کد خبر: ۱۹۹۷۹۳
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹

آنچه باید از حجامت بدانیم...

مدیر کل انجمن طب سنتی خراسان رضوی، گفت: ضرورت انجام حجامت پیشگیرانه بر کسی پوشیده نیست اما حجامت باید با نظر حکمای متخصص و پزشکان مجرب انجام گیرد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: وی با اشاره به اینکه نباید حجامت را برای تمام بیماری‌ها تجویز کرد، افزود: در اواخر و اوایل ماه قمری که حداقل میزان جاذبه ماه را داریم، حجامت توصیه نمی‌شود.

"محمدرضا کریمی" در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه خراسان تصریح کرد: بهترین زمان برای انجام حجامت ابتدا و انتهای فصل بهار است.

او اضافه کرد: حجامت یکی از ابزارهای درمان در طب سنتی و اسلامی ایران است و البته برخی‌ها نیز گاها از این اقبال عمومی سوء استفاده کرده و بی‌پروا انجام آن را برای هر کسی توصیه می‌کنند.

مدیر کل انجمن طب سنتی خراسان رضوی، اظهار کرد: حجامت دو بعد پیشگیرانه و درمانی دارد که بعد درمانی آن باید با تجویز پزشک یا فرد آگاه و متخصص طب سنتی انجام شود.

وی با بیان اینکه اساسا «طب» علمی است که بتواند تندرستی را حفظ کند، خاطرنشان کرد: طب سنتی ایران مکتبی طبی است که اساس آن بر حفظ سلامت و تندرستی است.

کریمی یادآور شد: حجامت یعنی اعمال دستی که به عنوان یکی از راه‌های خروج مواد زاید از بدن پذیرفته شده است اما در طب سنتی راه نخست نیست.

عضو هیأت علمی اتحادیه گیاهان دارویی مشهد، اضافه کرد: از نظر طب سنتی و اسلامی اساس درمان و پیشگیری اصلاح تغذیه است.

به گزارش ایسنا، کریمی ادامه داد: انجام حجامت برای زنان باردار نیز توصیه نمی‌شود و باید پزشک پس از معاینه فرد و براساس شرایط خاص مزاجی و بیماری وی برای انجام حجامت تصمیم بگیرد.

مدیرکل انجمن طب سنتی خراسان رضوی، اضافه کرد: حجامت در مواضعی از بدن چون مقابل مهره‌ی سینه‌ی سوم تا پنجم، سر، ناحیه‌ی ساکران و ساق اندام‌های تحتانی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نگاه به حفظ تندرستی مورد غفلت واقع شده است، تصریح کرد: افراد در درجه‌ی نخست باید وضع خواب و بیداری، خوردن و آشامیدن و ورزش را اصلاح کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین