آفتابنیوز : 
احمدي نژاد با بيان اينكه حمايت دولت از صادرات جدي است، گفت: تجارت، دادوستد و صادرات نه تنها يك كار اقتصادي است بلكه يك كار سياسي و فرهنگي نيز مي باشد. وي با اشاره به ميزان واردات و صادرات در سال 83 گفت: براساس آمار، در سال گذشته بيش از 37 ميليارد دلار واردات داشتيم اما صادرات ما به مراتب كمتر از اين رقم بوده است كه اميدواريم بتوان اين خلاء را پر كرده و حتي در آينده ميزان صادرات بيشتر از واردات بشود.
رئيس جمهور با بيان اينكه دولت اصرار دارد واردات غير نفتي به توليد آسيب نرساند تأكيد كرد: توليد داخلي بايد با هدف صادرات برنامه ريزي شود كه اين امر نيازمند حاكميت نگاه علمي در راستاي ايجاد يك حلقه فعال و همكاري صميمانه بين توليدكنندگان، دولت و دانشگاهها مي باشد. احمدي نژاد اظهار داشت: رويكرد وزارتخانه هاي اقتصادي كشور در كل بايد از رويكرد واردات مصرف به سمت توليد–صادرات سوق پيدا كند. رئيس جمهور گفت: بانكها نبايد تافته جدابافته از اقتصاد باشند و خود را رقيب مردم و ساير بخشها بدانند، اگر بناست توليد در كشور رونق بگيرد با اين سودهاي بانكي تحقق اين امر شدني نيست. احمدي نژاد در ادامه به مفهوم واگذاري امور به مردم كه در سالهاي گذشته مطرح شد، اشاره كرد و گفت: به نظر مي رسد اين مفهوم يا خوب تعريف نشده و يا خوب عمل نشده است.
وي افزود: واگذاري امور به مردم به خصوص سازي و خصوصي سازي نيز به فروش برخي شركتهاي دولتي ترجمه شد و اين سطح بسيار پاييني از واگذاري امور به مردم بود، وي با انتقاد از اينكه به رغم تلاشهاي صورت گرفته حجم دولت بسيار بزرگ تر شده است، گفت: طي سالهاي 72 تا 83 نسبت توسعه سرمايه گذاري در بخش شركتهاي دولتي به ميزان واگذاري به مردم بين 10 تا 530 برابر است و اين به معناي توسعه دخالت دولت در امور است. اما دولت مصمم است كه اين روند را اصلاح كند.
وي گفت: در قانون بودجه امسال مصوب شده بود كه بخشي از سود شركتهاي دولتي به جاي توسعه سرمايه گذاري در بخش دولتي، به دولت بازگردانده شود تا در اختيار مردم قرار گيرد اما اين امر تاكنون محقق نشده است.