کد خبر: ۱۹۹۰۰۹
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۳

پورمحمدی: خجالت می‌کشیم بگوییم مسلمانیم/ این بهشت را نمی‌خواهیم

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: امروز دینداری در زبان و ادبیات مدعیان دینداری یعنی خشونت، تعصب و تبعیت کورکورانه. کار به جایی رسیده که خجالت می‌کشیم بگوییم مسلمان هستیم. در ادبیات این مدعیان، مسلمانی یعنی خشونت، ترور، آدمکشی. به خودشان کمربند انفجاری می‌بندند و مردم را می‌کشند و مدعی هستند که به بهشت می‌روند! ما این بهشت را نمی‌خواهیم. شهید بهشتی را قطعه قطعه کنی، آدم بکشی تا بروی بهشت؟!
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی در مراسم بزرگداشت سی‌ودومین سالگرد شهدای هفتم تیر - شهید دکتر بهشتی و هفتاد و دو تن از یارانش و شهید عباسعلی ناطق‌نوری - که در مصلی نمازجمعه شهرستان نور استان مازندران برگزار شد با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: پیش از انتخابات هجمه‌ها و جنگ‌های روانی زیادی کردند تا به مردم بگویند چرا در انتخابات شرکت می‌کنید؟ رییس‌جمهور که از قبل انتخاب شده است. اگر هم شما کسی را انتخاب کنید فرقی نمی‌کند؛ زیرا کاری نمی‌تواند انجام دهد.

وی ادامه داد: با این حرف‌ها می‌خواستند مردم را دلسرد و ناامید کنند. می‌خواستند شقاق اجتماعی به وجود بیاورند. مردم را از دین و نظام جدا کنند. اما ملت نشان دادند تربیت شده علما، شهدا و ایثارگران هستند.

پورمحمدی با اشاره به شرکت 73 درصدی مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: به رغم هجمه بدخواهان، بیش از 73 درصد از مردم در انتخابات شرکت کردند. در حالی که نرم خوب جهانی چیزی حدود 45 تا 60 و حداکثر 65 درصد است. این مهم علی‌رغم همه تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی، دردها و رنج‌های ناشی از کاستی‌ها به وجود آمد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در استان مازندران بالای 90 درصد شرکت‌کننده در انتخابات داشتیم. درود بر شما. این از برکات شعبانیه است. رئیس جمهور منتخب به خصوص در استان شما، رکورد بالایی از آرا را داشت و آن گونه که شنیده‌ام بیش از 70 درصد آرای مردم مازندران به جناب آقای دکتر روحانی بود. این نشان از بلوغ، کمال فکری و عقلی است. باید به شما تبریک گفت.

وی ادامه داد: این خون عباسعلی ناطق نوری است که عزت می‌دهد. این خون شهید بهشتی است که در رگ‌های زندگی جاری است و نشاط به وجود می‌آورد. ما ملت به 34 سال انقلاب، مبارزه، تلاش، ایثار و خانواده‌های ایثارگر افتخار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه به امام، به رهبر و به نظام‌مان افتخار می‌کنیم و نسبت به آینده، امیدوار هستیم، خاطرنشان کرد: به فضل خدا شاکریم که یک روحانی فاضل، آگاه، کارکشته و توانمند با منطق عقلانی و دوراندیشی انتخاب شد. ملت این سلیقه را مورد پسند قرار داد و با لطف خدا و در دور اول که این را نیز از الطاف خدا و موالید این ماه باید بدانیم، رئیس جمهور خود را انتخاب کرد. وظیفه ما تحمل، وحدت و صبوری بود که انجام دادیم.

پورمحمدی به حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق نوری اشاره کرد و گفت: باید خدمت برادر ارجمند و سرور بزرگوار آقای ناطق که از سرمایه‌های انقلاب و سرداران پاکباخته انقلاب هستند تبریک ویژه‌ای داشته باشم. صبوری ایشان قطعاً هیچ گاه از نظر خداوند دور نمی‌ماند، آنچنان که حضرتش می‌فرماید اجر صابرین را بی‌حد و حساب پرداخت می‌کند. به برخی در سال‌های اخیر ظلم و بی‌انصافی شد. اما آن‌هایی که صبوری و تقوا پیشه کردند، حرف و عزت نظام را حفظ کردند، دلدادگی‌شان به نظام را حفظ کردند قطعاً در دل مردم جا خواهند داشت. این میراث حضرت امیرالمؤمنین(ع) راه را پیش پای ما گذاشت که برای راه حق باید مرارت کشید.

پورمحمدی با اشاره به اینکه گوشه‌ای از مشکلات جهان ناشی از رفتارهای برخی از کشورهای متدین و مدعی دفاع از اسلام و شریعت است، گفت: امروز دینداری در زبان و ادبیات این مدعیان دینداری یعنی خشونت، یعنی تعصب و تبعیت کورکورانه. کار به جایی رسیده که خجالت می‌کشیم بگوییم مسلمان هستیم. در ادبیات این مدعیان مسلمانی یعنی خشونت، یعنی ترور، یعنی آدمکشی. به خودشان کمربند انفجاری می‌بندند و مردم را می‌کشند و مدعی هستند که به بهشت می‌روند! ما این بهشت را نمی‌خواهیم. شهید بهشتی را قطعه قطعه کنی، آدم بکشی تا بروی بهشت؟!

پورمحمدی ادامه داد: دین‌داران جاهل و مدعی که از دین چیزی نمی‌فهمند، مانند همان عناصر خودفروخته مجاهدین خلق در چنین روزی - ششم تیر - مقام رهبری را ترور کردند. اما خداوند متعال تفضل فرمود و وجود مبارکش را حفظ کرد تا در سایه‌سار ولایت و شخص شخیص ایشان جلوه‌های معرفت را در سراسر کشور شاهد باشیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور، افزود: در هفت تیر نیز شهید مظلوم دکتر بهشتی را قطعه قطعه کردند و پیکرش سوخته به دست مردم رسید. شهید عباسعلی ناطق نوری که این مراسم برای یاد و نام او برپا شده و دیگر شهدای بزرگوار این استان نظیر شهید حجت‌الاسلام قاسمی، شهید حجت‌الاسلام اکبری و شهید حجت‌الاسلام کریمی و همین طور شهید زنده حجت‌الاسلام مسیح مهاجری نیز در این حادثه به درجه شهادت و جانبازی رسیدند. آیا پرپر کردن نخبگان ملت و خدمت‌گزاران ملت کمک به خلق تلقی می‌شود؟ این‌ها همان متدینین جاهل و متعصب هستند.

پورمحمدیی ادامه داد: مقوله انتظار چیست؟ چرا امام ما غایب است؟ چرا باید رنج دوری ایشان را تحمل کنیم؟ اسلام آمده تا ما را به مقام عالی انسانی و کمال برساند. چگونه بلوغ شکل می‌گیرد؟ نقطه مهم و اساسی این است که فرهنگ اهل بیت، خط را ترسیم می‌کند. فرهنگ اهل بیت فرهنگ انسانی است و مدار آن عقلانیت و معرفت آن‌ها است.

وی اضافه کرد: روایت است از پیامبر اکرم (ص) که می‌فرماید «هر که عقل ندارد به او متدین و دین دار نگویید.» اساس دین عقلانیت است. خداوند در قرآن این پیام را می‌دهد که ای مسلمان من از شما فکر، عقل و عقلانیت می‌خواهم. پیامبر تأکید دارد من شما را دعوت به خدا می‌کنم بر پایه بصیرت و آگاهی. دین ما دین تعقل است. از روز اول انحرافی که در مبانی دین اتفاق افتاد به دلیل رفتارهای کورکورانه و لجوجانه بود. چرا که وقتی پیامبر تصمیم داشت حضرت امیرالمؤمنین(ع) را به عنوان رهبر جامعه معرفی کند عده‌ای گفتند ما فقط به کتاب نیاز داریم و نیازی به مفسر و عالم نداریم.

پورمحمدی ادامه داد: بحث بر سر این نیست که هر چه من فکر می‌کنم خوب است انجام دهیم، بدعت‌ها این است که یک استاد شیعی دانشگاه الازهر وقتی قصد داشت در اطراف قاهره و در شب میلاد حضرت امام عصر (عج) جشنی برپا کند به او و همراهانش با چوب و چماق حمله‌ور شده و آن‌ها را تکه تکه کردند و جنازه‌شان را با طناب در اطراف شهر گرداندند.

وی گفت: تأسف این‌که این رفتار می‌شود نشانه دین‌داری! این بدعت‌ها و این خلاف مُر دستور الهی عمل کردن‌ها این می‌شود که یک شیخ بی‌سواد و عطرفروش در صیدا راه می‌افتد و عده‌ای مسلح را دور خود جمع می‌کند و اوضاع لبنان را که اسرائیل برای به هم ریختن آن سرمایه گذاری زیادی کرده تا به مطامع خود برسد، به هم بریزد. کشوری که به لطف خدا و شیعیان ده سال بود که آرامش داشت؛ اما یک آدم جاهل، بی‌سواد و ماجراجو با بحران سازی امنیت را از مردم سلب کرد. برای او و افرادی نظیر او، ریش شده مظهر دین‌داری و متأسفانه تصویری نامطلوب از اسلام در چهره مردم ایجاد کرده‌اند. در صیدا سنی و شیعه سالیان سال با هم زندگی می‌کردند بدون اینکه مشکلی داشته باشند اما یک فرد جاهل شده منشا درگیری و اختلاف چون از عقلانیت فاصله گرفته است از دینی که دعوت به عقلانیت می‌کند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور مظهر این عقلانیت را امیرالمؤمنین (ع) و فرزندان ایشان دانست و گفت: چرا امام زمان ظهور نمی‌کند؟ چرا ما از وجود ایشان محروم هستیم؟ چون آن حضرت از مردم انتظار عقلانیت دارد. بعضی‌ها کارهای بدعتی می‌کنند آنگاه انتظار ظهور دارند و می‌گویند عقلانیت مانع ظهور است. چنین افرادی مفسر دین و مکتب و مهدویت شده‌اند و از رجعت و شرایط ظهور و این جور چیز‌ها حرف می‌زنند. آقا جان! برو مطالعه کن.

وی با بیان اینکه میراث فرهنگی اهل بیت و دریای معارف آن که برای ما بر جا گذاشته با خون دل‌ها به دست آمده است، افزود: شاهد بزرگ این سختی‌ها آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری بزرگ که قربانی جهالت شد. قربانی تندروی و تعصب شد. قربانی تفسیرهای غلط شد. این تندروی‌ها سر از سلفیت و وهابیت درمی آورد.

پورمحمدی با طرح این پرسش که امام عصر(عج) کی ظهور می‌کند؟، پاسخ داد: زمانی که عقل مردم بالا بیاید. تا وقتی که عقل‌مان کم است امام نمی‌آید. کسانی که با عقلانیت، تدبر و بصیرت افزایی مبارزه می‌کنند بدانند که مانع ظهور هستند.

رییس بازرسی کل کشور با اشاره به دیدار روز چهارشنبه مسئولان قضایی کشور با مقام معظم رهبری، گفت: مقام رهبری در این دیدار به نکته بسیار مهمی اشاره کردند و فرمودند آن‌هایی که نسبت به نظام و قوانین تمکین و صبوری می‌کنند، محبت آن‌ها در قلب مردم جا می‌گیرد.

وی گفت: از خداوند متعال می‌خواهم حالا که ملت ما در سختی‌ها مقاوم نشان داده و پرچم حق و حق طلبی را در دست دارند با رفع مشکلات و کمبودهای اقتصادی و بیکاری‌ها به ما عیدی عنایت بفرماید.

به گزارش ایسنا، در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق‌نوری مشاور مقام معظم رهبری، آیت‌الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران، استاندار و چند نماینده مجلس و مسئولان منطقه‌ای و استانی حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین