق در جامعه مناسب نیست و ریشه این مشکلات به شیوه مدیریت کشور برمی‌گردد. بی‌توجهی به نظر صاحب‌نظران و متخصصان و عدم مشورت‌پذیری ریشه مشکلات است. مگر می‌شود مسائل کشور را بدون مشورت برطرف کرد؟
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: بی‌توجهی به نظر صاحب‌نظران و متخصصان و عدم مشورت‌پذیری ریشه مشکلات است.

به گزارش فارس، برنامه تبلیغاتی حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از رادیو ایران پخش شد.

روحانی با اشاره به سوابق فعالیت‌های انقلابی، علمی و سیاسی خود در پیش و پس از انقلاب اسلامی، گفت: من در دوران دفاع مقدس توانستم به سهم خودم نقشی داشته باشم. ریاست ستاد قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص)، فرماندهی پدافند هوایی و رئیس ستاد پشتیبانی جنگ از جمله سمت‌های من در این دوران و در کنار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و در کنار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بود و تلاش کردم تا این وظایف را به انجام برسانم.

وی افزود: پس از پایان جنگ، شورای عالی امنیت ملی طبق بازنگری قانون اساسی تشکیل شد و من اولین دبیر شورای عالی امنیت ملی بودم و به مدت 16 سال در این سمت خدمت کردم. 8 سال اول در دوران ریاست جمهوری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بود که در آن دوره شورای عالی امنیت ملی اقدامات موثر و مهمی را انجام داد و اولین قدم این بود که کار رزمندگان تکمیل شد. باقیمانده خاک ما از صدامیان باز پس گرفته شد و اسرا به خانه‌های خود برگشتند و سازمان ملل متحد عراق را به عنوان متجاوز شناخت و پیروزی نظامی با پیروزی سیاسی توأم شد و در واقع پیروزی کامل شد و صدام در نامه‌هایی که به رئیس جمهور ایران نوشت به پایبندی خود به قرارداد 1975 را اعلام کرد.

این کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری اظهار داشت: پس از آن دوران بحث اشغال کویت و اقدامات جمهوری اسلامی ایران در محرومیت این کار قبل از هر کشوری در منطقه را شاهد بودیم و سپس در دوران حمله ائتلاف به عراق موضع‌گیری خردمندانه ایران به عنوان موضع بی‌طرفی فعال که ضمن عدم مداخله در این درگیری پذیرای بسیاری از آوارگان از عراق و کویت را شاهد بودیم. من خدا را شاکرم که با سیاست‌های صحیح شورای عالی امنیت در آن مقطع صدمه‌ای به منافع ملی و امنیت ملی ما وارد نشد.

روحانی اضافه کرد: پس از این ماجرا در داستان تجزیه اتحاد جماهیر شوروی اقدامات شورای عالی امنیت ملی بسیار تأثیرگذار بود که ما به عنوان اولین کشوری بودیم که کشورهای تازه استقلال یافته شوروی را به رسمیت شناخت و هنوز هم در مذاکرات رسمی مقامات مسئول این کشورها بر این نکته تاکید دارند که ایران اولین کشوری بود که ما را به رسمیت شناخت.

وی افزود: در دوران آیت‌الله هاشمی رفسنجانی شورای عالی امنیت ملی اقدامات فراوانی در زمینه اقتصادی، اجتماعی، ‌فرهنگی و سیاست خارجی داشت که تأثیر آن نیازمند فرصت دیگری است.

روحانی ادامه داد: در 8 سال بعد در شورای امنیت ملی مصادف با دوران ریاست جمهوری حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی بود که در آن دوران نیز حوادث بسیار مهمی اتفاق افتاد و شورای عالی امنیت ملی اقداماتی درباره حفظ منافع و امنیت ملی ایران انجام داد. بویژه در ماجرای 11 سپتامبر موضع‌گیری سریع، صحیح و دقیق جمهوری اسلامی ایران نسبت به آن حادثه و بعد در ماجرای اشغال افغانستان و اشغال عراق مواضع صحیح جمهوری اسلامی ایران در آن مقطع تاریخی که اگر هرگونه خطا و اشتباهی در آن مقطع رخ می‌داد ممکن بود آتش جنگ دامن کشور ایران را فرا بگیرد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: بعد از آن دوران، آمریکایی که سرمست پیروزی افغانستان و عراق بود هوس آن را داشت که به بهانه‌ای ضربه‌ای به جمهوری اسلامی ایران نیز وارد کند و آن بهانه موضوع پرونده هسته‌ای ایران بود و خواست تا این پرونده را از شورای حکام به شورای امنیت سازمان ملل بکشاند.

وی افزود: تدبیر شورای امنیت عالی در آن مقطع با دعوت 3 وزیر بر این شد تا آمریکا را در این کار ناکام بگذارد به همین دلیل بود که پس از مذاکرات تهران مقام معظم رهبری در بیانشان اینچنین گفتند کاری که مسئولین کردند کار درستی بود. با تدبیر و بدون پذیرش تسلیم و قبول حرف زور انجام شد تا توطئه‌ای که از سوی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران طراحی شده بود، شکسته شود.

روحانی گفت: حضور من در مجمع تشخیص مصلحت نظام و تدوین سیاست‌های کلی نظام تجربه گران‌سنگی بود و همچنین حضورم در مرکز پژوهش‌های استراتژیک نیز فرصت مطالعاتی بسیار خوبی را برای بنده فراهم کرد تا بتوانم کشور را اداره کنم.

وی افزود: کشور ما امروز با مشکلات فراوانی روبروست متأسفانه رشد کشور منفی شده است و تورم زیاد شده است و ارزش پول ملی به شدت تقلیل یافته است حدود 4هزار کارخانه تعطیل شده و همچنین وضعیت اخلاق در جامعه مناسب نیست و ریشه این مشکلات به شیوه مدیریت کشور برمی‌گردد.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: بی‌توجهی به نظر صاحب‌نظران و متخصصان و عدم مشورت‌پذیری ریشه مشکلات است. مگر می‌شود مسائل کشور را بدون مشورت برطرف کرد؟

روحانی افزود: رابطه بین مجلس و دولت همیشه مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است که در این دولت متأسفانه رابطه خوبی برقرار نبود و برخی از مصوبات مجلس را دولت بدون هیچ دلیلی اجرا نمی‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: بی‌ثباتی در سیاست و مدیریت مشکلی بود که در این دولت با آن مواجه هستیم و بودیم سیاست‌هایی که روزانه تغییر می‌کرد و مدیرانی که مداوم تغییر می‌کردند و به همین دلیل آرامشی برای فردا وجود نداشت.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: چرا ما نمی‌توانیم از ظرفیت علمی کشور به خوبی استفاده کنیم و چرا همواره به خام‌فروشی می‌پردازیم مگر نمی‌شود فرآورده‌های نفتی تولید کرد و با این کار درآمد کشور را به چند برابر افزایش داد.

روحانی با اشاره به اینکه قانون‌گریزی نیز یکی از مشکلات دولت است افزود: فضای بی‌اعتمادی از طرف مسئولین در مردم به وجود آمده است مثلاً بحث ایجاد 2.5 میلیون شغل در سال تبدیل به یک شوخی بزرگ شد و شکاف اجتماعی هر روز بیشتر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سیاست خارجه بیان آرزوها و آمال نیست خاطرنشان کرد: نباید کشور را به سوی جنگ هدایت کنیم هر چند ما مرد جنگیم و از جنگ نمی‌هراسیم اما باید با جهان تعامل سازنده داشته باشیم و مشکلاتمان را برطرف کنیم.

این کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: مسائل و مشکلات سیاسی که مردم با آن روبرو هستند با یک مدیریت صحیح قابل حل است مردم می‌خواهند دولت پناه آنها باشد و شایسته‌سالاری در کشور حاکم بشود ما برای پاسخگویی به مطالبات مردم برنامه تدبیر و امید را تدوین کرده‌ایم.

روحانی تأکید کرد: مسئله حقوق شهروندی به فراموشی سپرده است و ما باید به نقطه‌ای برسیم که همه به این احساس برسند که در حقوق شهروندی برابر هستند و حضور و مشارکتشان در جامعه و تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی افزایش یابد و در این صورت احساس تعلق به نظام افزایش خواهد یافت.

وی افزود: رفراندوم یکی از اصول فراموش شده قانون اساسی کشورمان است که منطبق بر حقوق و منافع ملی است و ما باید بتوانیم با افزایش سرمایه اجتماعی تعلق مردم به نظام را بیشتر کنیم.

این کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: ملت ضعیف دولت ضعیف را به وجود خواهد آورد ما باید کاری کنیم که هر ایرانی بر ایرانی بودن خود ببالد و مشکلات بین‌المللی را با تدبیر و برنامه حل کند، دولت تدبیر و امید با استفاده از همه ظرفیت‌های نظام می‌تواند کشور را به نقطه مطلوب برساند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین