وی افزود: در این شرایط باید مالیات مناسب برای واحدهای مسکونی که برای فروش عرضه نمیشوند، مالیات اعمال شود چراکه نگهداری واحدهای ساخته شده خالی احتکار محسوب میشود.
این عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور اظهار کرد: علاوه بر اینکه بازار، تنظیمکنندهی روند عرضه و تقاضا در بخش مسکن است، باید سعی شود میزان تولید مسکن براساس برنامهریزی بلندمدت و با توجه به تقسیمبندی جمعیت یک کشور به ویژه در شهرهای بزرگ اعمال شود.
اکبرپور افزود: با رشد جمعیت، افزایش جمعیت جوان و ازدواجها باید سیستمهای کمکی برای ساخت مسکن متناسب با نیاز متقاضیان افزایش یابد.
به اعتقاد وی جوانانی که تازه زندگی مشترک آغاز میکنند به یک مسکن لوکس و گران قیمت نیاز ندارند؛ بنابراین باید به سمت افزایش ساختوساز در شهرکها برویم و علاوه بر شهرکسازیها باید نوسازی بافتهای فرسوده مورد توجه قرار گیرد چراکه این واحدها امکانات زیربناییشان موجود است.
عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به نوسازی جمعی بافتهای فرسوده در مناطق مختلف گفت: باید شرایطی فراهم شود تا ساکنان بافتهای فرسوده به صورت موقت در مکان دیگری اسکان یابند و تا حد ممکن این بافتها احیاء شوند.
اکبرپور با تاکید بر احیای بافتهای فرسوده در شهرها گفت: به جای این که ساختوسازها را به حاشیههای شهرها ببریم بهتر است بافتهای فرسوده در داخل شهرها را بهسازی و نوسازی کنیم.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی میتواند نقش موثری در امر مسکن ایفا کند، اظهار کرد: هیچ یک از شرکتهای دولتی نباید مداخله مستقیم برای قیمت مسکن داشته باشند.
به گفته این کارشناس تمهیدات زمانی امکانپذیر است که میزان عرضه با قیمت مناسب در شهرها موجود باشد و مالکان راغب باشند ملک خود را با قیمت مناسب بفروشند.
او تاکید کرد: نباید بگذاریم ساختوسازها که سرمایه ملی کشور هستند از چرخش اقتصادی عقب بمانند.